Social

Invitaţie Expoziţie cu obiecte de Crăciun şi spectacol oferit de copiii, tinerii şi adulţii din centrele DGASPC Constanţa (galerie foto)

Constănţenii sunt invitaţi la două evenimente extrem de importante pentru copiii aflaţi în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa. Este vorba despre expoziţia cu vânzare a obiectelor de Crăciun realizate de copiii, tinerii şi adulţii protejaţi în centrele DGASPC Constanţa şi spectacolul de final de an.
 
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa invită constănţenii la evenimentele tradiţionale, organizate în spiritul feeric al sărbătorilor de iarnă. Expoziţia obiectelor de Crăciun şi spectacolul oferit de copiii, tinerii şi adulţii din centrele direcţiei se vor desfăşura, anul acesta, sub motto-ul „Nimic pentru noi, fără noi“, o expresie a implicării active a tuturor beneficiarilor DGASPC Constanţa în viaţa socială.
 
Expoziţia cu vânzare a obiectelor cu tematică specifică sărbătorilor de iarnă a fost inaugurată joi, 13.12.2018, în incinta Centrului Comercial VIVO Constanţa, în zona caselor de marcat. Toate produsele sunt confecţionate manual, unicat şi sunt lucrate cu mare dibăcie şi pasiune de beneficiarii DGASPC Constanţa. La evenimentul de deschidere a expoziţiei a evoluat trupa de dans „Fresh“ de la Centrul de Plasament „Delfinul“ din Agigea, care a susţinut un scurt program artistic. „Mulţumesc tuturor colaboratorilor noştri prezenţi astăzi şi doresc în mod special să felicit această frumoasă trupă de dansuri care a obţinut nenumărate medalii şi cupe la festivaluri importante de dans“, a declarat directorul general al DGASPC Constanţa, Petre Dinică.
 
Trupa „Fresh“ are 17 membri, copii cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani, şi a fost înfiinţată în anul 2016. Copiii au strâns atât de multe diplome, cupe şi medalii de la concursurile desfăşurate în Constanţa, Bucureşti, Galaţi şi în multe alte judeţe, încât nu mai au unde să le expună, aşa că şeful centrului de plasament „Delfinul“, Marian Iorucu, doreşte să le creeze un loc special.
 
Spectacolul tradiţional de Crăciun „Pentru şi Împreuna", pregătit cu emoţie şi talent de copiii, tinerii şi adulţii din centrele DGASPC Constanţa va avea loc miercuri, 20 decembrie 2018, ora 13.00, la Centrul Multifuncţional şi Educativ pentru Tineret „Jean Constantin" din Constanţa.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa cumpără stingătoare de incendiu (document)

08 Mar 2019 370

Mamă şi fiică, depistate în timp ce cerşeau. Poliţiştii au sesizat DGASPC Constanţa

17 Feb 2019 431

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța cumpără pachete software (document)

24 Jan 2019 779

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa cumpără echipamente IT (document)

23 Jan 2019 508

„Nimic pentru noi, fără noi! Privește și iubește dincolo de aparențe!“ - spectacol al copiilor din centrele de plasament ale Constanței (fotoreportaj+video)

21 Dec 2018 803

Doi agenți economici vor livra mobilier centrelor din subordinea DGASPC Constanța. Cine sunt aceștia (document)

18 Dec 2018 797

Expoziție de Crăciun Sute de obiecte lucrate de copiii, tinerii și adulții din centrele DGASPC Constanța

13 Dec 2018 391

M&M Frimar SRL, cinci contracte semnate cu DGASPC Constanţa (document)

07 Dec 2018 516

DGASPC Constanța organizează spectacol pentru marcarea Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități

06 Dec 2018 572

Ce firme mari din ţară vor furniza aparatele electrice de uz casnic şi profesional la DGASPC Constanţa (document)

06 Dec 2018 474

Concurs de angajare la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa. Sunt mai multe posturi vacante

05 Nov 2018 2281

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa cumpără imprimante şi faxuri (document)

19 Oct 2018 462

O familie a ocupat abuziv o locuinţă din Faleză Nord. Nouă copii, dintre care un nou-născut, trăiau în condiţii teribile (galerie foto + document)

17 Oct 2018 3626

Mai multe centre din subordinea DGASPC Constanţa necesită reparaţii. Iată ce probleme sunt! (document)

11 Oct 2018 1034

Echipamente de uz casnic pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa (document)

25 Sep 2018 467