Sf. Apostol Andrei și 1 Decembrie Meniu special oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL pentru pacienții din spitalele din Constanța

  • SC ARIMEX COMEXIM 2000 SRL a pregătit mâncăruri speciale pentru pacienții din Constanța
  • De sărbătoarea Sf. Apostol Andrei, dar și de 1 Decembrie, pacienții vor primi preparate gustoase
 
 
SC ARIMEX COMEXIM 2000 SRL oferă un meniu special cu ocaiza sărbătorii de Sfântul Apostol Andrei, dar și pentru Ziua Națională a României pentru pacienții internați în spitalele din municipiul Constanța.
 
Meniu 30 noiembrie Sfântul Apostol Andrei și Meniu 1 Decembrie Ziua României:
 
Mic dejun - ceai lipton cu lămâie, unt de masă, salată de icre de crap cu ceapă, șuncă presată porc/pui, crenwursti din piept de pui, gem caise, miere, caș proaspăt de vacă, brânză proaspată de vaci, ardei natur.
Supliment – biscuiți, lapte dulce, iaurt natural, iaurt cu căpșuni
Prânz - ciorbă de crap românesc, ciorbă de purcel cu legume, supă de legume a la grec, supă țărănească de legume, supă strecurată de legume, șnițel din piept de pui cu piure de cartofi, trunchi de macrou la tavă și cartofi natur cu lamiae, iahnie de fasole cu cârnați de curcan, piept de pui la cuptor cu piure de cartofi, piept de pui rasol cu piure de cartofi, musaca de cartofi cu carne și sos de smântână, brânză proaspătă de vaci cu piure de cartofi, sote de legume cu rasol de piept de pui, sote de legume cu brânză proaspătă de vaci.
Salată - salată de castraveți murați, salată de varza albă cu morcovi, conopidă murată
Desert prânz – mere, mere coapte cu miere și stafide, prăjitură cu fructe, banane, twix cu ciocolată
Cină - pește la cuptor cu mămăliguță, sos de usturoi și lămăie, budincă de macaroane cu brânză de vaci și stafide, pilaf sârbesc cu piept de pui la tavă și conopidă murată, pilaf sârbesc cu piept de pui la tavă și salată de varză, pulpe de pui la cuptor pilaf sârbesc, brânză proaspătă de vaci cu orez, ceai lipton cu lămâie
Desert cină - Biscuiți
 
„Tuturor pacienților internați le dorim însănătoșire grabnică și rugăm pe bunul Dumnezeu să le tămăduiască sufletele și trupurile, să le dăruiască pace sufletească, să le dea putere să învingă toate greutățile zilelor ce vor urma. Rugăm și pe Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat, Apostolul românilor care acum aproape 2000 de ani, pentru prima oară pe pământul ţării noastre, în Dobrogea şi la Gurile Dunării, a vestit Evanghelia lui Hristos,  să fie veșnic rugător și sprijinitor al nostru către Părintele din ceruri.
 

Și fiecare dintre noi, cu dragoste și credință, să punem în această seară grâul la încolțit nu numai la ferestre ci și în inimile noastre, spre a dobândi rodul cel bun… Să trăim astfel cu Hristos, să ajutăm la mântuirea noastra şi a celor din jur. 
 
Și să ne rugăm împreună pentru a-i încuraja pe credincioși să trăiască aceste momente grele cu tăria credinței, certitudinea speranței și ardoarea carității, să fim aproape de persoanele care suferă din cauza actualei epidemii de Coronavirus și de toți cei care se îngrijesc de ele.

 
Și fie că timpul Postului Crăciunului să ne ajute pe toți să dăm un sens evanghelic chiar și acestui moment de încercare și de suferință. Amin”, a transmis Drăghici Virgil, administratorul SC ARIMEX COMEXIM 2000 SRL.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Arimex Comexim 2000 SRL Constanța - „Fii milos și fii smerit!”

17 Apr 2024 403

Asociația „Suflete Deschise” din Constanța, cu ocazia 8 Martie - „Primăvara începe cu un mărţişor, aşa cum spune și tradiţia veche de aproape 8000 de ani”

08 Mar 2024 853

Asociația „Suflete Deschise” din Constanța, mesaj de 8 martie. „Mama...Cel mai iubit cuvânt! Cea mai înaltă stare!”

05 Mar 2024 853

De 1 Martie, Arimex Comexim 2000 SRL a oferit pacientelor din Constanţa flori, mărţişoare, iconiţe, zâmbete şi un meniu delicios!

01 Mar 2024 944

Îndemn al Asociației „Suflete deschise” la început de primăvară - „Să fiţi buni, oricum!”

01 Mar 2024 723

Asociatia Suflete Deschise, din Constanța, în sprijinul aproapelui Ajutoare pentru familiile care locuiau în ferma care a ars în Murfatlar

23 Feb 2024 959

Meniu special de Revelion pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL

31 Dec 2023 1492

Asociația „Suflete Deschise” Scrisoare de mulţumire Naşterea Domnului - Bucuria vieţii!

24 Dec 2023 1360

Meniu de Crăciun oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța

24 Dec 2023 1363

Asociaţia „Suflete deschise” colindă sufletele creştinilor, transmiţând mai departe vestea minunată adusa de îngerul Domnului. Hristos se naşte, Domnul coboară!

14 Dec 2023 1049

Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația „Suflete Deschise“„Arată că îţi pasă! Fii bun! Fii Miracolul! Fii și tu un Moş Crăciun! Primește și dăruiește!”

10 Dec 2023 1267

Sf. Apostol Andrei și 1 Decembrie Meniu de sărbătoare oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța

30 Nov 2023 1469

Sfinții Mihail și Gavril Meniu special pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000

08 Nov 2023 1370

Arimex Comexim 2000 oferă un meniu special de Sfântul Dimitrie pentru pacienții din Constanța

25 Oct 2023 1455

Asociația Suflete Deschise, apel pentru toți creștinii. „Fii milos, precum Hristos!”

11 Sep 2023 1447