Pentru iubitorii sporturilor de apă S-a deschis expoziţia de ambarcaţiuni „Tomis Yacht & Salon Auto 2014“ (galerie foto)

Pasionaţii de ambarcaţiuni sunt aşteptaţi în parcarea centrului comercial City Park Mall, la expoziţia „Tomis Yacht & Salon Auto 2014“, care cuprinde ambarcaţiuni sportive şi de agrement, echipamente şi accesorii, dar şi autoturisme.
Evenimentul, organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, a debutat ieri, aflându-se, în acest an, la cea de-a 17-a ediţie. Producători locali şi internaţionali vor expune ambarcaţiuni mici şi mijlocii, cu preţuri cuprinse între 500 de euro şi 70.000 de euro.
Potrivit preşedintelui CCINA, Mihai Daraban, deşi expoziţia s-a bucurat, an de an, de numeroşi expozanţi şi de un public pe măsură, vânzările din acest segment se află într-o scădere dramatică. Astfel, evenimentul vine în sprijinul producătorilor şi al comercianţilor din domeniu.
„Prin intermediul acestui eveniment, încercăm să reînnodăm tradiţia acestui sport. Din păcate, în ultimii ani, interesul constănţenilor de a cumpăra astfel de ambarcaţiuni a scăzut. Încercăm să menţinem vie dorinţa de a practica sporturi nautice în rândul constănţenilor, aşa cum este normal să se întâmple în cel mai important oraş maritim al ţării“, a declarat preşedintele în exerciţiu al CCINA, Ion Dănuţ Jugănaru.
Oferta expoziţiei este variată, fiind menită a satisface toate gusturile, dar adaptându-se şi tuturor buzunarelor. „Ideea de la care am plecat în construirea acestor ambarcaţiuni a fost aceea de a crea bărci uşoare, ieftine, care să nu necesite o investiţie suplimentară în transport. Toate bărcile expuse de noi vizează agrementul nautic şi pescuitul şi pot fi puse pe maşină“, a precizat Beizadea Caramitru - „Seacor“.
Expoziţia este deschisă până pe 15 iunie şi poate fi vizitată între orele 10.00 şi 22.00.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.