Piese pentru Connect-R, Loredana, Cristina Rus, Delia, Dj Rynno & Sylvia Hârşoveanul Phelipe, compozitorul melodiilor soliştilor în vogă

A cucerit lumea muzicală din România cu melodiile „I wanna be I”, „Reason for love”, „Văd cum mă priveşti”, „Ea nu vrea”, „Chiar dacă ai plecat”. Vorbim despre Phelipe, pe numele real Aurel Filip, care este un compozitor, interpret şi producător din oraşul Hârşova.

Aurel Filip s-a născut în anul 1985. A absolvit în anul 2004 Liceul „Ion Cotovu” din Hâşova. „Am fost un elev echilibrat. Ştiam să mă redresez atunci când era cazul. Nu am fost un elev olimpic, dar nici mediocru. Am reuşit să susţin examenele de bacalaureat cu media 8,57”, ne-a povestit Aurel Filip. Gustul pentru a face muzică l-a descoperit tot la Hârşova. „În anii de liceu, la Hârşova, am lucrat cu un prieten la o sală de internet. Lucram toată ziua la calculator şi aşa a început nebunia. După absolvirea liceului am plecat la Bucureşti”, ne-a mai destăinuit Phelipe. Compozitorul ne-a mai mărturisit că nu a reuşit să mai revină la liceul pe care l-a absolvit din cauza proiectelor în care este implicat. „Ajung la Hârşova, unde sunt părinţii, doar de sărbători. Îmi pare rău, că nu am reuşit să mai trec pe la liceu, să-mi revăd profesorii”, ne-a mai spus  Aurel Filip.

A colaborat cu Connect-R, Cristina Rus, Delia, Dj Rynno & Sylvia

Prima sa activitate artistică a început în anul 2001, an în care a înfiinţat o trupă de breakdance, urmând ca după 3 ani să fie cooptat într-un boyband (Be One),la acel moment înregistrând primul sau album. În vara lui 2005 s-a alăturat echipei de producători URBAN RECORDS. În acest fel l-a cunoscut pe Connect-r. Cei doi înfiinţează după aproape 2 ani propria echipă de producţie ce poartă numele de SOUL SISTEM. În martie 2009 lansează videoclipul melodiei „I wanna be I” ,un videoclip inedit în care-l putem vedea în diferite ipostaze (de la Michael Jackson până la Timbaland) în care îşi fac apariţia artişti ca Dj Sava, regizorul Florin Botea, Cristi Stanciu, Emil Lassaria, dar şi Connect-r. Împreună cu trupa Perpetuum, Phelipe formează o nouă echipă de producţie: „P&P Production”. Vara anului 2009 îi va aduce lui Phelipe o colaborare cu Dj Rynno & Sylvia, piesa „Breathe again” bucurându-se de succes în rândul fanilor. Nu după mult timp revine în atenţia publicului cu piesa „Reason for love” în colaborare cu Nick Kamarera. Piesa se bucură de succes având parte de difuzări pe cele mai cunoscute radiouri din România şi în scurt timp ocupa primele locuri în topurile muzicale. Încurajat de succesul melodiei „Reason for love”, Phelipe a decis să lanseze un nou single „One”. Phelipe a compus pentru artişti precum Cristina Rus, Delia, Perpetuum, Connect-r, Flamingo Boys, Diana(Anca Florescu), Dj Rynno & Sylvia, Alin Vaduva, Nick Kamarera. De-a lungul timpului a avut colaborări cu artişti importanţi din industria muzicala românească precum: Alb Negru, Dj Rynno & Sylvia, Loredana Groza, Dj Emil Lassaria, Nick Kamarera, Perpetuum, Connect-R.

Îi aşteaptă pe fani la Costineşti

În această vară, Aurel Filip va ajunge pe litoral, în staţiunea Costineşti. „Le transmit fanilor să iasă din case şi să vină pe plajă, pentru că şi noi vom ajunge curând acolo”, le-a transmis fanilor săi Aurel Filip.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Programul Teatrului „Căluțul De Mare” în următoarea perioadă

19 Apr 2024 228

Firma Kaad Print SRL din județul Constanța își schimbă sediul social

18 Apr 2024 321

Scenariu rupt din SF Pasajul rutier de la intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu va avea 5 deschideri (DOCUMENT)

18 Apr 2024 4070

Tribunalul Tulcea, achitare într-un dosar al DNA Constanța. Procesul a ajuns la Curtea de Apel

14 Apr 2024 419

Imobiliare Constanța Firma administrată de un consilier local PSD modifică din nou proiectul de pe bulevardul Aurel Vlaicu

13 Apr 2024 671

Intervenție a pompierilor ISU Dobrogea la Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 2490

Ce spune Aurel Butnaru, despre incendiul izbucnit la Hotelul Parc din Stațiunea Mamaia (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 1268

Știri Constanța Accident rutier pe strada Cerealelor din localitatea Tuzla

09 Apr 2024 661

Pieton rănit într-un accident rutier pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

09 Apr 2024 681

Cumpărări directe Constanța Primăria Năvodari închiriază autocisternă pentru udat spații verzi (DOCUMENT)

07 Apr 2024 986

Incendiu la o anexă de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. Constatările pompierilor

07 Apr 2024 771

În comuna Corbu, județul Constanța, s-au pus bazele unei firme ce comercializează pește. Cine sunt asociații

07 Apr 2024 9791

Sănătatea locuitorilor în pericol USR Constanța a sesizat Garda de Mediu în legătură cu poluarea din zona străzii Baba Novac !

05 Apr 2024 651

Firme Constanța Un nou restaurant, deschis la Constanța! Iată cine sunt asociații

04 Apr 2024 5729

Contractul de finanțare pentru construirea bulevardului Madrid prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny“

04 Apr 2024 447