S-a dat drumul la concursuri Aviz amatorilor - SPIT face angajări

concurs_spit_-_Carmen_Trentea_132.jpgDupă ce anul trecut de la Serviciul Public de Impozite şi Taxe al Primăriei Constanţa (SPIT) au fost daţi afară 28 de angajaţi, acum, potrivit unui anunţ de concurs aflat pe site-ul instituţiei, în perioada 30 mai - 1 iunie, se organizează concurs pentru ocuparea a nouă locuri de muncă temporar vacante pentru diferite compartimente ale structurii centrale sau pentru agenţii fiscale din municipiu.

Miercuri a fost ultima zi de depunere a dosarelor celor interesaţi. După cum ne-a explicat adjuncta directorului, Carmen Trentea, era nevoie să se facă aceste angajări din cauza volumului foarte mare de muncă din ultima perioadă, care depăşea efectivele de lucru ale structurii.

Trentea a fost foarte secretoasă şi cu numărul dosarelor care au fost depuse, spunând că la acest moment încă se face centralizarea acestora. „I-am contactat întâi pe cei pe care i-am disponibilizat, ca să vină să-şi depună dosarele în caz că sunt interesaţi de posturile pe care le-am scos la concurs. Au depus însă şi persoane care au văzut anunţul pe site", a mai spus Trentea. În ceea ce priveşte solicitările celor de la SPIT, aceştia au dat sfoară în ţară că îşi caută consilier juridic asistent cu minim un an vechime pentru Biroul de Achiziţii Publice, un consilier juridic asistent pentru Biroul Juridic, un inspector principal I cu minim cinci ani vechime pentru Serviciul Persoane Juridice, un inspector asistent I pentru Agenţia Fiscală nr. 4, un altul asistent clasa II cu minim un an experienţă, altul debutant I pentru Serviciul Urmărire şi Executare Silită, pentru care nu se cere experienţă, un inspector asistent I pentru Serviciul Informatizare şi Operare Plăţi (minim un an vechime) şi doi referenţi III Principal pentru Agenţiile Fiscale 2 şi 3. Pentru cele din urmă posturi se cere minim cinci ani vechime. De precizat că aceste locuri de muncă sunt temporar vacante.

concurs_spit_-_Sediu_SPIT_directia_de_finante_01.jpgUniforme de serviciu

Noii, dar şi vechii angajaţi vor trebui să ţină seama şi de regula privind purtarea uniformei: femeile - fustă neagră, bluză albă, iar bărbaţii - pantaloni negri, cămaşă albă. Cu alte cuvinte, parada modei întâlnită în toate instituţiile publice constănţene, nu doar în rândul femeilor, dar şi în rândul bărbaţilor, va trebui să înceteze. După cum ne-a spus directoarea adjunctă, Carmen Trentea, acest ordin ca angajaţii să poarte astfel de uniforme era de mult timp în vigoare, numai că unii fie nu-l respectau, fie îşi schimbau hainele când plecau din instituţie sau şi le puneau când ajungeau la serviciu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Angajări Constanța Ce post scoate la concurs Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord

18 Apr 2024 459

Angajări Constanța Spitalul Orășenesc Cernavodă scoate la concurs un pot vacant. Iată ce trebuie să faci

17 Apr 2024 372

Angajări Constanța Cauți un loc de muncă? Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa angajează

15 Apr 2024 729

Angajări Constanța Primăria Comunei Agigea angajează. Detalii

10 Apr 2024 661

Angajări Constanța UAT Murfatlar angajează șofer de microbuz. Detalii

08 Apr 2024 502

Angajări Constanța Spitalul Municipal Medgidia angajează! Detalii

02 Apr 2024 849

Angajări Constanța Loc de muncă disponibil la Grădinița cu Program Prelungit nr. 3 Mangalia. Ce condiții ai de îndeplinit

01 Apr 2024 609

Angajări Constanța Clubul Sportiv Năvodari caută muncitori calificați și inspectori de specialitate

31 Mar 2024 621

Se fac angajări la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța

30 Mar 2024 1214

Angajări Constanța Post vacant la Școala Gimnazială Nr. 22 „I. C. Brătianu” Constanța

28 Mar 2024 1293

Angajări Constanța Termoficare Constanța SRL angajează. Detalii

27 Mar 2024 913

Știri Constanța azi Atenție, șoferi! Blocaj în trafic pe bulevardele 1 Decembrie 1918 și Alexandra Lăpușneanu (GALERIE FOTO+VIDEO)

22 Mar 2024 1242

Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare” Constanța face angajări!

22 Mar 2024 908

Angajări Constanța Școala Gimnazială „Spiru Haret” Medgidia angajează secretar. Nu se cere experiență

18 Mar 2024 824

Locuri de muncă Constanța Biblioteca Județeană „Ioan N Roman” Constanța face angajări

18 Mar 2024 1211