Primăria Năvodari plăteşte şi în această lună facturile a 300 de locuitori

Tombola „Ideea mea, norocul tău”, iniţiată de primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, a ajuns la cea de-a 23-a ediţie. De la începutul proiectului, peste şase mii de familii au fost scutite de plata agentului termic pentru o lună. Săptămâna aceasta, alţi 300 de câştigători vor beneficia de aceste facilităţi, după ce, săptămâna trecută, au avut loc extragerile celor norocoşi.

Singura condiţie pentru ca cei 300 de locuitori ai oraşului să beneficieze de o lună gratuită este să fie cu plata facturilor la căldură şi apă caldă la zi, în conformitate cu prevederile stabilite prin proiectul edilului din Năvodari. Cei 300 de câştigători beneficiază de plata valorii facturii de energie termică şi apa caldă pentru luna în care a avut loc extragerea. Conform regulamentului de organizare şi desfăşurare a proiectului, cei care beneficiază de gratuitate nu mai participă la tragerea la sorţi în lunile ulterioare.

Precizăm că proiectul este destinat abonaţilor din sistemul centralizat, care prin participarea la aceste extrageri îşi iau angajamentul că timp de doi ani nu se vor debranşa. Proiectul „Ideea mea, norocul tău” se adresează tuturor abonaţilor, indiferent de venitul lunar pe care îl au. Proiectul „Ideea mea, norocul tău” este unic la nivel naţional şi a fost înfiinţat de primarul Nicolae Matei în 2011, pentru a-i determina pe abonaţii la sistemul centralizat să nu se debranşeze.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ornamente florale şi gazon nou Primăria Năvodari începe curăţenia de primăvară

16 Mar 2015 2047