Internship la Petromidia Yedil Utekov, Rompetrol Rafinare - „Aveţi şansa să ne convingeți că sunteţi mai buni“ (galerie foto)

Iniţiativă, evoluţie, mişcare, abnegaţie, pasiune, performanţă, eficienţă, comunicare, perseverenţă, succes, tenacitate, familie, siguranţă şi viitor sunt doar câteva dintre cuvintele care le vin în minte angajaţilor Rompetrol Rafinare atunci când sunt întrebaţi de companie.

Peste 90 de studenţi ai Universităţii „Ovidius“ şi elevi de la Liceul „Lazăr Edeleanu“ din Năvodari, de la clasele specializate în chimie industrială, au fost selectaţi să participe, timp de două luni, la Programul de Internship 2014 derulat de Rompetrol. Astfel, tinerii vor putea începe o carieră de succes în domeniul petrolier, sperând ca, într-o zi, să ocupe o funcţie importantă în cadrul Petromidia. În acest sens, Rompetrol Rafinare, companie membră a KMG International, a dat, ieri, startul Programului de Internship 2014. „Compania Rompetrol este interesată de cei mai buni studenţi şi elevi, pe care este gata să-i consilieze şi să-i formeze. Programul de Internship a devenit o tradiţie pentru noi, fiind început în anul 2001. De atunci şi până în prezent, Rompetrol a format şi a consiliat 450 de elevi şi studenţi. Aveţi şansa de a fura meserie, de a ne convinge că sunteţi cei mai buni şi, într-un final, posibilitatea să fiţi aleşi să rămâneţi lângă noi“, a declarat directorul general al Rompetrol Rafinare, Yedil Utekov.

Pe parcursul celor două luni, tinerii vor intra în contact cu specialiştii Rafinăriei Petromidia, vor participa la diferite activităţi şi, în funcţie de evoluţia şi de rezultatele obţinute, vor putea să ocupe posturi de operatori pe platforma Petromidia. Mai mult, odată cu creşterea nivelului de studii, tinerii pot avansa pe poziţii superioare în cadrul rafinăriei. „Aveţi şansa de a face parte dintr-un grup avangardist. De la angajaţii companiei aveţi multe de învăţat. În următorii ani, mulţi dintre colegi se vor pensiona, de aceea trebuie să demonstraţi că sunteţi buni şi că meritaţi să rămâneţi lângă noi“, a spus Florin Luca, directorul HR al KazMunayGas International.

Aşadar, internship-ul oferă tinerilor oportunitatea de a-şi consolida cariera în cadrul KMG International (Rompetrol). Acest program se derulează, în paralel, și la Rafinăria Vega Ploiești, iar în total, în cadrul companiilor KMG International, aproximativ 160 de elevi și de studenți urmează să fie instruiți în 2014. După finalizarea stagiului de internship, perfomanțele profesionale ale tinerilor vor fi evaluate, iar cei mai buni dintre aceștia vor fi nominalizați pentru a face parte dintr-un grup de talente, urmând a fi luați în considerare pentru viitoarele poziții disponibile în cadrul unuia dintre cei mai importanţi jucători din regiunea Mării Negre şi a Mării Mediterane.

KMG Rompetrol este una dintre primele companii din România care au iniţiat programe de internship şi care au susţinut transferul de know-how de la specialiştii săi către studenţi sau absolvenţi la început de carieră. Grupul este un contribuabil major la nivelul judeţului Constanţa, cu un impact economic şi social semnificativ şi aproximativ 2.000 de angajaţi pe platforma Petromidia. În ultimii zece ani, peste 450 de absolvenţi de studii superioare şi medii au urmat Programul de Internship, dintre aceştia, 120 începându-şi carierele în cadrul rafinăriei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.