Proiecte de anvergură, desfăşurate de Termica Distribuţie Năvodari Alexandru Manu - „Continuăm ce am început vara aceasta”

În plină vară, societatea Termica Distribuţie Năvodari continuă proiectele demarate, pentru a le finaliza la termen. Vorbim despre amenajarea parcărilor, a locurilor de joacă pentru copii şi a piaţetelor, lărgirea şi asfaltarea străzilor Albinelor şi Albatrosului, asfaltarea străzilor Mălinului, Nucilor, dar şi amenajarea unei fântâni în faţa bisericii catolice. La acestea se adaugă anveloparea blocurilor A4 şi A5, situate pe strada Albinelor. „Proiectul a demarat cu reabilitarea faţadelor blocurilor situate în centrul oraşului şi va continua cu cele din interior.

După ce, anul trecut, în construcţie s-au aflat blocurile din apropierea bisericii ortodoxe din centru, unde a fost amenajat şi un spaţiu în aer liber, o piaţetă pentru tinerii care doresc să se căsătorească în aer liber, acum se derulează lucrări la alte imobile”, a explicat Alexandru Manu, directorul SC Termica Distribuţie Năvodari SRL. Potrivit acestuia, în perioada actuală se continuă programul de anvelopare a blocurilor, iar în curs de execuţie sunt lucrările la două blocuri situate pe strada Albinelor, urmând ca tot în această zonă să intre în lucru, în scurt timp, un al treilea bloc de locuinţe. „Continuăm anveloparea blocurilor din Năvodari, conform programului amplu de reabilitare a tuturor blocurilor din oraş”, a mai spus Alexandru Manu. La acest moment se lucrează la două blocuri, respectiv blocurile A 4 şi A 5, situate pe strada Albinelor, urmând ca în foarte scurt timp în programul de reabilitare să intre şi un alt treilea bloc situat pe aceeaşi stradă.

Jardiniere, fântână arteziană, dale, băncuţe şi o parcare

Toate acestea vor fi gata în faţa bisericii catolice Fericitul Ieremia Valahul. „Proiectul reamenajării zonei din jurul bisericii catolice Fericitul Ieremia Valahul constă în amenajarea unei piaţete, a unei fântâni arteziene, montarea băncuţelor şi a jardinierelor cu flori. La acestea se adaugă şi o parcare de 30 de locuri. Valoarea lucrării se ridică la 100.000 de lei", a menţionat directorul societăţii Termica Distribuţie Năvodari. De asemenea, administraţia locală din oraşul Năvodari, care are grijă şi de viaţa spirituală a locuitorilor, a cuprins toate zonele din apropierea lăcaşelor de cult într-o amplă lucrare de amenajare. Nu în ultimul rând, angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari vor amenaja toate intrările în cele cinci blocuri, situate pe strada Pescăruşului. „Vorbim de reparaţia intrărilor în blocuri, montarea băncilor şi a pavelelor. De altfel, acest proiect a început anul trecut şi va continua la mai multe blocuri din oraş”, a mai spus directorul SC Termica Năvodari, Alexandru Manu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Construirea noului CET antrenează licitații după licitații. Primăria Constanța caută supervizori !

27 Mar 2024 406

Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, reabilitează blocurile din comună. Investiție de 10 milioane lei

25 Mar 2024 560

Societatea Termoficare Constanța va începe citirea contoarelor de energie termică. Iată când

22 Mar 2024 558

UPDATE Avarie Termoficare Constanța. Policlinica CFR a rămas fără apă caldă și căldură

14 Mar 2024 424

UPDATE Spitalul Militar Constanța și sediul IPJ Constanța, fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii. Ce puncte termice mai sunt afectate

14 Mar 2024 538

Termoficare Constanța, anunț despre ridicarea proceselor verbale privind consumul de energie termică

08 Mar 2024 399

LIVE VIDEO-TEXT Primăria Constanța a semnat contractul pentru proiectarea și execuția noului CET (FOTO+VIDEO)

06 Mar 2024 1515

Air-Company SRL solicită intrarea în insolvență a Tomis Agregate SRL!

06 Mar 2024 752

Liceul tehnologic „Jean Dinu" din Adamclisi, județul Constanța, renovat cu fonduri prin PNRR (DOCUMENT)

03 Mar 2024 645

Dispensarul și Primăria comunei Adamclisi , județul Constanța vor fi reabilitate termic. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

03 Mar 2024 651

Cumpărări directe Constanța Serconstruct Roads SRL, contract semnat cu Termica Distribuție Năvodari SRL (DOCUMENTE)

28 Feb 2024 555

UPDATE Avarie Termoficare Constanța! Policlinica CFR și alte două puncte termice nu beneficiază de apă caldă și căldură

19 Feb 2024 518

UPDATE Termoficare Constanța. Ce constănțeni au rămas fără apă caldă și căldură

14 Feb 2024 672

Știri Constanța UPDATE. Arde o casă în Negru Vodă!

09 Feb 2024 1174

Garda de Coastă demarează procedura de achiziție pentru realizarea unui important proiect

04 Feb 2024 625