Meniu tradițional oferit pacienților constănțeni, de Înălțarea Domnului, de Arimex Comexim 2000 SRL

  • Pacienții au parte de un meniu special în spitalele constănțene, oferit de către Arimex Comexim 2000 SRL
De Înălțarea Domnului, echipa Arimex Comexim 2000 SRL a pregătit un meniu special pe care îl va oferi pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, secţiile de la Agigea, Eforie, Palazu, Dermato-venerice, de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa şi de la Spitalul CFR.
 
 
Meniu Înălțarea Domnului
 
Mic dejun - Ceai Lipton cu lămâie, Unt, Ou fiert roșu, Caș proaspăt de vacă, Urdă, Cașcaval de vacă, Brânză topită cu șuncă, Gem caise,  
 
Supliment – Biscuiți, Lapte dulce, Iaurt natural
 
Prânz - Ciorbă țărănească de purcel, Supă țărănească de legume, Supă strecurată legume, Supă de legume cu fulgi de ou, Tochitură Dobrogeană cu piure de cartofi, Ardei umplut cu carne pui și smântână, Dovlecei gratinați cu brânză de vaci, Rasol de pui cu dovlecei gratinați cu brânză de vaci, Piept de pui la tavă cu piure de cartofi, Cartofi cu rozmarin la cuptor și cu brânză de vaci
 
Desert prânz - Mere coapte, Mere, Prăjitură cu căpșuni
 
Salate prânz - Salată de varză albă cu morcov și lămâie, Salată de castraveți cornichon murați
 
 Cina - Ceai Lipton cu lămâie, Pilaf cu ciuperci și friptură pui, Trunchi de merluciu la tavă și cartofi natur cu lămâie, Rasol de puple dezosate de pui cu brânză de vaci, Cartofi natur cu brânză de vaci

Desert cină - Biscuiți
 
 „Iar toți micuții internați vor primi dulciuri și fructe, creioane colorate, dar și cărți de colorat din care vor afla despre prietenul Iisus și despre Înălțarea Sa”, au transmis reprezentanții Arimex Comexim 2000 SRL.

 
 „Omul, când face binele, este colaborator al lui Dumnezeu. Cu cât faci mai mult bine, cu atât trebuie să fii mai smerit, gândindu-te că Dumnezeu te-a ales să fii angajat al Lui, să fii colaborator al Lui la împlinirea binelui. Orice virtute pe care o realizăm în suflet ne deschide calea spre înălţare. Să ne îmbrăcam ca aleşi ai lui Dumnezeu, sfinţi şi preaiubiţi cu milostivirile îndurărilor, cu bunătatea, cu blândeţea, cu smerenia, cu îndelungă răbdare, îngăduindu-ne unii pe alţii, iertând unul altuia şi peste toate să ne îmbrăcăm cu dragostea care este legătura desăvârşirii, iar pacea lui Hristos care covârşeşte toată mintea, să stăpânească în inimile voastre! Asta-i calea Înălţării. Să ne plecam împreună genunchii şi să rostim «Hristos s-a Înălţat!» Să dăm mărturie pentru ultimul eveniment din viaţă de pe pământ al Mântuitorului, care s-a înălţat la cer binecuvântându-i pe oameni.
 
Să ne rugăm pentru iertarea păcatelor noastre, pentru întărirea credinţei noastre, pentru sănătate, pentru vindecarea neputinţelor noastre, pentru buna înţelegere şi spor în casă, pentru îndepărtarea tuturor primejdiilor şi vrăjmaşilor, pentru smerenie, răbdare, înţelepciune, pentru rodirea în fapte bune.
Să ne rugăm pentru îmbelşugarea roadelor pământului, pentru pace sufletească şi pace în ţară. Să ne rugăm pentru a primi putere să ducem greutatea zilei care începe şi a celor ce vor urma, să putem să ne rugăm, să credem, să nădăjduim, să răbdam, să iertam şi să iubim. Să ne rugăm pentru ajutorarea celor sărmani, a celor robiţi, pentru cei bolnavi, pentru toţi cei aflaţi în suferinţă, pentru cei aflaţi în spitale, pentru însănătoşirea tuturor acestora“, a declarat Vergil Drăghici, administratorul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Zeci de familii din Pecineaga, Valu lui Traian și Ciocarlia de Jos au primit daruri Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația „Suflete deschise“ lansează un nou apel „Oricui îţi cere, dă-i, porunceşte Domnul“ (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 510

Arimex Comexim 2000 SRL Constanța - „Fii milos și fii smerit!”

17 Apr 2024 470

Asociația „Suflete Deschise” din Constanța, cu ocazia 8 Martie - „Primăvara începe cu un mărţişor, aşa cum spune și tradiţia veche de aproape 8000 de ani”

08 Mar 2024 877

Asociația „Suflete Deschise” din Constanța, mesaj de 8 martie. „Mama...Cel mai iubit cuvânt! Cea mai înaltă stare!”

05 Mar 2024 875

De 1 Martie, Arimex Comexim 2000 SRL a oferit pacientelor din Constanţa flori, mărţişoare, iconiţe, zâmbete şi un meniu delicios!

01 Mar 2024 965

Îndemn al Asociației „Suflete deschise” la început de primăvară - „Să fiţi buni, oricum!”

01 Mar 2024 738

Asociatia Suflete Deschise, din Constanța, în sprijinul aproapelui Ajutoare pentru familiile care locuiau în ferma care a ars în Murfatlar

23 Feb 2024 988

Meniu special de Revelion pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL

31 Dec 2023 1508

Asociația „Suflete Deschise” Scrisoare de mulţumire Naşterea Domnului - Bucuria vieţii!

24 Dec 2023 1381

Meniu de Crăciun oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța

24 Dec 2023 1384

Asociaţia „Suflete deschise” colindă sufletele creştinilor, transmiţând mai departe vestea minunată adusa de îngerul Domnului. Hristos se naşte, Domnul coboară!

14 Dec 2023 1058

Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația „Suflete Deschise“„Arată că îţi pasă! Fii bun! Fii Miracolul! Fii și tu un Moş Crăciun! Primește și dăruiește!”

10 Dec 2023 1282

Sf. Apostol Andrei și 1 Decembrie Meniu de sărbătoare oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța

30 Nov 2023 1484

Sfinții Mihail și Gavril Meniu special pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000

08 Nov 2023 1383

Arimex Comexim 2000 oferă un meniu special de Sfântul Dimitrie pentru pacienții din Constanța

25 Oct 2023 1470