Preţurile sar de un milion de euro Cât costă o clădire în centrul Constanţei

Cine dispune de 1.200.000 de euro şi doreşte să investească în piaţa imobiliară o poate face acum. Pe bulevardul Tomis, potrivit unui anunţ publicat pe olx.ro, se vinde o clădire de 850 de mp.

Potrivit anunţului, o persoană fizică vinde un imobil situat în centrul municipiul Constanţa, vizavi de Poşta Mare. Clădirea este lipită de Clubul SNC, este compusă din D+P+4 etaje şi are o suprafaţă de 850 mp. La acestea se adaugă şi zece locuri de parcare. În anunţ se menţionează, de asemenea, că imobilul a fost renovat şi reconsolidat în anul 2009. „Clădirea are climatizare prin ventiloconvectoare daikin, centrală gaze Viessmann, pompă de evacuare ape reziduale, tâmplărie Salamander, izolaţie termică de 100 mm, izolaţie fonică. Etajele sunt cu marmură, fiecare open space, compartimentările sunt făcute de sticlă“, se mai arată în anunţul de vânzare. Destinaţia imobilului ar putea fi „clinică medicală, spital privat, birouri, cabinete medicale, boutique hotel, sediu companie“, informează  anunţul.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Luxul costă mult Câţi bani trebuie să scoţi din buzunar pentru un penthouse la Constanţa (galerie foto)

25 Aug 2014 7125

Primul mall din Constanţa, scos la mezat pentru cinci milioane de euro (galerie foto)

07 Jun 2014 10637

Afaceri de vânzare în judeţul Constanţa Ce sume trebuie să scoţi din buzunar pentru o fermă agricolă sau un restaurant (galerie foto)

26 May 2014 13014