Saptamana Afacerilor de Succes, din nou in Constanta

Bursa de energie electrica si investitiile, temele dezbaterilor din Eforie Nord

Evenimentul pune la dispozitia participantilor o agenda bogata, organizata pe doua sesiuni tematice si doua mese rotunde * Se va deschide seria evenimentelor printr-o donatie constand in aparatura medicala, de care va beneficia Serviciul de Ambulanta Judetean Constanta, din partea unuia dintre partenerii organizatorilor * Invitatul special la cea de-a doua plenara va fi Alteta Sa Regala principele Radu de Hohenzollern-Veringer

Forumul economic regional lansat de revista "Banii Nostri", Saptamana Afacerilor de Succes, si-a propus drept destinatie la inceputul lunii iulie judetul Constanta, oferind comunitatii oamenilor de afaceri, specialistilor, oamenilor politici si reprezentantilor autoritatilor de la nivel local si central o serie de dezbateri, conferinte si seminarii, in scopul identificarii celor mai profitabile oportunitati de afaceri din regiune. Evenimentul pune la dispozitia participantilor o agenda bogata, organizata pe doua sesiuni tematice si doua mese rotunde. Fundatia Umanitara Alexandrion, un partener traditional al forumului, va deschide seria evenimentelor printr-o donatie constand in aparatura medicala, de care va beneficia Serviciul de Ambulanta Judetean Constanta. In editia din acest an, a treia de altfel care se desfasoara la Constanta, se vor aborda impreuna cu invitatii speciali o tema de mare interes in contextul integrarii Romaniei in Uniunea Europeana: "Cum sa schimbam furnizorul de energie electrica? Bursa de energie electrica". Lucrarile forumului se vor incheia cu o sesiune plenara care ii va pune fata in fata pe reprezentantii unor mari companii din tara si pe cei care reprezinta interesele IMM-urilor. "Spre cine se indreapta investitiile: IMM-urile sau marile companii?", este intrebarea la care vor incerca sa raspunda Alteta Sa Regala principele Radu de Hohenzollern-Veringer, Mircea Ursache, presedintele AVAS, Mircea Filipoiu, presedinte Bursa Romana de Marfuri. Evenimentul include si doua seminarii specializate pe solutii complete pentru organizatii publice si private, respectiv riscul asumat de societatile de asigurari in creditarea persoanelor fizice si juridice de catre organizatiile financiare. Saptamana Afacerilor de Succes in Constanta se bucura de sprijinul autoritatilor publice locale, Primaria Municipiului Constanta si Prefectura, precum si de cel al Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura locala, ai caror reprezentanti au participat ieri, la hotel "Oxford", la conferinta de presa organizata de staff-ul revistei "Banii Nostri", premergatoare sesiunii de lucrari. Acestea se vor sustine in perioada 6-7 iulie, in statiunea Eforie Nord.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 404

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 642

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 537

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 648

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 708

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 503

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 577

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 553

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 766

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3398

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14095

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 929

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 931

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1944

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1351