Social

Meniu de sărbătoare, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL pacienţilor din Constanţa, de Adormirea Maicii Domnului

Sfânta zi de azi, când creştinii prăznuiesc Adormirea Maicii Domnului, nu va trece neobservată de pacienţii internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa şi la Spitalul CFR Constanţa.
 
Ca de fiecare dată, la cele mai importante sărbători creştine, Arimex Comexim 2000 SRL, firma care se îngrijeşte de hrana de zi cu zi a pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, secţiile de la Agigea, Eforie, Palazu, Dermato-Venerice, de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa şi de la Spitalul CFR, a pregătit un meniu deosebit.
 
La micul dejun, toţi pacienţii primesc ceai Lipton cu lămâie, unt de masă, şuncă de porc şi de pui, caşcaval, brânză topită, miere de salcâm, gem de caise, caş proaspăt de vacă şi brânză proaspătă de vaci, iar la supliment - biscuiţi, lapte dulce, iaurt natural, iaurt cu fructe, iaurt Milk Tiger cu vanilie şi căpşuni.
 
Pentru masa de prânz, echipa Arimex Comexim 2000 SRL a pregătit ciorbă de purcel cu legume şi smântână, supă poloneză, supă cu găluşte, cotlet de porc la cuptor şi cartofi ţărăneşti, ceafă de porc la tavă şi cartofi la cuptor, piept de pui la cuptor cu piure de cartofi, file de şalău la tavă şi sote de legume, file de cod pane şi cartofi natur cu sos de lămâie, ardei umpluţi cu carne de pui şi smântână, plachie de crap cu mămăliguţă şi varză călită cu pulpă de porc, salată de castraveţi proaspeţi. La desert, pacienţii vor primi prăjitură Monte Snack, mere şi pepeni.
 
Şi cina cuprinde preparate delicioase: legume gratinate (broccoli, conopidă, cartofi) cu camembert, Castelo, mozzarella şi brânză Brie, mămăliguţă cu brânză de vaci şi smântână, aripi de pui marinate şi pilaf cu ciuperci, budincă de paste cu brânză de vaci şi stafide, pilaf cu morcovi, telemea, măsline şi iaurt, paste gratinate cu brânza de vaci, friptură de pui la cuptor şi smântână, legume gratinate (broccoli, conopidă, cartofi) cu brânza de vaci, ceai Lipton cu lămâie.
 
„În numele tuturor pacienţilor, mulţumim Arhiepiscopiei Tomisului şi inimoaselor echipe Dobrogea SA, Selgros Cash & Carry, Delaco Distribution SRL, Unilever South Central Europe şi Smithfield Prod SRL pentru grija şi sprijinul permanent acordate. În numele aproapelui nostru, mulţumim Unilever South Central Europe, care, în Postul Adormirii Maicii Domnului, a donat mii de cutii cu margarină, pe care le-am distribuit familiilor sărmane din Eparhia Tomisului. Maica Domnului este lumina sufletului nostru, este nădejdea, acoperământul, mângâierea şi bucuria noastră. Maica Domnului este mijlocitoarea noastră în faţa lui Dumnezeu şi pururea ea se roagă Mântuitorului Hristos pentru noi toţi.
 
Când sufletul nostru este întunecat de gânduri rele sau de păcate amare, atunci cerem să se roage Fiului ei pentru noi. Icoana Maicii Domnului este fereastra noastră spre Cer. Întâlnirea cu Maica Domnului, cu icoana ei, este ca o întâlnire cu cineva drag, pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme. O întâlnire care face să îţi tresară inima, care te emoţionează profund şi care îţi provoacă o bucurie intensă. Transmitem gânduri de bine tuturor celor care poarta numele de Maria, Marian şi alte derivate ale acestora. Multă sănătate, bucurii şi împliniri să se răsfrângă asupra dumneavoastră, iar Harul Domnului nostru Iisus Hristos şi dragostea lui Dumnezeu şi părtăşia Sfântului Duh să fie cu voi cu toţi!“, a declarat Vergil Drăghici, administratorul firmei de catering Arimex Comexim 2000, societate care asigură hrana zilnică bolnavilor din spitalele constănţene.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trunchi de peşte la tavă, plachie de peşte, tochitură dobrogeană Meniu bogat, oferit pacienţilor constănţeni de Arimex Comexim 2000 SRL

22 Apr 2019 524

Troiţă înălţată în numele SMURD de Asociaţia „Suflete deschise“ şi Arimex Comexim 2000 SRL

27 Mar 2019 803

Angajații Arimex Comexim 2000 SRL vor dona sânge pentru copilul electrocutat, duminică, la Valu lui Traian

13 Mar 2019 1564

Meniu special de 8 Martie, oferit pacienţilor unităţilor sanitare din Constanţa de Arimex Comexim 2000 SRL

09 Mar 2019 667

Mărţişoare, flori şi zâmbete, oferite de Arimex Comexim 2000 SRL pacienţilor constănţeni

02 Mar 2019 971

Pacienţii constănţeni au marcat Unirea Principatelor Române. Meniu tradiţional oferit de Arimex Comexim 2000 SRL

25 Jan 2019 2106

Păstrăv, tochitură dobrogeană, vrăbioară de viţel, plăcintă cu mere Ce mâncăruri vor primi pacienţii constănţeni în noaptea dintre ani, prin grija Arimex Comexim 2000 SRL

31 Dec 2018 1368

Revoltător Ridicată de Arimex Comexim 2000 SRL, troița din curtea Spitalului Județean Constanța, vandalizată pentru a doua oară

30 Dec 2018 541

Sarmale, friptură de purcel și cozonac Meniu tradițional de Crăciun, pregătit de Arimex Comexim 2000 SRL pentru pacienții constănțeni

25 Dec 2018 778

Troița din curtea Spitalului Județean de Urgență Constanța, ridicată de Arimex Comexim 2000 SRL, vandalizată

20 Dec 2018 525

În perioada sărbătorilor de iarnă Arimex Comexim 2000 SRL şi Moş Crăciun au pregătit zeci de surprize pentru pacienţi (galerie foto)

12 Dec 2018 901

Meniu cu bucate tradiționale, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL, de 1 Decembrie, pacienților constănțeni

01 Dec 2018 997

Meniu de zile mari, oferit pacienţilor din Constanţa de către Arimex Comexim 2000 SRL, de Sfântul Apostol Andrei

30 Nov 2018 1052

Friptură de purcel, piept de pui la cuptor, mămăliguţă cu brânză Meniu delicios, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL pacienţilor din Constanţa (galerie foto)

08 Nov 2018 1477

Piept de pui la tavă, mămăliguță cu brânză de vaci, calamar la cuptor Arimex Comexim 2000 SRL, meniu de sărbătoare pentru pacienții constănțeni

27 Oct 2018 1153