Social

Mesaj de Crăciun din partea societății Arimex Comexim și a Asociației „Suflete Deschise“

Societatea Arimex Comexim 2000 SRL împreună cu Asociația „Suflete Deschise” au transmis un mesaj de Crăciun.
 
„Mântuitorul se naște pentru a ne dărui din belșug bucuria Vieții. Să ne deschidem inimile pentru a primi acest neprețuit dar și să devenim la rândul nostru izvoare de bucurie pentru aproapele nostru!
Mulțumim celor care au devenit asemenea izvoare răspunzând apelurilor creștinești lansate de Asociația «Suflete Deschise» și Arimex Comexim 2000 SRL și depunem mărturie în față Domnului Hristos pentru bunătatea, milostenia și vrednicia acestora.
Mulțumim actorului Dan Cojocaru, «izvorul» care a îmbrăcat haina magică a lui Moș Crăciun și zi de zi s-a aflat printre micuții internați, făcându-i să uite de durere, să zâmbească, să râdă, făcându-i fericiți spunându-le povești, dăruindu-le multe cadouri, bucurii, dar și amintiri de neuitat.
Mulțumim «izvoarelor»: Dobrogea Grup SA, Coca Cola HBC România, Delaco Distribution SRL, Sole Mizo România SRL, Teniplus Com-Impex SRL, Smitfhfield Prod SRL, Unilever South Central Europe SRL, inimoasele echipe care împreună cu Asociația «Suflete Deschise» au dăruit peste 200 de pachete cu alimente familiilor nevoiașe, oamenilor străzii, celor sărmani, singuri și triști. Mulțumim tuturor acelor «izvoare» care ne-au ajutat să împlinim fapte plăcute Mântuitorului și să fim de ajutor aproapelui nostru.
 
Tuturor creștinilor le dorim să aibă parte de un sfârșit de an binecuvântat, iar Dumnezeu să îi aibă sub ocrotirea Lui în Anul Nou ce se apropie, cu nădejdea ca acesta să fie răstimp de apropiere față de El, de înțelegere între oameni și de pace în țară și în lume“, se arată în mesajul transmis de Camelia Ghioc, președinte al Asociației „Suflete deschise“.
 
Precizăm că societatea Arimex Comexim 2000 SRL este cea care oferă hrana zilnică pacienților internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, la Spitalul Clinic Municipal de Boli Infecțioase Constanța și la Spitalul CFR Constanța.

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mesajul de Crăciun al Patriarhului Daniel

25 Dec 2018 344

Omul pe care Simona Halep nu l-a uitat nici de Crăciun "M-am simţit ca acasă"

25 Dec 2018 1040

Ce mesaj a transmis premierul Viorica Dăncilă cu ocazia sărbătoririi Crăciunului

24 Dec 2018 318

Arhiepiscopul Tomisului, mesaj de Crăciun pentru dobrogeni „Sărbătoarea Naşterii Domnului este o sărbătoare a familiei, a dragostei, a păcii, a împăcării, a iertării“

21 Dec 2018 789

Interviu online cu Cristian Crăciun, preşedintele Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi - Sucursala Constanţa „Reprezentăm interesele a 2.000 de veterani, militari în activitate, rezervă şi retragere“

27 Oct 2018 1821