Social

Invitaţie Expoziţie cu obiecte de Crăciun şi spectacol oferit de copiii, tinerii şi adulţii din centrele DGASPC Constanţa (galerie foto)

Constănţenii sunt invitaţi la două evenimente extrem de importante pentru copiii aflaţi în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa. Este vorba despre expoziţia cu vânzare a obiectelor de Crăciun realizate de copiii, tinerii şi adulţii protejaţi în centrele DGASPC Constanţa şi spectacolul de final de an.
 
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa invită constănţenii la evenimentele tradiţionale, organizate în spiritul feeric al sărbătorilor de iarnă. Expoziţia obiectelor de Crăciun şi spectacolul oferit de copiii, tinerii şi adulţii din centrele direcţiei se vor desfăşura, anul acesta, sub motto-ul „Nimic pentru noi, fără noi“, o expresie a implicării active a tuturor beneficiarilor DGASPC Constanţa în viaţa socială.
 
Expoziţia cu vânzare a obiectelor cu tematică specifică sărbătorilor de iarnă a fost inaugurată joi, 13.12.2018, în incinta Centrului Comercial VIVO Constanţa, în zona caselor de marcat. Toate produsele sunt confecţionate manual, unicat şi sunt lucrate cu mare dibăcie şi pasiune de beneficiarii DGASPC Constanţa. La evenimentul de deschidere a expoziţiei a evoluat trupa de dans „Fresh“ de la Centrul de Plasament „Delfinul“ din Agigea, care a susţinut un scurt program artistic. „Mulţumesc tuturor colaboratorilor noştri prezenţi astăzi şi doresc în mod special să felicit această frumoasă trupă de dansuri care a obţinut nenumărate medalii şi cupe la festivaluri importante de dans“, a declarat directorul general al DGASPC Constanţa, Petre Dinică.
 
Trupa „Fresh“ are 17 membri, copii cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani, şi a fost înfiinţată în anul 2016. Copiii au strâns atât de multe diplome, cupe şi medalii de la concursurile desfăşurate în Constanţa, Bucureşti, Galaţi şi în multe alte judeţe, încât nu mai au unde să le expună, aşa că şeful centrului de plasament „Delfinul“, Marian Iorucu, doreşte să le creeze un loc special.
 
Spectacolul tradiţional de Crăciun „Pentru şi Împreuna", pregătit cu emoţie şi talent de copiii, tinerii şi adulţii din centrele DGASPC Constanţa va avea loc miercuri, 20 decembrie 2018, ora 13.00, la Centrul Multifuncţional şi Educativ pentru Tineret „Jean Constantin" din Constanţa.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Continuă procesul de dezinstituționalizare la nivelul DGASPC Constanța. Azi, au fost semnate trei contracte. Detalii

23 May 2019 675

Imagini de la eveniment Compartimentul de Îngrijiri Paliative, “Casa Soarelui” din Constanța, redeschis (galerie foto + video)

22 May 2019 1304

Bucuria unei fapte bune Acţiune socială, orgranizată de dezvoltatorul imobiliar Solid House

27 Apr 2019 1211

Invitație Expoziția decorațiunilor de Paște „Zâmbet și lumină“ a rezidenților DGASPC Constanța

16 Apr 2019 701

Proiecte în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi Procesul de dezinstituţionalizare a copiilor din centrele de mare capacitate aflate în subordinea DGASPC Constanţa se va încheia în 2020

09 Apr 2019 694

CJC şi DGASPC vor derula proiecte pe componenta protecţiei şi serviciilor sociale în judeţul Constanţa

06 Apr 2019 880

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa cumpără stingătoare de incendiu (document)

08 Mar 2019 490

Mamă şi fiică, depistate în timp ce cerşeau. Poliţiştii au sesizat DGASPC Constanţa

17 Feb 2019 492

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța cumpără pachete software (document)

24 Jan 2019 931

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa cumpără echipamente IT (document)

23 Jan 2019 595

„Nimic pentru noi, fără noi! Privește și iubește dincolo de aparențe!“ - spectacol al copiilor din centrele de plasament ale Constanței (fotoreportaj+video)

21 Dec 2018 1039

Doi agenți economici vor livra mobilier centrelor din subordinea DGASPC Constanța. Cine sunt aceștia (document)

18 Dec 2018 923

Expoziție de Crăciun Sute de obiecte lucrate de copiii, tinerii și adulții din centrele DGASPC Constanța

13 Dec 2018 447

M&M Frimar SRL, cinci contracte semnate cu DGASPC Constanţa (document)

07 Dec 2018 680

DGASPC Constanța organizează spectacol pentru marcarea Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități

06 Dec 2018 645