Mai multe firme din Constanţa au primit premii de excelenţă Eleganţă şi culoare, la Balul Oamenilor de Afaceri, organizat de CCINA Constanţa (galerie foto)

O nouă ediţie a Balului Oamenilor de Afaceri din Constanţa, organizată de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. CCINA, în colaborare cu Organizaţia Patronală Mamaia-Constanţa, a organizat Balul Oamenilor de Afaceri din Constanţa, ajuns la cea de-a IV-a ediţie.
 
O tradiţie pentru comunitatea locală de afaceri din Constanţa, Balul Oamenilor de Afaceri, a fost găzduit de restaurantul Del Mar din Mamaia. „Dedicăm această ediţie celebrării Centenarului Marii Uniri şi împlinirii, în acest an, a 140 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria-Mamă. Ne dorim să fie o seară specială pentru toţi participanţii, cu un program artistic atrăgător şi cu delicatese culinare, atât din bucătăria internaţională, cât şi din cea dobrogeană“, precizau organizatorii, premergător evenimentului.
 
Au participat reprezentanţi ai mediului de afaceri constănţean, firme membre, dar nu numai, ale CCINA Constanţa, sponsori, reprezentanţi din domeniile financiar, bancar şi juridic, autorităţi locale, reprezentanţi ai consulatelor străine la Constanţa. Balul Oamenilor de Afaceri este o punte de legătură pentru realizarea unor parteneriate durabile şi networking.
 
Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ al României, şi Dănuţ Jugănaru, preşedintele CCINA Constanţa, au fost amfitrionii evenimentului, devenit deja o tradiţie. Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat şi primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, şi comisarul-şef Ciprian Sobaru, şeful Serviciului Rutier. Domnii şi doamnele, îmbrăcaţi la patru ace, au avut parte de o seară de neuitat.
 

„Avem nevoie de solidaritatea dumneavoastră“

 
„Şansa noastră pe termen scurt este să apelăm la forţă de muncă din străinătate. Se poate rezolva printr-o simplă hotărâre de guvern. Din cauza lipsei infrastructurii drumurilor, oamenii de afaceri au pierderi în ceea ce priveşte transportul de mărfuri. Acestea sunt cele mai importante probleme ale oamenilor de afaceri: lipsa forţei de muncă şi lipsa autostrăzilor. Avem nevoie de solidaritatea dumneavoastră ca să ştim că sunteţi lângă noi, atunci ieşim în spaţiul public şi în relaţia cu politicul. Va mulţumesc şi îmi doresc să menţinem tradiţia acestui bal al oamenilor de afaceri! Mulţumim Consulatului General al Turciei pentru susţinere!“, le-a spus celor prezenţi Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României.
 
Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, i-a anunţat pe cei prezenţi la eveniment că tot mai mulţi agenţi economici ar trebui să devină membri ai CCINA Constanţa. „Constanţa este un oraş puternic şi acest lucru se datorează dumneavoastră. De aceea vă mulţumesc pentru încredere atunci când ne prezentăm împreună la evenimente naţionale şi internaţionale. Tot mai mulţi agenţi economici ar trebui să devină membri ai în CCINA. Împreună vom ridica potenţialul regiunii noastre“, a ţinut să precizeze, la rândul sau, primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău. „În anul acesta ne-am gândim să premiem persoane care au avut o contribuţie importantă la dezvoltarea Dobrogei. Vă rugăm să va alăturaţi CCINA ca să fim mai numeroşi şi să cât mai reprezentativi“, a punctat Dănuţ Jugănaru, directorul general al CCINA Constanţa.
 

Premii de excelenţă pentru mai multe firme

 
În cadrul Balului Oamenilor de Afaceri a avut loc şi o festivitate de premiere. Astfel, a fost acordat premiul de excelenţă societăţii Dobrogea Grup SA Constanţa, pentru înregistrarea, la nivel european, a produsului biscuiţi „Eugenia“, marcă de notorietate naţională şi internaţională. Fotini Teodorescu, directorul general al SC Dobrogea Grup, a primit premiul de excelenţă.
 
Premiul de excelenţă a fost acordat şi Mihaelei Ichim, director regional al Sucursalei Constanţa a Băncii Transilvania, pentru întreaga activitate desfăşurată în sprijinul comunităţii de afaceri din judeţul Constanţa.
 

Un alt premiu de excelenţă a fost acordat societăţii Rompetrol Rafinare SA, cel mai mare exportator constănţean.
 
Premiu de excelenţă a primit şi societatea Piccolo Angelo, pentru implicarea deosebită în promovarea produselor tradiţionale dobrogene.

 
Societatea Moş Iosif SRL a primit, la rândul ei, un premiul de excelenţă, pentru realizarea primului produs tradiţional dobrogean din judeţul Constanţa atestat de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
 
Premiul de excelenţă pentru cercetare - dezvoltare a fost acordat societăţii România Euroest SA.
 
Nu în ultimul rând, a fost acordat un premiu de excelenţă pentru cercetare - dezvoltare şi societăţii Erika Power Systems SRL.
 
În cadrul Balului Oamenilor de Afaceri a fost organizată o tombolă, cu premii surpriză, dedicată participanţilor la această seară exclusivistă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Inspectoratul Școlar Județean Constanța promovează învățământul dual alături de CCINA Constanța

22 Feb 2024 768

Universitatea Ovidius din Constanța Proiecte de peste 42 de milioane de Euro prezentate în cadrul întâlnirii Forumului Oamenilor de Afaceri

15 Dec 2023 807

Teatrul de Stat Constanța a primit Premiul de Excelență pentru contribuția adusă la dezvoltarea culturală a municipiului de la CCINA Constanța (GALERIE FOTO)

25 Oct 2023 762

Solid House și Mesta Marmură și Travertin, conduse de Ramazan Gur, au ocupat primul loc în Topul județean al firmelor!

20 Oct 2023 2741

LIVE TEXT Președintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, la prima conferință de presă după acuzațiile de luare de mită (GALERIE FOTO)

15 Jun 2023 1528

Constanța Firma Love.Peace.Coffee SRL, document de la primărie pentru amplasarea unui container la City Park Mall

09 Jun 2023 1276

“Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești”, eveniment dedicat tradițiilor gastrnomice și culturale locale din Dobrogea

02 Jun 2023 2340

Instituția Prefectului - Județul Constanța va organiza alături de alte instituții campanii de informare a agenților economici din județul Constanța

03 Apr 2023 1179

Forumul Oamenilor de Afaceri, găzduit de Universitatea Ovidius din Constanța (GALERIE FOTO)

09 Dec 2022 1647

La CCINA Constanța, sub egida OSIM, „Trofeul Creativității la Constanța” 2022

08 Dec 2022 1404

#Dobrogea144 Ruxandra Serescu, Director General Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

16 Nov 2022 2054

LIVE-VIDEO TEXT Impact Developer & Contractor la Târgul Imobiliar Constanța. Cu ce ofertă vine dezvoltatorul imobiliar (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Nov 2022 2010

Revine! Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte Tinimtex

21 Sep 2022 1555

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează, în premieră la nivel local, manifestarea intitulată „Constanța Smart Energy Expo 2022”

27 Jul 2022 1489

CCINA Constanța și Zip Escort, parteneriat dedicat mediului de afaceri constănțean

10 Jun 2022 2385