Meniu special de Revelion pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL


SC Arimex Comexim 2000 SRL a oferit un meniu special de Revelion pentru pacienții internați în spitalele din municipiul Constanța.

Cină Revelion:

File de crap la cuptor cu garnitură de amestec de legume Mexican și lămâie, File de crap la cuptor în cuib de cartofi natur și lămâie, Piftie tradițională de purcel, , Ceai cu lămâie.

Desert cină Revelion:

Prăjitură cu ciocolată, Croisant, Portocale, Suc de portocale

01.01.2023

Mic dejun;


Ceai cu lămâie, Șuncă de Praga, Salam Victoria, Unt, Brânză topită, Omletă cu brânză dulce și verdeață, Castraveți natur, Urdă, Miere de salcâm, Gem de caise. Supliment ; Biscuiți populari, Lapte dulce, Iaurt natural.


Prânz:

Borș de somon, Supa țărănească de pasăre, Supa strecurată de legume Vrăbioară de mânzat la cuptor în sos ostropel cu garnitură de orez și legume, Tochitură Dobrogeană de purcel cu mămăliguță, Piept de pui la grătar cu piure de cartofi.

Salata prânz:

Salata de sfeclă roșie, salata de gogonele

Desert prânz:

Clementine, Banane, Mere, Mere coapte Cină: Aripi de pui shanghai cu piure de cartofi, Piept de pui la tavă pe pat de legume sotate, Ceai cu lămâie

Salata cină:

Salată de castraveți murați, Salată de varză albă cu morcovi

Desert cină:

Portocale

Bucatele vor fi binecuvântate de parohul capelei spitalului, preotul Cristea Gigi.

E vremea când ne gândim la anul care a trecut, la ce am făcut, și bine și rău, și ce dorim să facem că bine pentru anul ce urmează. Este vremea bilanțului, dar pentru noi creștinii nu atât contează bilanțul câștigurilor sau pierderilor financiare, ci bilanțul smereniei, bunătății, milosteniei, a iubirii fata de aproapele nostru. În anul care se înnoiește, să ne înnoim și noi.

Să ne străduim să progresam, să fim mai buni, mai iertători, să ajutam mai mult, să ne întărim mai mult în credință, în rugăciune și fapte bune. Să ne străduim să fim buni, să înmulțim binele și bucuria! Să gândim frumos! Să ne ajute Bunul Dumnezeu, că timpul care vă să vina, să fie timpul mântuirii noastre, timpul creșterii în iubire și înțelepciune, în legătură noastră cu Dumnezeu și în legătură noastră de binefacere, de ajutorare a semenilor.

Să avem bucuria dezlegării de răutate, bucuria dezlegării de nelinişte, pentru că Dumnezeu miluieşte cu liniştea, Dumnezeu binecuvintează, Dumnezeu odihneşte. El este odihna sufletelor celor drepţi!” Tuturor vă dorim ani mulți și binecuvântați cu rodire de fapte bune și cu întărire de la Dumnezeu că să putem trece prin toate necazurile, greutățile și ispitele zilelor ce vor urma, pentru că numai când suntem uniti cu Dumnezeu putem fi puternici. Să avem parte de un sfârșit de an binecuvântat iar Dumnezeu să ne aibă sub ocrotirea Lui în Anul Nou ce se apropie, cu nădejdea că acesta să fie răstimp de apropiere față de El, de înțelegere între oameni și de pace în țară și în lume.

La mulţi ani !, a transmis Draghici Vergil reprezentant SC Arimex Comexim 2000 SRL.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Zeci de familii din Pecineaga, Valu lui Traian și Ciocarlia de Jos au primit daruri Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația „Suflete deschise“ lansează un nou apel „Oricui îţi cere, dă-i, porunceşte Domnul“ (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 504

Arimex Comexim 2000 SRL Constanța - „Fii milos și fii smerit!”

17 Apr 2024 466

Asociația „Suflete Deschise” din Constanța, cu ocazia 8 Martie - „Primăvara începe cu un mărţişor, aşa cum spune și tradiţia veche de aproape 8000 de ani”

08 Mar 2024 877

Asociația „Suflete Deschise” din Constanța, mesaj de 8 martie. „Mama...Cel mai iubit cuvânt! Cea mai înaltă stare!”

05 Mar 2024 875

De 1 Martie, Arimex Comexim 2000 SRL a oferit pacientelor din Constanţa flori, mărţişoare, iconiţe, zâmbete şi un meniu delicios!

01 Mar 2024 964

Îndemn al Asociației „Suflete deschise” la început de primăvară - „Să fiţi buni, oricum!”

01 Mar 2024 738

De Dragobete, Asociaţia „Suflete deschise” lansează un nou îndemn - Iubește pe toată lumea!

25 Feb 2024 659

Asociatia Suflete Deschise, din Constanța, în sprijinul aproapelui Ajutoare pentru familiile care locuiau în ferma care a ars în Murfatlar

23 Feb 2024 987

Meniu special de Revelion pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL

31 Dec 2023 1508

Asociația „Suflete Deschise” Scrisoare de mulţumire Naşterea Domnului - Bucuria vieţii!

24 Dec 2023 1381

Meniu de Crăciun oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța

24 Dec 2023 1384

Asociaţia „Suflete deschise” colindă sufletele creştinilor, transmiţând mai departe vestea minunată adusa de îngerul Domnului. Hristos se naşte, Domnul coboară!

14 Dec 2023 1058

Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația „Suflete Deschise“„Arată că îţi pasă! Fii bun! Fii Miracolul! Fii și tu un Moş Crăciun! Primește și dăruiește!”

10 Dec 2023 1282

Sf. Apostol Andrei și 1 Decembrie Meniu de sărbătoare oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța

30 Nov 2023 1484

Sfinții Mihail și Gavril Meniu special pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000

08 Nov 2023 1383