Social

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății „Azi am evaluat Spitalul Județean Constanța. Am vrut să revăd tonusul personalului“ (video)

  • Ministrul Sănătății a fost întrebat dacă trebuie să ne așteptăm la măsuri radicale împotriva conducerilor de spitale din județul Constanța. 

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, se află azi la Constanța! După vizita de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, Nelu Tătaru a declarat:
 
„Azi am evaluat Spitalul Județean Constanța. Voi merge și la Spitalul Militar ROL 2. Suntem în plin sezon estival. Suntem în plin episod pandemic. Avem o mare aglomerare urbană la nivelul Constanței. Trebuie să evaluăm tot ce însemnă spital. Am văzut azi obiectivele cu care domnul manager se mândrește. Am vrut să revăd circuitele acestui spital. Am vrut să revăd tonusul personalului“.
 
Întrebat dacă trebuie să ne așteptăm la măsuri radicale împotriva conducerilor de spitale din județul Constanța, ministrul Sănătății a spus: „Nu acesta este scopul vizitei. Am venit să evaluez, să mă asigur că cel puțin pentru începutul acestui sezon estival unitățile sanitare din județul Constanța au tot ce le trebuie“.  

La rândul său, Cătălin Grasa, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa,  a declarat:
 
„Azi a avut loc o vizită de lucru, de informare cu privire la capacitățile spitalului. Am făcut o vizită în spital, în zona de Radioterapie. Vă anunț oficial că suntem în grafic cu pregătirile. Sperăm ca la mijlocul lunii septembrie să devină operațională“.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, evaluare la Constanța „Pe plaje, au fost niște norme care trebuiau doar aplicate“ (video)

22 Aug 2020 1600

Ministrul Sănătății, mulțumit de circuite și organizare Țuțuianu a decis cine îl va evalua pe dr. Cătălin Grasa, managerul Spitalului Clinic Județean Constanța. Nici un specialist nu face parte din comisie (documente)

13 Jul 2020 2344

Nelu Tătaru, în vizită la Constanța „Vama Veche și alte zone de pe litoral ar putea deveni focare“

08 Jul 2020 662

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății se va afla astăzi în Constanța

08 Jul 2020 960

Spitalul din Suceava, demilitarizat. Managemenul militar va fi predat unei echipe civile

28 Apr 2020 2135

Deputatul Mircea Dobre, despre declarațiile ministrului Sănătății - „Eventuala închidere a Constanței nu va rezolva problema. Care este situația în spitalele din județ? Câți medici sunt infectați?”

06 Apr 2020 3102

Bogdan Huțucă (PNL), despre vizita ministrului Sănătății la Constanța

05 Apr 2020 1422

UPDATE Ministrul Sănătății continuă verificările în teritoriu. Nelu Tătaru, prezent la Constanța (galerie foto+video)

05 Apr 2020 4020

Alertă. Ministrul Sănătății „La Brașov și Constanța sunt focare COVID cu personal medical intens contaminat”

05 Apr 2020 8223

Ziua Bărbatului ar putea fi sărbătorită pe 19 noiembrie

21 Jun 2015 2099