Meniu de sărbătoare, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL pacienţilor din Constanţa, de Adormirea Maicii Domnului

Sfânta zi de azi, când creştinii prăznuiesc Adormirea Maicii Domnului, nu va trece neobservată de pacienţii internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa şi la Spitalul CFR Constanţa.
 
Ca de fiecare dată, la cele mai importante sărbători creştine, Arimex Comexim 2000 SRL, firma care se îngrijeşte de hrana de zi cu zi a pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, secţiile de la Agigea, Eforie, Palazu, Dermato-Venerice, de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa şi de la Spitalul CFR, a pregătit un meniu deosebit.
 
La micul dejun, toţi pacienţii primesc ceai Lipton cu lămâie, unt de masă, şuncă de porc şi de pui, caşcaval, brânză topită, miere de salcâm, gem de caise, caş proaspăt de vacă şi brânză proaspătă de vaci, iar la supliment - biscuiţi, lapte dulce, iaurt natural, iaurt cu fructe, iaurt Milk Tiger cu vanilie şi căpşuni.
 
Pentru masa de prânz, echipa Arimex Comexim 2000 SRL a pregătit ciorbă de purcel cu legume şi smântână, supă poloneză, supă cu găluşte, cotlet de porc la cuptor şi cartofi ţărăneşti, ceafă de porc la tavă şi cartofi la cuptor, piept de pui la cuptor cu piure de cartofi, file de şalău la tavă şi sote de legume, file de cod pane şi cartofi natur cu sos de lămâie, ardei umpluţi cu carne de pui şi smântână, plachie de crap cu mămăliguţă şi varză călită cu pulpă de porc, salată de castraveţi proaspeţi. La desert, pacienţii vor primi prăjitură Monte Snack, mere şi pepeni.
 
Şi cina cuprinde preparate delicioase: legume gratinate (broccoli, conopidă, cartofi) cu camembert, Castelo, mozzarella şi brânză Brie, mămăliguţă cu brânză de vaci şi smântână, aripi de pui marinate şi pilaf cu ciuperci, budincă de paste cu brânză de vaci şi stafide, pilaf cu morcovi, telemea, măsline şi iaurt, paste gratinate cu brânza de vaci, friptură de pui la cuptor şi smântână, legume gratinate (broccoli, conopidă, cartofi) cu brânza de vaci, ceai Lipton cu lămâie.
 
„În numele tuturor pacienţilor, mulţumim Arhiepiscopiei Tomisului şi inimoaselor echipe Dobrogea SA, Selgros Cash & Carry, Delaco Distribution SRL, Unilever South Central Europe şi Smithfield Prod SRL pentru grija şi sprijinul permanent acordate. În numele aproapelui nostru, mulţumim Unilever South Central Europe, care, în Postul Adormirii Maicii Domnului, a donat mii de cutii cu margarină, pe care le-am distribuit familiilor sărmane din Eparhia Tomisului. Maica Domnului este lumina sufletului nostru, este nădejdea, acoperământul, mângâierea şi bucuria noastră. Maica Domnului este mijlocitoarea noastră în faţa lui Dumnezeu şi pururea ea se roagă Mântuitorului Hristos pentru noi toţi.
 
Când sufletul nostru este întunecat de gânduri rele sau de păcate amare, atunci cerem să se roage Fiului ei pentru noi. Icoana Maicii Domnului este fereastra noastră spre Cer. Întâlnirea cu Maica Domnului, cu icoana ei, este ca o întâlnire cu cineva drag, pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme. O întâlnire care face să îţi tresară inima, care te emoţionează profund şi care îţi provoacă o bucurie intensă. Transmitem gânduri de bine tuturor celor care poarta numele de Maria, Marian şi alte derivate ale acestora. Multă sănătate, bucurii şi împliniri să se răsfrângă asupra dumneavoastră, iar Harul Domnului nostru Iisus Hristos şi dragostea lui Dumnezeu şi părtăşia Sfântului Duh să fie cu voi cu toţi!“, a declarat Vergil Drăghici, administratorul firmei de catering Arimex Comexim 2000, societate care asigură hrana zilnică bolnavilor din spitalele constănţene.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Zeci de familii din Pecineaga, Valu lui Traian și Ciocarlia de Jos au primit daruri Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația „Suflete deschise“ lansează un nou apel „Oricui îţi cere, dă-i, porunceşte Domnul“ (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 587

Arimex Comexim 2000 SRL Constanța - „Fii milos și fii smerit!”

17 Apr 2024 484

Asociația „Suflete Deschise” din Constanța, cu ocazia 8 Martie - „Primăvara începe cu un mărţişor, aşa cum spune și tradiţia veche de aproape 8000 de ani”

08 Mar 2024 882

De 1 Martie, Arimex Comexim 2000 SRL a oferit pacientelor din Constanţa flori, mărţişoare, iconiţe, zâmbete şi un meniu delicios!

01 Mar 2024 971

Meniu special de Revelion pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL

31 Dec 2023 1513

Asociația „Suflete Deschise” Scrisoare de mulţumire Naşterea Domnului - Bucuria vieţii!

24 Dec 2023 1387

Meniu de Crăciun oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța

24 Dec 2023 1388

Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația „Suflete Deschise“„Arată că îţi pasă! Fii bun! Fii Miracolul! Fii și tu un Moş Crăciun! Primește și dăruiește!”

10 Dec 2023 1288

Sf. Apostol Andrei și 1 Decembrie Meniu de sărbătoare oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța

30 Nov 2023 1487

Sfinții Mihail și Gavril Meniu special pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000

08 Nov 2023 1385

Arimex Comexim 2000 oferă un meniu special de Sfântul Dimitrie pentru pacienții din Constanța

25 Oct 2023 1473

Asociația Suflete Deschise, apel pentru toți creștinii. „Fii milos, precum Hristos!”

11 Sep 2023 1474

Nașterea Maicii Domnului. Meniu special pentru pacienții constănțeni, oferit de Arimex Comexim 2000

08 Sep 2023 1494

Adormirea Maicii Domnului Meniu special pentru pacienții constănțeni, oferit de Arimex Comexim 2000

14 Aug 2023 1602

Arimex Comexim 2000 SRL, meniu special pentru pacienții din spitalele din Constanța

05 Jun 2023 2181