Oferta, publicată pe Mercador Cafe-Bar Cotton Mamaia a fost scos la vânzare (galerie foto)

Pe Mercador putem găsi diferite anunţuri imobiliare: de la închirieri apartamente până la vânzarea de restaurante şi baruri situate chiar în centrul staţiunii Mamaia.
 

Potrivit unui anunţ, a fost scos la mezat un imobil situat pe plajă, chiar în centrul staţiunii Mamaia, în zona plajei Melody. Este vorba despre Cafe-Bar Cotton Mamaia. Proprietatea dispune de terasă echipată complet, bar cu dotări, apartament lux cu vedere la mare. Terasa are 200 locuri pentru şezlonguri, paturi şi baldachine. Restaurantul are o suprafaţă de 126 mp cu urbanism de P+1+2 retras. Plaja din dorate are o suprafaţă de 4000mp. Dacă doriţi să deveniţi proprietarul acestui local din buricul staţiunii Mamaia trebuie să scoateţi din buzunare suma de 300.000 de euro.
 
Cafe-bar Cotton Mamaia funcţionează pe SC Mirpet Trading SRL. MIRPET TRADING SRL a fost înfiinţată în anul 2003. Capitalul social subscris este de 200 lei, integral vărsat, 20 de părţi sociale, valoarea unei fiind de 10 lei. Activitatea principală conform codificării CAEN este „restaurante”. Asociatul unic şi administrator al societăţii este Vasile Titire, născut în anul 1966, în judeţul Mehedinţi.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.