Pagubitii Vectra pregatesc un miting pentru cererea drepturilor

cap_2.jpgDupă aproape trei luni de când încearcă să găsească o modalitate legală şi cât mai eficientă pentru a-şi recupera banii investiţi într-un imobil ridicat de Vectra Construct, „Asociaţia Păgubiţilor" a intrat în legalitate

Data exactă a „protestului" nu a fost încă stabilită, însă se doreşte ca acesta să se desfăşoare înainte de 4 septembrie, dată la care va avea loc întâlnirea creditorilor societăţii în cauză.

La sfârşitul săptămânii trecute, asociaţia creată de o mână de oameni, care s-au văzut pe drumuri după ce au investit mii de euro, a intrat în legalitate. „Am primit toate documentele asociaţiei, suntem în perfectă legalitate şi începem să punem în aplicare obiectivele pe care ni le-am stabilit", ne-a declarat unul dintre păgubiţii prezenţi ieri, din nou, la aceeaşi adresă ca în ultimele duminici, la întâlnirea devenită deja obişnuinţă. Ieri, toţi cei prezenţi au primit documentele referitoare la statutul asociaţiei şi au pus la punct detaliile legate de primul demers pe care vor să-l pună în aplicare. Membrii Asociaţiei vor să organizeze o acţiune de aşa-numită pichetare a singurului sediu rămas al SC Vectra Construct SRL, pentru a determina conducerea să stea de vorbă cu nemulţumiţii. Data exactă a „protestului" nu a fost încă stabilită, însă se doreşte ca acesta să se desfăşoare înainte de 4 septembrie, dată la care va avea loc întâlnirea creditorilor. Pentru punerea în aplicare a acestui demers trebuie să se obţină mai întâi autorizaţii de la organismele abilitate în acest sens.

infiintare_asociatie_proprietari_locuinte_bloc_vectra_construct_14.jpgÎn privinţa stadiului lucrărilor la vilele situate în apropierea primului cartier de locuinţe ieftine pentru tineri, pe strada Baba Novac, nimic schimbat. Doar buldozerele care tronau în faţa vilei unde au loc întâlnirile membrilor asociaţiei au fost mutate pe o altă parte a vilei. Nici de centrul de informare, despre care cei de la Vectra vorbeau în scrisoarea deschisă adresată tuturor beneficiarilor locuinţelor construite, nu se aude nimic. Chiar dacă termenul indicat pentru inaugurarea centrului era 19 august, iar comunicarea locului unde va funcţiona se preciza că va fi făcută cu o săptămână înainte, în mass-media locală, nicăieri nu a apărut nimic. Există posibilitatea ca informaţia transmisă să fi fost doar o măsură care să taie din elanul membrilor asociaţiei păgubiţilor în legătură cu acţiunile pe care aceştia vor să le întreprindă.

{mos_ri:vectra,pagubiti}

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

73 de ani de la nașterea actorului, regizorului și scriitorului constănțean Vasile Cojocaru

17 Jan 2023 2710

#DobrogeaDigitală „Pentru Tafrali, Dobrogea a fost o datorie”

09 Nov 2021 3219

Jurnalist cunoscut, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Cine sunt celelate persoane audiate în dosar

16 Jul 2018 3407

Traian Băsescu speră la o redefinire a abuzului în serviciu de către judecătorii CCR

30 May 2016 3452

MAE Atenționare de călătorie Danemarca

03 May 2016 3792

Interviu online cu Robert Boroianu, candidatul PNL pentru Consiliul Judeţean „După 16 ani de administraţie a echipei PSD Constanţa, avem o situaţie dezastruoasă atât la nivel local, cât şi la nivel judeţean!”

30 Apr 2016 6199

Angola – Epidemie de febră galbenă

18 Mar 2016 2671

Plaja Modern, scapă de imaginea dezolantă Se anunţă amenzi pentru cei care nu fac curat

15 Mar 2016 5219

Comisia Europeana lansează Raportul de țară 2016

09 Mar 2016 2993

Comunicat PNL Constanta

08 Feb 2016 3022

Atenţionare de călătorie SUA - Condiții meteorologice severe pentru zonele de Nord - Est și Est, Washinhton DC și metropola New York

22 Jan 2016 3018

Atenţionare de călătorie Turcia – Anulare zboruri de pe aeroporturile din Istanbul

19 Jan 2016 2668

Atenţionare de călătorie Bulgaria – coduri de vreme rece, ninsori și polei

06 Jan 2016 2776

Atenţionare de călătorie Belgia – grevă în sistemul feroviar din capitala Bruxelles și din sudul țării

04 Jan 2016 2764

Ungaria – reglementări privind circulaţia camioanelor în perioada Crăciunului

21 Dec 2015 2760