Social

Mai multe firme din Constanţa au primit premii de excelenţă Eleganţă şi culoare, la Balul Oamenilor de Afaceri, organizat de CCINA Constanţa (galerie foto)

O nouă ediţie a Balului Oamenilor de Afaceri din Constanţa, organizată de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. CCINA, în colaborare cu Organizaţia Patronală Mamaia-Constanţa, a organizat Balul Oamenilor de Afaceri din Constanţa, ajuns la cea de-a IV-a ediţie.
 
O tradiţie pentru comunitatea locală de afaceri din Constanţa, Balul Oamenilor de Afaceri, a fost găzduit de restaurantul Del Mar din Mamaia. „Dedicăm această ediţie celebrării Centenarului Marii Uniri şi împlinirii, în acest an, a 140 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria-Mamă. Ne dorim să fie o seară specială pentru toţi participanţii, cu un program artistic atrăgător şi cu delicatese culinare, atât din bucătăria internaţională, cât şi din cea dobrogeană“, precizau organizatorii, premergător evenimentului.
 
Au participat reprezentanţi ai mediului de afaceri constănţean, firme membre, dar nu numai, ale CCINA Constanţa, sponsori, reprezentanţi din domeniile financiar, bancar şi juridic, autorităţi locale, reprezentanţi ai consulatelor străine la Constanţa. Balul Oamenilor de Afaceri este o punte de legătură pentru realizarea unor parteneriate durabile şi networking.
 
Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ al României, şi Dănuţ Jugănaru, preşedintele CCINA Constanţa, au fost amfitrionii evenimentului, devenit deja o tradiţie. Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat şi primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, şi comisarul-şef Ciprian Sobaru, şeful Serviciului Rutier. Domnii şi doamnele, îmbrăcaţi la patru ace, au avut parte de o seară de neuitat.
 

„Avem nevoie de solidaritatea dumneavoastră“

 
„Şansa noastră pe termen scurt este să apelăm la forţă de muncă din străinătate. Se poate rezolva printr-o simplă hotărâre de guvern. Din cauza lipsei infrastructurii drumurilor, oamenii de afaceri au pierderi în ceea ce priveşte transportul de mărfuri. Acestea sunt cele mai importante probleme ale oamenilor de afaceri: lipsa forţei de muncă şi lipsa autostrăzilor. Avem nevoie de solidaritatea dumneavoastră ca să ştim că sunteţi lângă noi, atunci ieşim în spaţiul public şi în relaţia cu politicul. Va mulţumesc şi îmi doresc să menţinem tradiţia acestui bal al oamenilor de afaceri! Mulţumim Consulatului General al Turciei pentru susţinere!“, le-a spus celor prezenţi Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României.
 
Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, i-a anunţat pe cei prezenţi la eveniment că tot mai mulţi agenţi economici ar trebui să devină membri ai CCINA Constanţa. „Constanţa este un oraş puternic şi acest lucru se datorează dumneavoastră. De aceea vă mulţumesc pentru încredere atunci când ne prezentăm împreună la evenimente naţionale şi internaţionale. Tot mai mulţi agenţi economici ar trebui să devină membri ai în CCINA. Împreună vom ridica potenţialul regiunii noastre“, a ţinut să precizeze, la rândul sau, primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău. „În anul acesta ne-am gândim să premiem persoane care au avut o contribuţie importantă la dezvoltarea Dobrogei. Vă rugăm să va alăturaţi CCINA ca să fim mai numeroşi şi să cât mai reprezentativi“, a punctat Dănuţ Jugănaru, directorul general al CCINA Constanţa.
 

Premii de excelenţă pentru mai multe firme

 
În cadrul Balului Oamenilor de Afaceri a avut loc şi o festivitate de premiere. Astfel, a fost acordat premiul de excelenţă societăţii Dobrogea Grup SA Constanţa, pentru înregistrarea, la nivel european, a produsului biscuiţi „Eugenia“, marcă de notorietate naţională şi internaţională. Fotini Teodorescu, directorul general al SC Dobrogea Grup, a primit premiul de excelenţă.
 
Premiul de excelenţă a fost acordat şi Mihaelei Ichim, director regional al Sucursalei Constanţa a Băncii Transilvania, pentru întreaga activitate desfăşurată în sprijinul comunităţii de afaceri din judeţul Constanţa.
 
Un alt premiu de excelenţă a fost acordat societăţii Rompetrol Rafinare SA, cel mai mare exportator constănţean.
 
Premiu de excelenţă a primit şi societatea Piccolo Angelo, pentru implicarea deosebită în promovarea produselor tradiţionale dobrogene.
 
Societatea Moş Iosif SRL a primit, la rândul ei, un premiul de excelenţă, pentru realizarea primului produs tradiţional dobrogean din judeţul Constanţa atestat de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
 
Premiul de excelenţă pentru cercetare - dezvoltare a fost acordat societăţii România Euroest SA.
 
Nu în ultimul rând, a fost acordat un premiu de excelenţă pentru cercetare - dezvoltare şi societăţii Erika Power Systems SRL.
 
În cadrul Balului Oamenilor de Afaceri a fost organizată o tombolă, cu premii surpriză, dedicată participanţilor la această seară exclusivistă.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CCINA Constanța organizează un curs de arhivar

10 Apr 2019 332

Târgul ExpoAgroUtil, cel mai mare eveniment de profil din regiune, organizat de CCINA Constanţa, şi-a deschis porţile (galerie foto)

05 Apr 2019 971

A debutat Târgul ExpoAgroUtil Constanţa. Participă expozanţi naţionali şi internaţionali (galerie foto)

04 Apr 2019 544

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, aşteptat la Târgul ExpoAgroUtil Constanţa, organizat de CCINA

04 Apr 2019 528

Târgul de Turism, Salonul de Dotări Hoteliere şi Târgul de Mobilă, organizate de CCINA în prezenţa ministrului Bogdan Trif (galerie foto)

29 Mar 2019 898

Târgul de Turism, Salonul de Dotări Hoteliere şi Târgul de Mobilă Trei evenimente organizate de CCINA Constanţa la sfârşitul lunii martie

21 Mar 2019 885

Constănţenii, invitaţi de CCINA la ediţia de primăvară a Târgului TINIMTEX

19 Mar 2019 1602

Anunţ de ultim moment din partea judecătorilor. Este vizată autorizaţia de construire a blocului din cartierul Tomis Nord

13 Mar 2019 3017

Profesori şi studenţi de la Universitatea Purdue - Doermer School of Business, Fort Wayne, în vizită la CCINA Constanţa

09 Mar 2019 623

Protest împotriva investiţiei Cambela Prod SRL Autorizaţia de construire a blocului din cartierul Tomis Nord, în atenţia judecătorilor

09 Mar 2019 1706

Colecţii noi şi diversificate Târgul TINIMTEX, organizat de CCINA Constanţa, la o nouă ediţie

22 Feb 2019 1432

Portul Constanţa, pe ordinea de zi a întrevederii ambasadorului Republicii Macedonia cu Dănuţ Jugănaru, directorul CCINA (galerie foto)

12 Feb 2019 1470

Constanţa. Discuții strategice pe tema dezvoltării metropolitane cu reprezentanţii Băncii Mondiale şi FZMAUR

10 Feb 2019 516

Curs de perfecționare, organizat de CCINA Constanța

21 Jan 2019 452

Constănţenii, aşteptaţi la primul târg de îmbrăcăminte şi încălţăminte organizat de CCINA în anul 2019

18 Jan 2019 1834