Soare, mare şi vacanţă! Primele serii de copii au sosit în Tabăra Năvodari

La Tabăra de Copii din Năvodari au sosit primele serii de copii din judeţele Galaţi şi Covasna. Mulţi fac parte din familii cu venituri modeste, iar vacanţa la mare nu ar fi fost posibilă fără implicarea Primăriei oraşului Năvodari şi Consiliului Judeţean Constanţa. Mulţi dintre cei mici vor vedea marea pentru întâia oară, astfel că au fost întâmpinaţi cu ospitalitate la sosirea în Tabără chiar de primarul Nicolae Matei. Autorităţile locale din Năvodari au pregătit pavilioanele de cazare din Tabăra de Copii, dar şi plaja şi locurile unde se vor desfăşura activităţile culturale, sportive şi de socializare. „Am ajuns la acest proiect cu sprijinul Asociaţiei ATAC din Galaţi şi, bineînţeles, a Primăriei Năvodari. Mulţi dintre aceşti copii nu au văzut niciodată plaja, darmite să fie la mare. Pentru noi este o surpriză deosebit de plăcută”, a declarat Mariana Robea, director Fundaţia Familia Galaţi. La rândul său, edilul Matei le-a urat bun venit copiilor. „Bine aţi venit la mare, bine aţi venit la Năvodari! Încercăm ca an de an să îmbunătăţim lucrurile. O facem împreună cu Consiliul Judeţean, oraşul Năvodari şi Tabăra de Copii. Vrem să vă rugăm să popularizaţi oraşul, staţiunea Năvodari şi vă asigurăm că facem tot ceea ce depinde de noi ca de la an la an să găsiţi condiţii mai bune”, a declarat primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei. Pe lângă zilele petrecute pe plajă, copii vor vizita şi obiectivele turistice din judeţul Constanţa. Gazdele sunt pregătite să le ofere copiilor şi însoţitorilor o vacanţă de neuitat. Spaţiile de cazare sunt renovate, la fel şi cantina unde vor servi masa. Pe plaja fină au fost amenajate terenuri de sport, iar programul de distracţie din fiecare zi este încărcat. Astfel că nimeni nu va avea timp să se plictisească, mai ales că prognoza meteo ţine cu cei care au ales să vină pe litoral în această perioadă. „Suntem pregătiţi să primim 670 de copii pe serie, suntem pregătiţi din punct de vedere igienico-sanitar, cantina este autorizată, spaţiile de cazare, plaja. Pe copii îi aşteaptă aici distracţie şi voie bună”, a declarat Marian Surdu, şef Birou Servicii Primăria Năvodari. Pe lângă reprizele de plajă şi baie, copiii vor participa zilnic la concursuri distractive pe plajă şi competiţii sportive. Serile sunt dedicate concursurilor de dans ori miss şi mister, la discoteca din Campus. Tabăra Năvodari va fi în această vară gazda a peste două mii de elevi care vor veni la mare din toate colţurile ţării.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident rutier în zona Taberei Năvodari! Două autoturisme, implicate (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 756

Studiu Peste 60% dintre copiii din România merg vara în tabere

06 Apr 2024 415

Firme Constanța Ce se discută la Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Tabără pentru Tineret Victoria SA?

10 Mar 2024 616

Mini-Farm SRL dorește edificarea unui imobil de patru etaje în Constanța

04 Mar 2024 576

Plângere contravențională înregistrată pe rolul Judecătoriei Constanța. Implicată Tabăra Năvodari SA

20 Oct 2023 834

CFR SA a lansat licitațiile pentru modernizarea Haltelor Neptun și Costinești Tabără, finanțare prin Programul transporturi

19 Oct 2023 692

Imobiliare Noc Constant SRL poate ridica un hotel cu alimentație publică în Mamaia

17 Oct 2023 844

LIVE VIDEO+TEXT Conferință de presă la AUR Constanța. Suspiciunea de viol din timpul Taberei de Vară, printre subiectele analizate (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Sep 2023 1348

Tabăra de vară a AUR organizată la Neptun-Olimp George Simion a anunţat că tot Biroul judeţean al AUR Ialomiţa a demisionat, în urma acuzaţiilor de viol

20 Sep 2023 1113

Oficial de la IPJ Constanța despre cazul tinerei ce acuză că ar fi fost violată la o tabără de vară organizată pe litoral de AUR (VIDEO)

18 Sep 2023 1333

Suspiciune de toxiinfecție alimentară la o pensiune de la Lacul Roșu! Zeci de copii din Constanța, aflați în tabără, acuză stări de rău

23 Aug 2023 869

Teatrul de Stat Constanța organizează o tabără de dramaturgie la care participă 30 de adolescenți

18 Aug 2023 797

Tabăra „Cronicile AGLT“ s-a desfășurat la Vaslui. Ce au învățat copiii prezenți la eveniment (GALERIE FOTO)

11 Aug 2023 697

A început prima tabără de campanie pentru copii, organizată de Poliția de Frontieră Română (FOTO)

30 Jul 2023 979

Constanța, reprezentată la tabăra de pregătire și la cursul național de perfecționare la gimnastică aerobică 2023 (GALERIE FOTO)

25 Jul 2023 1301