Nașterea Maicii Domnului Meniu special pentru pacienții constănțeni, oferit de Arimex Comexim 2000

  • Arimex Comexim 2000 va oferi un meniu special de Nașterea Maicii Domnului
 
 
Arimex Comexim 2000 asigură în continuare un meniu special pentru pacienții săi. Sfânta Maria Mică (Nașterea Maicii Domnului) este prăznuită în fiecare an la 8 septembrie, iar Arimex Comexim 2000 SRL va oferi pacienţilor un meniu de zile mari.
 
Echipa Arimex Comexim 2000 SRL este cea care se îngrijeşte de hrana de zi cu zi a pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, secţiile de la Agigea, Eforie, Palazu, Dermato-venerice, de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa şi de la Spitalul CFR.
 
 
Meniu 08.09.2021:
 
Mic dejun - ceai Lipton cu lămâie, unt de masa, salam de casă, cașcaval, mozarella fresca, urda, miere salcam, gem caise, caș proaspăt de vacă, brânză proaspătă de vaci
Supliment – biscuiți, lapte dulce, iaurt natural, iaurt cu fructe
 
Prânz - ciorbă țărănească de purcel, supă țărănească de legume, supă de spanac cu fulgi de ou, supă de legume strecurată, supă de legume cu fidea, file de păstrav la tavă și cartofi natur cu lămâie, anghilă medalion la tavă și cartofi natur cu lămâie, pârjoale moldovenești cu piure de cartofi, mititei cu piure și muștar, brânză de vaci și cartofi natur, rasol de pulpe pui și cartofi natur
Salată - salată de castraveți murați, salată de varză albă cu morcovi,  
Desert prânz – mere, mere coapte cu miere și stafide, prăjitura cu fructe, cozonac cu nuca și cacao
Cină - friptură de pui la tava cu pilaf sârbesc, mămăliguță cu brânză de vaci și smântână, pulpe superioare de pui la cuptor cu mămăliguță, pilaf cu legume și brânză de vaci, ceai lipton cu lamaie

Desert cină - biscuiți
 
„Mulțumim din nou partenerilor noștri Delaco Distribution SRL, Dobrogea SA , Selgros Cash &Carry, Dobrogea Grup SA, Euro Vial Consumer SRL,  Gecam SRL, Zbornicul SRL, Marton Fruct SRL și IF Lazăr Victoria, pentru grija și sprijinul permanent acordat în îmbunătățirea meniurilor pacienților internați.

 
Maica Domnului este lumina sufletului nostru, este nădejdea, acoperământul, mângâierea şi bucuria noastră. Maica Domnului este mijlocitoarea noastră în faţa lui Dumnezeu şi pururea ea se roagă Mântuitorului Hristos pentru noi toţi. Când sufletul nostru este întunecat de gânduri rele sau de păcate amare, atunci Îi cerem să se roage Fiului ei pentru noi.
 
Icoana Maicii Domnului este fereastra noastră spre Cer.  Întâlnirea cu Maica Domnului, cu Icoana ei, este ca o întâlnire cu cineva drag, pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme. O întâlnire care face să îţi tresară inima, care te emoţionează profund şi care îţi provoacă o bucurie intensă, şi anume bucuria „lacrimilor“,
 
Cu drag invităm pe toţi cinstitorii Maicii Domnului să vină la Icoana sufletească, să ne descoperim capetele şi să ne plecăm genunchii în rugăciune şi împreună, din toată inima, cu adâncă evlavie să rostim: Cuvine-se cu adevărat să te fericim, Născătoare de Dumnezeu, cea pururea fericită și prea nevinovată și Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce ești mai cinstită decât heruvimii și mai mărită fără de ase-mănare decât serafimii, care fără stricăciune pe Dumnezeu Cuvântul ai născut, pe tine, cea cu adevărat Născătoare de Dumnezeu, te mărim. Preasfânta, Preacurata, Preabinecuvântata, mărita stăpâna noastră, Născătoarea de Dumnezeu şi Pururea Fecioară Maria, miluieşte-ne pe noi!.
 
Să ne rugăm pentru sanatatea si pacea lumii, pentru înmulțirea dragostei, pentru luminarea minții și pentru sporirea noastră, a tuturor, în nădejde, în credință și în toate faptele bineplăcute Lui și Maicii Preacurate.
 
Să stăruim în rugăciune sfântă pentru alungarea tuturor relelor a tuturor virusilor, pentru
 
înmulțirea dragostei pe pământ, pentru pacea dintre oameni și din suflet și pentru ca bunul Dumnezeu să reverse peste întreaga lume harul și darurile Sale cele bogate.
 
Să nu uităm de cei pe care Mântuitorul Iisus Hristos îi numește „prea mici ai Săi” (cf. Matei 25, 40), adică de cei aflați în strâmtorări și neputințe, de cei aflați în boală, suferință, întristare și singurătate, de cei aflați în spitale și la casele lor, pe care nu are cine să îi pomenească și să îi cerceteze.
 
Transmitem gânduri de bine tuturor celor care poartă numele de Maria, Marian si alte derivate ale acestora. Multa sanatate, bucurii si impliniri sa se rasfranga asupra dumneavoastra, iar Harul Domnului nostru Iisus Hristos şi dragostea lui Dumnezeu şi părtăşia Sfântului Duh să fie cu voi cu toţi! (II Corinteni 13, 13)” a spus Drăghici Vergil - administratorul firmei de catering Arimex Comexim 2000.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sf. Apostol Andrei și 1 Decembrie Meniu de sărbătoare oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța

30 Nov 2021 567

Scrisoare către Nicolae Ciucă și Alexandru Rafila „Unele spitale care tratează aceşti bolnavi au sprijin de la autorităţile locale, altele nu”

29 Nov 2021 755

Scrisoare către guvernanți Cu câți bani trebuie să se descurce firmele de catering pentru a asigura hrana unui pacient internat în spital

30 Oct 2021 2771

Adormirea Maicii Domnului Meniu special pentru pacienții constănțeni, oferit de Arimex Comexim 2000

14 Aug 2021 1401

Voluntarii Asociației „Suflete deschise” au împărțit hrană și apă oamenilor străzii

31 Jul 2021 1040

Meniu tradițional oferit pacienților constănțeni, de Înălțarea Domnului, de Arimex Comexim 2000 SRL

10 Jun 2021 1851

Surpriză pentru micuții internați din Constanța! Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația Suflete Deschise le-a readus bucuria

01 Jun 2021 2368

Spitalul Județean Constanța a încheiat un acord cadru cu Arimex Comexim 2000 SRL pentru furnizarea hranei pacienților

11 May 2021 2240

Meniu special de Paște, oferit pacienţilor unităţilor sanitare din Constanţa de Arimex Comexim 2000 SRL

01 May 2021 2591

Meniu special de Florii, pentru pacienții unităților sanitare din Constanța, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL

25 Apr 2021 1588

Asociația „Suflete Deschise” și Arimex Comexim 2000 SRL, un nou îndemn pentru creștini

19 Apr 2021 1414

Decese Constanţa, 15 aprilie 2021

15 Apr 2021 1367

Meniu special de Bunavestire, oferit pacienţilor unităţilor sanitare din Constanţa de Arimex Comexim 2000 SRL

25 Mar 2021 1733

Meniu special de 8 Martie, oferit pacienţilor unităţilor sanitare din Constanţa de Arimex Comexim 2000 SRL

08 Mar 2021 1922

Asociaţia „Suflete Deschise” şi societatea Arimex Comexim 2000 – „ Vestiţi primăvara! Fiţi mărţişori! Dăruiţi bucuria dragostei!”

02 Mar 2021 1786