Social

Mai multe firme din Constanţa au primit premii de excelenţă Eleganţă şi culoare, la Balul Oamenilor de Afaceri, organizat de CCINA Constanţa (galerie foto)

O nouă ediţie a Balului Oamenilor de Afaceri din Constanţa, organizată de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. CCINA, în colaborare cu Organizaţia Patronală Mamaia-Constanţa, a organizat Balul Oamenilor de Afaceri din Constanţa, ajuns la cea de-a IV-a ediţie.
 
O tradiţie pentru comunitatea locală de afaceri din Constanţa, Balul Oamenilor de Afaceri, a fost găzduit de restaurantul Del Mar din Mamaia. „Dedicăm această ediţie celebrării Centenarului Marii Uniri şi împlinirii, în acest an, a 140 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria-Mamă. Ne dorim să fie o seară specială pentru toţi participanţii, cu un program artistic atrăgător şi cu delicatese culinare, atât din bucătăria internaţională, cât şi din cea dobrogeană“, precizau organizatorii, premergător evenimentului.
 
Au participat reprezentanţi ai mediului de afaceri constănţean, firme membre, dar nu numai, ale CCINA Constanţa, sponsori, reprezentanţi din domeniile financiar, bancar şi juridic, autorităţi locale, reprezentanţi ai consulatelor străine la Constanţa. Balul Oamenilor de Afaceri este o punte de legătură pentru realizarea unor parteneriate durabile şi networking.
 
Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ al României, şi Dănuţ Jugănaru, preşedintele CCINA Constanţa, au fost amfitrionii evenimentului, devenit deja o tradiţie. Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat şi primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, şi comisarul-şef Ciprian Sobaru, şeful Serviciului Rutier. Domnii şi doamnele, îmbrăcaţi la patru ace, au avut parte de o seară de neuitat.
 

„Avem nevoie de solidaritatea dumneavoastră“

 
„Şansa noastră pe termen scurt este să apelăm la forţă de muncă din străinătate. Se poate rezolva printr-o simplă hotărâre de guvern. Din cauza lipsei infrastructurii drumurilor, oamenii de afaceri au pierderi în ceea ce priveşte transportul de mărfuri. Acestea sunt cele mai importante probleme ale oamenilor de afaceri: lipsa forţei de muncă şi lipsa autostrăzilor. Avem nevoie de solidaritatea dumneavoastră ca să ştim că sunteţi lângă noi, atunci ieşim în spaţiul public şi în relaţia cu politicul. Va mulţumesc şi îmi doresc să menţinem tradiţia acestui bal al oamenilor de afaceri! Mulţumim Consulatului General al Turciei pentru susţinere!“, le-a spus celor prezenţi Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României.
 
Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, i-a anunţat pe cei prezenţi la eveniment că tot mai mulţi agenţi economici ar trebui să devină membri ai CCINA Constanţa. „Constanţa este un oraş puternic şi acest lucru se datorează dumneavoastră. De aceea vă mulţumesc pentru încredere atunci când ne prezentăm împreună la evenimente naţionale şi internaţionale. Tot mai mulţi agenţi economici ar trebui să devină membri ai în CCINA. Împreună vom ridica potenţialul regiunii noastre“, a ţinut să precizeze, la rândul sau, primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău. „În anul acesta ne-am gândim să premiem persoane care au avut o contribuţie importantă la dezvoltarea Dobrogei. Vă rugăm să va alăturaţi CCINA ca să fim mai numeroşi şi să cât mai reprezentativi“, a punctat Dănuţ Jugănaru, directorul general al CCINA Constanţa.
 

Premii de excelenţă pentru mai multe firme

 
În cadrul Balului Oamenilor de Afaceri a avut loc şi o festivitate de premiere. Astfel, a fost acordat premiul de excelenţă societăţii Dobrogea Grup SA Constanţa, pentru înregistrarea, la nivel european, a produsului biscuiţi „Eugenia“, marcă de notorietate naţională şi internaţională. Fotini Teodorescu, directorul general al SC Dobrogea Grup, a primit premiul de excelenţă.
 
Premiul de excelenţă a fost acordat şi Mihaelei Ichim, director regional al Sucursalei Constanţa a Băncii Transilvania, pentru întreaga activitate desfăşurată în sprijinul comunităţii de afaceri din judeţul Constanţa.
 
Un alt premiu de excelenţă a fost acordat societăţii Rompetrol Rafinare SA, cel mai mare exportator constănţean.
 
Premiu de excelenţă a primit şi societatea Piccolo Angelo, pentru implicarea deosebită în promovarea produselor tradiţionale dobrogene.
 
Societatea Moş Iosif SRL a primit, la rândul ei, un premiul de excelenţă, pentru realizarea primului produs tradiţional dobrogean din judeţul Constanţa atestat de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
 
Premiul de excelenţă pentru cercetare - dezvoltare a fost acordat societăţii România Euroest SA.
 
Nu în ultimul rând, a fost acordat un premiu de excelenţă pentru cercetare - dezvoltare şi societăţii Erika Power Systems SRL.
 
În cadrul Balului Oamenilor de Afaceri a fost organizată o tombolă, cu premii surpriză, dedicată participanţilor la această seară exclusivistă.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CCINA Constanţa. Întâlnire publică ʺComunicarea publică la nivelul comunității locale, factor de antrenare a corpurilor profesionaleʺ

19 Sep 2018 220

CCINA Dezvoltarea relaţiilor economice dintre firme din judeţul Constanţa şi Belarus. Ce temă s-a discutat

13 Sep 2018 425

Reprezentanţii ANAF şi contribuabilii din judeţul Constanţa si-au dat întâlnire la CCINA

10 Sep 2018 330

Despre inovaţie şi soluţii Primarul Decebal Făgădău - „Tot domeniul economic al municipiului Constanţa are nevoie de eficienţă energetică“ (galerie foto)

05 Jul 2018 1185

LIVE. Eveniment aniversar Municipiile Constanța și Brest, din Franța, 25 de ani de înfrățire (galerie foto)

03 Jul 2018 687

Noutăţi din domeniu şi oferte atractive Spectacol estival! În Portul Turistic Tomis Constanţa, a fost deschis Salonul Nautic şi Auto „Tomis Yacht“ (galerie foto)

22 Jun 2018 1089

Târg de ambarcaţiuni sportive şi de agrement în Portul Tomis din Constanţa

19 Jun 2018 1153

Eveniment de lansare a platformei Web MOWEUP, la Ruse CCINA Constanţa şi Camera de Comerţ şi Industrie Dobrich, parteneri în proiect

18 Jun 2018 1084

Bani norvegieni pentru firme româneşti. Oamenii de afaceri din Constanţa, informaţi cu privire la Programul „Dezvoltarea IMM-urilor din România“

12 Jun 2018 1872

Sesiune regională de informare în cadrul programului „Dezvoltarea IMM-urilor din România“, la CCINA Constanța

09 Jun 2018 519

UPDATE. Imagini de la eveniment O nouă ediție a Balului Oamenilor de Afaceri din Constanța, organizată de CCINA (galerie foto)

08 Jun 2018 2983

Furnizori internaţionali de echipamente şi servicii navale, la Europort România. Eveniment organizat de Ahoy Rotterdam Olanda, CCINA Constanţa şi Ambasada Olandei (galerie foto)

16 May 2018 1350

Eveniment la CCINA Constanţa Zeci de firme din Constanţa şi Bulgaria au pus bazele unui parteneriat de durată (galerie foto)

15 May 2018 1219

Imagini de la eveniment O noua ediţie a târgului naţional Expoagroutil, deschisă azi la Constanţa (galerie foto)

03 May 2018 5722

Cursuri de formare și perfecționare, organizate de CCINA Constanța

03 Apr 2018 1693

Servicii de asistență și consultanță în accesarea fondurilor europene și a granturilor naționale, oferite de CCINA Constanța

03 Apr 2018 1016

Patru zile de oferte şi surprize Târgul de Turism „Vacanţa“ 2018, Salonul de Dotări Hoteliere şi Târgul de Mobilă 2018, deschise oficial de CCINA (galerie foto)

23 Mar 2018 1623

Târgul de Turism „Vacanţa“ 2018, ajuns la cea de-a XI-a ediţie CCINA Constanţa vine cu oferte irezistibile pentru toată lumea

20 Mar 2018 1071

Antreprenoriatul - soluţie durabilă pentru ocupare 120 de persoane care vor înfiinţa o afacere non-agricolă în mediul urban, instruite de CCINA Constanţa

16 Mar 2018 1050

Proiect cu fonduri europene lansat la CCINA Constanța. Ce obiectiv are și care este valoarea acestuia

15 Mar 2018 731

CCINA Constanţa, anunţ important Situație de forță majoră pentru agenţii economici

28 Feb 2018 666

Mobilitatea forţei de muncă, în atenţia CCINA Constanţa şi a Asociaţiei Industriaşilor din Bulgaria. Primele rezultate

09 Feb 2018 1079

Rezultatele proiectului de promovare a patrimoniului cultural, prezentate de CCINA Constanţa şi Asociaţia Municipalităţilor Dunărene din Bulgaria (galerie foto)

01 Feb 2018 1451

Oferte speciale la TINIMTEX, ediţia de iarnă, organizată de CCINA Constanţa

23 Jan 2018 2748

Eveniment la CCINA Constanţa Proiectul „O economie care protejează moştenirea naturală şi culturală în România şi Bulgaria“, la final

16 Dec 2017 612

Ziua Porţilor Deschise 2017, marcată de CCINA Constanţa printr-un seminar despre protecţia datelor personale Dănuţ Jugănaru - „Este un subiect delicat“ (galerie foto)

13 Dec 2017 1258

Ziua Porţilor Deschise 2017, la CCINA Constanţa

12 Dec 2017 951

Seminar în cadrul „Zilei porţilor deschise 2017“, eveniment organizat de Centrul Enterprise Europe Network din cadrul CCINA Constanţa

08 Dec 2017 537

Festivitate organizată de CCINA Constanţa şi OSIM Bucureşti Trofeul creativităţii, adjudecat, la această ediţie, de Triton SRL (galerie foto)

29 Nov 2017 920

Organizată de CCINA Constanţa, festivitatea „Trofeul Creativităţii, la cea de-a XV-a ediţie

28 Nov 2017 828

Constănţenii, invitaţi de CCINA la ediţia de iarnă a TINIMTEX

21 Nov 2017 915

CCINA Constanţa şi Camera de Comerţ şi Industrie Dobrich, parteneri într-un proiect privind promovarea mobilităţii forţei de muncă (galerie foto)

16 Nov 2017 1855

Mesta Marmură şi Travertin SRL şi Solid House SRL, în Topul Naţional al Firmelor Private din România şi în Topul Judeţean al Societăţilor din Judeţul Constanţa 2016 (galerie foto)

03 Nov 2017 3438

Rompetrol Rafinare, premiată de CCINA Constanţa pentru cifra de afaceri, profitul brut și valoarea exporturilor din 2016

03 Nov 2017 1207

Curs de agricultură ecologică, organizat de CCINA Constanţa

03 Nov 2017 801

LIVE TEXT Imagini de la eveniment. CCINA Constanţa premiază performanţa în afaceri. Topul judeţean al societăţilor, la cea de-a XXIV-a ediţie. Cine a ocupat primele locuri (galerie foto)

02 Nov 2017 3073

Modificări în structura Expolitoral SRL, deţinută de CCINA Constanţa

30 Oct 2017 1277

Zeci de oferte la Târgul Mobila Expo 2017, organizat de CCINA Constanţa (galerie foto)

20 Oct 2017 3116

CCINA Constanţa invită Târg de produse şi servicii eco, „Exponatura - Trăieşte Sănătos“, la cea de-a V-a ediţie

18 Oct 2017 1397

UPDATE Ministrul transporturilor, Alexandru Răzvan Cuc, în portul Constanţa. Participă la Silk Road Summit (galerie foto+video)

05 Oct 2017 1673

Eveniment la nivel înalt, găzduit de CCINA Republica Kazahstan şi-a deschis consulat onorific la Constanţa (galerie foto)

29 Sep 2017 3644

Organizat de CCINA, Târgul TINIMTEX revine la Constanţa. Peste 220 de firme, prezente la eveniment

19 Sep 2017 3123

Două evenimente importante, la CCINA Constanţa Târgul Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX şi Târgul Imobiliar, la start

16 Sep 2017 4124

Strategii de marketing şi de promovare a unui produs turistic integrat, la CCINA Constanţa. Parteneriat cu Asociaţia „Dunărea“ din Bulgaria (galerie foto)

08 Sep 2017 1782

LIVE TEXT Eveniment CCINA Constanţa. Proiect de strategie între România şi Bulgaria (galerie foto)

07 Sep 2017 923

Primăria Constanţa, membru colectiv al CCINA Care este cotizaţia anuală plătită de la buget

23 Aug 2017 756

Seminar interactiv la Camera de Comerț, Industrie, Navigație şi Agricultură Constanţa. Până când te poţi înscrie

10 Aug 2017 957

Două cursuri noi la CCINA Constanţa

03 Jul 2017 2374

Constanţa. Accident rutier pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în zona CCINA. Un taxi s-a răsturnat în urma impactului (galerie foto+video)

24 Jun 2017 9285

Balul Oamenilor de Afaceri din Constanţa a ajuns la a treia ediţie. Cine sunt cei premiaţi (galerie foto)

16 Jun 2017 5683