Proiecte importante în 2014 pentru Termica Distribuţie Năvodari Alexandru Manu - „Vom continua lucrările la infrastructura oraşului”

Anul 2014 vine cu proiecte mari pentru societatea Termica Distribuţie Năvodari, care promite că va continua lucrările la infrastructura oraşului. Străzi lărgite, spaţii verzi amenajare în jurul lăcaşurilor de cult, cantină socială şi centru de zi, reţea de iluminat stradal, locuri de parcare noi, locuri de joacă pentru copii şi multe alte proiecte au fost implementate anul trecut de societatea Termica Distribuţie Năvodari, alături de Primăria condusă de primarul Nicolae Matei.
 
Societatea Termica Distribuţie Năvodari SRL va continua şi în acest an implementarea proiectelor de modernizare a oraşului. Alexandru Manu, directorul Termica Distribuţie Năvodari, a declarat că recent au fost finalizate lucrările de amenajare a parcării executate în zona blocului H6. Aici au fost create 50 de locuri noi de parcare pentru locuitori. În perioada imediat următoare vor fi demarate şi lucrările de reabilitare a infrastructurii pe strada Liniştii din oraş. Potrivit directorului Alexandru Manu, aici vor fi executate lucrări de asfaltare, vor fi refăcute bordurile şi trotuarele.

De asemenea, la intrarea pe stradă va fi amenajat un parc pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, unde va fi amplasat mobilier urban şi vor fi plantate flori. O altă lucrare care va fi demarată de către SC Termica Distribuţie Năvodari presupune pregătirea zonei R7 pe strada Rândunelelor pentru amenajarea unei parcări, care va avea 70 de locuri. „Continuăm realizarea lucrărilor de infrastructură, pentru că locuitorii oraşului, dar şi turiştii care vor ajunge la noi să fie mulţumiţi de condiţiile ce li se oferă“, a declarat Alexandru Manu, directorul SC Termica Distribuţie Năvodari.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.