Meniu special de Revelion pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL


SC ARIMEX COMEXIM 2000 SRL oferă un meniu special de Revelion pentru pacienții internați în spitalele din municipiul Constanța.
 

Cina Revelion:

Piftie traditionala de purcel, Salata de boeuf, Aripi de pui shanghai, Trunchi de chefal pe pat de legume natur din bracolli, cartofi, morcov si porumb, File de merluciu in cuib de legume gratinate si lamaie, Ceai cu lamaie.

Salată cină:

Salata de muraturi asortate (castraveti, gogonele, conopida).

Desert cină Revelion:

Suc de portocale, Banane, Portocale, Prajitura cu fructe, Cozonac cu nuca si rahat.

 

01.01.2021


Mic dejun:

Ceai cu lamaie, Unt, Toba de purcel/curcan, Mozarella fresca, Branza topita, Cas de vaca, Branza de vaci, Miere  de salcam, Gem de caise.

Supliment:

Biscuiti populari, Lapte dulce, Iaurt natural.

Prânz:

Bors de crap romanesc, Supa de pasare cu taitei, Supa de vacuta a la grec, Supa taraneasca de legume

Vrabioara  de manzat la cuptor in sos ostropel cu garnitura de orez si legume, Tochitura Dobrogeana de purcel, randuita cu orez, ciuperci si legume, Piept de pui la gratar cu piure de cartofi.

Salată prânz:

Salata de varza alba, salata verde, salata de castraveti murati, salata de gogonele

Desert  prânz:

Clementine, Banane, Mere, Mere coapte, Prajitura cu crema ciocolata si vanilie

Cină:

Pui pane si cartofi gratinati cu castello burgher blue branza si smantana , Pulpe superioare de pui rumenite-n cuptor si cartofi gratinati cu c branza si smantana, Pui pane din piept de pui, Pastrav la cuptor, cu sos lamaie si mamaliguta, File pastrav la gratar cu sote de legume gratinate, Ceai cu lamaie

Salată cină:

Salata de varza alba cu morcov, buchete de conopida murata

Desert cină:

Portocale, Cozonac cu cacao, nuca si rahat.

 Bucatele vor fi binecuvantate de parohul capelei spitalului, preotul Cristea Gigi.
 

„Am asistat si in acest an la o perioada de grea incercare, la un număr mare de conflicte, intrigi, crize și dezacorduri (atat la noi in tara cat si peste tot in lume), care par să nu se termine niciodată. Si din pacate, ne-am obișnuit atât de mult cu ele, încât tragedii imense (de tot felul), sunt trecute acum în tăcere si riscăm să nu auzim strigătul de durere și suferință al atâtor frați ai noștri.Cu totii ne-am confruntat din nou, cu aceasi situație excepțională - Virusul COVID-19. Ritmul, dimensiunea, mutatiile, amploarea și impactul pandemiei creat de acest virus au avut si au in continuare un efect fără precedent asupra lumii în care trăim, a industriei și a activităţii noastre. Dar cel mai important efect îl are asupra sufletului nostru. Din nefericire,  nimeni nu a inteles ca vindecarea trupului, depinde  de vindecarea sufletului. Dupa cum bine cunoasteti, oamenii si-au vaccinat trupul cu atat de multe vaccinuri : Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson&Johnson sau oricare altele s-ar mai inventa. Si se intampla sa se contamineze din nou,decvmulteori si mai grav.. Trebuie sa intelegem, toti cei crestini, ca pe langa un vaccin impotriva SARS COV 2 si a altor tulpini ale acestuia, pentru tamaduire, oamenii  au nevoie de un vaccin pentru suflet. Un vaccin atat la indemana oricui, simplu de gasit, de utilizat, de administrat: ,,GRIJA”, fata de aproapele nostru! Pentru ca, asa cum ne explica Sfanta Evanghelie,

În contextul actual, se cuvine să dam dovadă de solidaritate, să venim în ajutorul tuturor semenilor noştrii care se află în dificultate, fie că sunt tineri sau vârstnici, femei sau bărbaţi, rude, prieteni, vecini, cunoscuţi sau necunoscuţi, din apropiere sau de mai departe. Oamenii trebuie salvaţi, omenirea trebuie să se vindece şi trupeşte, şi sufleteşte.
Aşadar, pentru ca şi noi să fim miluiţi de către Domnul, să fim milostivi cu semenii noştri. Pentru ziua Judecăţii, să adunăm averi în cer, averi care vor putea să stingă focul iadului şi să ne dăruiască lumina dumnezeiască, adică viaţa şi fericirea veşnică, căci milostenia izbăveşte de la moarte şi curăţă orice păcat (Tobit 12, 9).

Tuturor, va uram LA MULTI ANI!

Si rugam Domnul nostru Hristos, sa ne aduca  un An Nou, cu sanatate, cu pace, cu belşug şi spor în toate cele bune”, a transmis Preda Petre-  reprezentant al SC Arimex Comexim 2000 SRL.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Arimex Comexim 2000 SRL Constanța - „Fii milos și fii smerit!”

17 Apr 2024 418

Asociația „Suflete Deschise” din Constanța, cu ocazia 8 Martie - „Primăvara începe cu un mărţişor, aşa cum spune și tradiţia veche de aproape 8000 de ani”

08 Mar 2024 857

Asociația „Suflete Deschise” din Constanța, mesaj de 8 martie. „Mama...Cel mai iubit cuvânt! Cea mai înaltă stare!”

05 Mar 2024 855

De 1 Martie, Arimex Comexim 2000 SRL a oferit pacientelor din Constanţa flori, mărţişoare, iconiţe, zâmbete şi un meniu delicios!

01 Mar 2024 949

Îndemn al Asociației „Suflete deschise” la început de primăvară - „Să fiţi buni, oricum!”

01 Mar 2024 727

Asociatia Suflete Deschise, din Constanța, în sprijinul aproapelui Ajutoare pentru familiile care locuiau în ferma care a ars în Murfatlar

23 Feb 2024 969

Meniu special de Revelion pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL

31 Dec 2023 1496

Asociația „Suflete Deschise” Scrisoare de mulţumire Naşterea Domnului - Bucuria vieţii!

24 Dec 2023 1365

Meniu de Crăciun oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța

24 Dec 2023 1367

Asociaţia „Suflete deschise” colindă sufletele creştinilor, transmiţând mai departe vestea minunată adusa de îngerul Domnului. Hristos se naşte, Domnul coboară!

14 Dec 2023 1050

Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația „Suflete Deschise“„Arată că îţi pasă! Fii bun! Fii Miracolul! Fii și tu un Moş Crăciun! Primește și dăruiește!”

10 Dec 2023 1269

Sf. Apostol Andrei și 1 Decembrie Meniu de sărbătoare oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța

30 Nov 2023 1471

Sfinții Mihail și Gavril Meniu special pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000

08 Nov 2023 1373

Arimex Comexim 2000 oferă un meniu special de Sfântul Dimitrie pentru pacienții din Constanța

25 Oct 2023 1458

Asociația Suflete Deschise, apel pentru toți creștinii. „Fii milos, precum Hristos!”

11 Sep 2023 1450