Social

Mai multe firme din Constanţa au primit premii de excelenţă Eleganţă şi culoare, la Balul Oamenilor de Afaceri, organizat de CCINA Constanţa (galerie foto)

O nouă ediţie a Balului Oamenilor de Afaceri din Constanţa, organizată de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. CCINA, în colaborare cu Organizaţia Patronală Mamaia-Constanţa, a organizat Balul Oamenilor de Afaceri din Constanţa, ajuns la cea de-a IV-a ediţie.
 
O tradiţie pentru comunitatea locală de afaceri din Constanţa, Balul Oamenilor de Afaceri, a fost găzduit de restaurantul Del Mar din Mamaia. „Dedicăm această ediţie celebrării Centenarului Marii Uniri şi împlinirii, în acest an, a 140 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria-Mamă. Ne dorim să fie o seară specială pentru toţi participanţii, cu un program artistic atrăgător şi cu delicatese culinare, atât din bucătăria internaţională, cât şi din cea dobrogeană“, precizau organizatorii, premergător evenimentului.
 
Au participat reprezentanţi ai mediului de afaceri constănţean, firme membre, dar nu numai, ale CCINA Constanţa, sponsori, reprezentanţi din domeniile financiar, bancar şi juridic, autorităţi locale, reprezentanţi ai consulatelor străine la Constanţa. Balul Oamenilor de Afaceri este o punte de legătură pentru realizarea unor parteneriate durabile şi networking.
 
Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ al României, şi Dănuţ Jugănaru, preşedintele CCINA Constanţa, au fost amfitrionii evenimentului, devenit deja o tradiţie. Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat şi primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, şi comisarul-şef Ciprian Sobaru, şeful Serviciului Rutier. Domnii şi doamnele, îmbrăcaţi la patru ace, au avut parte de o seară de neuitat.
 

„Avem nevoie de solidaritatea dumneavoastră“

 
„Şansa noastră pe termen scurt este să apelăm la forţă de muncă din străinătate. Se poate rezolva printr-o simplă hotărâre de guvern. Din cauza lipsei infrastructurii drumurilor, oamenii de afaceri au pierderi în ceea ce priveşte transportul de mărfuri. Acestea sunt cele mai importante probleme ale oamenilor de afaceri: lipsa forţei de muncă şi lipsa autostrăzilor. Avem nevoie de solidaritatea dumneavoastră ca să ştim că sunteţi lângă noi, atunci ieşim în spaţiul public şi în relaţia cu politicul. Va mulţumesc şi îmi doresc să menţinem tradiţia acestui bal al oamenilor de afaceri! Mulţumim Consulatului General al Turciei pentru susţinere!“, le-a spus celor prezenţi Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României.
 
Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, i-a anunţat pe cei prezenţi la eveniment că tot mai mulţi agenţi economici ar trebui să devină membri ai CCINA Constanţa. „Constanţa este un oraş puternic şi acest lucru se datorează dumneavoastră. De aceea vă mulţumesc pentru încredere atunci când ne prezentăm împreună la evenimente naţionale şi internaţionale. Tot mai mulţi agenţi economici ar trebui să devină membri ai în CCINA. Împreună vom ridica potenţialul regiunii noastre“, a ţinut să precizeze, la rândul sau, primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău. „În anul acesta ne-am gândim să premiem persoane care au avut o contribuţie importantă la dezvoltarea Dobrogei. Vă rugăm să va alăturaţi CCINA ca să fim mai numeroşi şi să cât mai reprezentativi“, a punctat Dănuţ Jugănaru, directorul general al CCINA Constanţa.
 

Premii de excelenţă pentru mai multe firme

 
În cadrul Balului Oamenilor de Afaceri a avut loc şi o festivitate de premiere. Astfel, a fost acordat premiul de excelenţă societăţii Dobrogea Grup SA Constanţa, pentru înregistrarea, la nivel european, a produsului biscuiţi „Eugenia“, marcă de notorietate naţională şi internaţională. Fotini Teodorescu, directorul general al SC Dobrogea Grup, a primit premiul de excelenţă.
 
Premiul de excelenţă a fost acordat şi Mihaelei Ichim, director regional al Sucursalei Constanţa a Băncii Transilvania, pentru întreaga activitate desfăşurată în sprijinul comunităţii de afaceri din judeţul Constanţa.
 
Un alt premiu de excelenţă a fost acordat societăţii Rompetrol Rafinare SA, cel mai mare exportator constănţean.
 
Premiu de excelenţă a primit şi societatea Piccolo Angelo, pentru implicarea deosebită în promovarea produselor tradiţionale dobrogene.
 
Societatea Moş Iosif SRL a primit, la rândul ei, un premiul de excelenţă, pentru realizarea primului produs tradiţional dobrogean din judeţul Constanţa atestat de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
 
Premiul de excelenţă pentru cercetare - dezvoltare a fost acordat societăţii România Euroest SA.
 
Nu în ultimul rând, a fost acordat un premiu de excelenţă pentru cercetare - dezvoltare şi societăţii Erika Power Systems SRL.
 
În cadrul Balului Oamenilor de Afaceri a fost organizată o tombolă, cu premii surpriză, dedicată participanţilor la această seară exclusivistă.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Curs de perfecționare, organizat de CCINA Constanța

21 Jan 2019 262

Constănţenii, aşteptaţi la primul târg de îmbrăcăminte şi încălţăminte organizat de CCINA în anul 2019

18 Jan 2019 909

Eveniment aniversar la CCINA Constanţa Centrul Enterprise Europe Network, 10 ani de activitate

14 Dec 2018 727

Delegaţia CCI Lesvos (Lesbos) la Constanța, în vizită la CCINA (galerie foto)

03 Dec 2018 302

CCINA Constanţa şi OSIM Bucureşti premiază inovaţia „Trofeul Creativităţii“ a ajuns, în acest an, la Sterk Plast SRL (galerie foto)

28 Nov 2018 787

„Trofeul Creativităţii“, organizat de CCINA Constanţa, a ajuns la cea de-a XVI-a ediţie

27 Nov 2018 636

Constănţenii, aşteptaţi la ediţia de iarnă a TINIMTEX, organizată de CCINA Constanţa

20 Nov 2018 1565

Târg cu produse tradiţionale de Ziua Dobrogei, la Pavilionul Expoziţional. Ce surprize le sunt pregătite constănţenilor (galerie foto)

15 Nov 2018 1296

Solid House SRL, premiată de CCINA la Topul Judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa (galerie foto)

03 Nov 2018 876

LIVE TEXT. Eveniment important pentru oamenii de afaceri Firmele de top din judeţ, răsplătite de CCINA Constanţa (galerie foto+video)

01 Nov 2018 1440

CCINA Constanța ne invită la Zilele Dobrogei - expoziție de produse, gastronomie și vinuri din Dobrogea

25 Oct 2018 1196

Târgul TINIMTEX, specializat pe articole din piele şi blană, organizat de CCINA Constanţa, îşi deschide porţile

23 Oct 2018 3008

În premieră CJC, CCINA şi Primăria Constanţa organizează „Zilele Dobrogei“, în perioada 14 - 17 noiembrie, la Pavilionul Expoziţional (document)

20 Oct 2018 1107

CCINA Constanţa şi Fundaţia Laufer, despre soluţiile de finanţare pentru internaţionalizarea afacerilor româneşti (galerie foto)

13 Oct 2018 1077

Oameni de afaceri turci, la Constanţa Protocol de colaborare semnat între CCINA Constanţa şi CCI Iskenderun din Turcia (galerie foto)

12 Oct 2018 1128