Şedinţă cu scatei (video)

cl_mangalia_1.jpg

Alesii locali din Mangalia s-au ciondănit în şedcinţa de aseară ca la uşa cortului, iar în final nu au ajuns la un consens. Mai mult decat atât doi dintre consiieri au părăsit sala de sedintă. La întrunire au participat şi consilierii locali Nae Negrea şi Dan Moldovan, deşi acestia au fost excluşi din partid.

Aleşii locali s-au reunit în şedinţă extraordinară având pe ordinea de zi, spre aprobare, 42 de proiecte de hotărâre la care s-au adăugat încă 2 de pe ordinea suplimentară. Proiectele la care Claudiu Tusac ţinea cu dinţii au fost respinse de consilierii locali PDL, PC şi, surprinzător, PNL .

Protocolul USL parcă nici nu ar fi fost semnat la Mangalia. Consilierii locali PNL par să nu fie de aceeaşi baricadă cu colegii social democraţi. De aici a pornit şi întregul scandal .

Consilierii locali care nu au fost de acord cu proiectul de hotărâre vizând rectificarea bugetului local de venituri şi cheltuieli nu au ezitat să îşi explice gestul . Ei au reclamat faptul că acest proiect nu a fost prezentat în cadrul întrunirii Comisiei economice de la nivelul Consiliului Local Mangalia.

Probleme au fost ridicate şi asupra proiectului de hotărâre privind contractarea unui împrumut de 10 milioane de euro pentru cofinanţarea proiectelor europene. Majoritatea aleşilor locali s-au opus acestui proiect susţinând că actul normativ nu a trecut prin Comisia economică şi este împovărător pentru cetăţenii oraşului. Deşi o parte din proiecte au fost aprobate, simplu fapt ca la vot au participat şi cei doi consilieri locali care au fost excluşi din partid ridica mari semne de întrebare asupra legalităţii acestor proiecte.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 448

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 345

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 342

Oficial, cu unanimitatea CSM Andra Georgiana Vasile, fostul adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, delegată procuror șef în DIICOT Constanța!

23 Apr 2024 283

LIVE TEXT+VIDEO Dumitrache reales Conferință de alegeri în cadrul Organizației Municipale a PSD Constanța. Cine sunt vicepreședinții organizației municipale? (Galerie FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 799

Oana Andreea Schmidt Hăineală a fost delegată șef în DIICOT, pe combaterea traficului transfrontalier de droguri

23 Apr 2024 294

Procurorii Vasile Iftinchi și Stoica Elena, propuși să-i înlocuiască la DNA Constanța pe Bodean Andrei și Conortos Constantin

23 Apr 2024 590

Noi membri în plenul consiliului concurenței

23 Apr 2024 225

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 432

CNSC a anulat procedura de atribuire a contractului de servicii de reparații și întreținere a autovehiculelor de la Canalel Navigabile SA

23 Apr 2024 263

Cumpărări directe Tectonic Green Energy SRL face mentenanță preventivă la centralele termice ale Consiliului Județean Constanța (DOCUMENT)

23 Apr 2024 264

Dosar DNA Constanța Vasile Iliuță, șeful Consiliului Județean Călărași, termen azi la Curtea de Apel București! (RECHIZITORIU)

23 Apr 2024 403

MApNConsiliul Afaceri Externe, la Luxemburg

23 Apr 2024 218

Parlamentul României Şedinţa comună - suspendată din lipsa cvorumului, înainte de votul asupra membrilor Consiliului Concurenţei (VIDEO)

22 Apr 2024 389

Procurorul bucureștean Emanuel Sergiu Codruț Popescu, propus în continuare șeful Parchetului Judecătoriei Măcin

22 Apr 2024 403