Oferta lunii octombrie la Fiscul constănţean Terenuri extravilane, autoutilitare şi o hală industrială

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice din Constanţa, prin Serviciile Fiscale din Medgidia, Năvodari, Mangalia, Eforie, organizează, lună de lună, licitaţii pentru valorificarea bunurilor societăţilor debitoare către stat. Astfel, în a doua jumătate a lunii octombrie, doritorii de chilipiruri vor putea cumpăra autoutilitare, semiremorci, terenuri extravilane, dar şi o hală industrială.  Bunurile care urmează să fie valorificate aparţin societăţilor  Axa 2000 SRL, Burc Endy SRL, Romeco International Service Company SRL, Nykywal Company SRL.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, Serviciul Fiscal Orăşenesc Năvodari, va organiza pe data de 29 octombrie, ora 12.00, în oraşul Năvodari, strada Sănătăţii, licitaţie publică pentru valorificarea bunurilor SC Romeco Internaţional Service Company SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Năvodari, pe strada Uzinei. Astfel, participanţii la licitaţie vor putea cumpăra trei autoutilitare şi trei semiremorci. Mai exact, este vorba despre o autoutilitară Fiat Ducato, la preţul de 18.383 de lei, o semiremorcă cisternă Hendriks, la preţul de 33.450 de lei, o semiremorcă cisternă Kaessboher, la preţul de 39.743 de lei, o semiremorcă cisternă Atcomex, la preţul de 16.230 lei, şi două autoutilitare Man la preţul de 50.000 de lei fiecare. Deoarece pentru aceste bunuri se organizează a doua licitaţie, pretul este diminuat cu 25%. La rândul său, şi Serviciul Fiscal Orăşenesc Eforie va încerca să „scape” pe data de 30 octombrie, ora 11.00, de bunurile societăţii debitoare Nykywal Company SRL, cu domiciliul în localitatea Cobadin, strada Arinilor.

La procedura publică ce se va ţine pe strada Traian, din Eforie Nord, vor fi scoase la mezat două terenuri extravilane de 12.000 mp, amplasate în comuna Ciocârlia. Preţul unuia dintre ele, cu suprafaţa de 12.000 mp este de 14.325 de lei, exclusiv TVA. Preţul celui de-al doilea teren, cu suprafaţa de 2.500 mp este de 2.092 de lei, exclusiv TVA. Serviciul Fiscal Municipal Medgidia invită doritorii să participe pe data de 29 octombrie, ora 11.00, la o licitaţie în care vor fi vândute bunurile societăţii debitoare Axa 2000 SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Medgidia, strada Poporului. Procedura publică va avea loc pe strada Decebal din Medgidia. Doritorii vor putea achiziţiona o hală industrială, compusă din construcţie cu regim de înălţime parter în suprafaţă de 976,83 mp şi teren intravilan de 1.932 mp.

Bunurile sunt situate în localitatea Medgidia, strada Constanţei, iar preţul de evaluare este de 175.690 de lei, exclusiv TVA. O altă licitaţie organizată de Serviciul Fiscal Municipal Medgidia se va desfăşura pe data de 5 noiembrie, ora 11.00, pe strada Decebal. Atunci vor fi vândute bunurile mobile proprietate a debitorului SC Cristina Press SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Tortoman, strada Primăverii. Participanţii la acestă procedură publică vor putea achiziţiona un autoturism Mercedes Benz, la preţul de 11.775 lei. Pentru acest bun se organizează cea de-a doua licitaţie, motiv pentru care preţul de pornire este redus cu 25% faţă de preţul de evaluare. Tot pe 5 noiembrie, la ora 11.30, Serviciul Fiscal Municipal Medgidia va vinde prin licitaţie bunurile mobile proprietate a debitorului SC Burc Endy SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Medgidia, strada Cameliilor. Doritorii vor putea achiziţiona un autoturism Volkswagen Caddy, la preţul de 2.966 de lei. Pentru acest bun se organizează cea de-a treia licitaţie, motiv pentru care preţul de pornire a fost redus cu 50% faţă de preţul de evaluare. Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte până în ziua precedentă licitaţiei dovada plăţii taxei de participare, care reprezintă 10% din preţul de pornire.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Administraţia Finanţelor Publice Constanţa reamintește că serviciul de programări on-line este ​operaţional

29 Jun 2020 3482

Cât de bine câştigă angajaţii Finanţelor Publice din Constanţa. Iată salariile! (document)

06 Aug 2016 13257

Mese de pescărie, cameră frigorifică şi un Audi A6 Mai multe bunuri ale Iul & Cris Improvement SRL, de vânzare

08 Sep 2015 3253

O staţie de prelucrare a laptelui, un teren intravilan şi două automobile, printre ofertele Fiscului constănţean (galerie foto)

13 Nov 2014 4119

A treia oară o fi cu noroc? Fiscul constănţean încearcă să „scape“ de bunurile debitorului Gremlin Computer SRL

10 Nov 2014 3677

Anunţ important făcut de Finanţele Publice Constanţa

15 Oct 2014 2311