Social

Spectacole, veselie şi dulciuri Surprize de neuitat, oferite de Rompetrol Rafinare copiilor din mediul rural

Copii din Corbu, Vadu, Săcele, Istria şi Nuntaşi au avut parte de surprize de neuitat, oferite de Rompetrol Rafinare, în cadrul acţiunii „Magia Poveştilor by Rompetrol”.
 
Angajaţii Rompetrol Rafinare, companie membră a KMG International, au oferit clipe de neuitat copiilor din Corbu, Vadu, Săcele, Istria şi Nuntaşi. Cei mici s-au bucurat de spectacole tematice puse în scenă de trupa „Amicii”, au participat la ateliere de face-painting şi au primit din partea Rompetrol Rafinare pachete cu dulciuri. Acţiunea, denumită „Magia Poveştilor by Rompetrol”, a pornit de la ideea că Rompetrol Rafinare este un partener social important pentru comunităţile din zonă. Astfel, au fost alese cinci şcoli din mediul rural, unde atmosfera de Ziua Copilului a fost adusă în rândul copiilor care nu se bucură mereu de astfel de evenimente, unii dintre ei fiind pentru prima dată în viaţa lor părtaşi la o astfel de manifestare.
 
Peste 800 de elevi de şcoală generală au asistat, pe parcursul celor trei zile de distracţie, la spectacole cu piese de teatru, s-au mişcat în stil zumba şi au avut parte de multă veselie, totul pus în scenă de animatorii uneia dintre cele mai îndrăgite trupe din Constanţa. Pe lângă scenetele cu Alice în Ţara Minunilor, cei mici s-au bucurat de atelierele de face-painting, prin care au devenit, preţ de câteva ore, adevărate personaje de poveste. Iar după toată distracţia, s-au simţit ca la un carnaval, presărat cu vată de zahăr şi popcorn.
 
„Rompetrol Rafinare este o companie care pune accent pe dezvoltarea socială a copiilor din zonă, iar cum ne este cunoscut, nu toţi copiii din mediul rural au posibilitatea să vadă o piesă de teatru sau să intre în atmosfera de poveste, aşa cum alţi micuţi au posibilitatea. Şi ei sunt copiii noştri, iar noi ne dorim să avem grijă de ei. Ne-am propus să le aducem zâmbetele pe faţă, iar după cele trei zile pline, putem spune că ne-am îndeplinit misiunea. Am văzut peste 800 de copii a căror bucurie a fost debordantă şi molipsitoare. Vom continua astfel de acţiuni, care îi bucură pe cei mici şi ne încântă pe noi deopotrivă, având certitudinea că merită efortul”, a declarat Felicia Andrei, director QHSE al Rompetrol Rafinare.
 
Rompetrol Rafinare a dovedit, încă o dată, prin activităţile din comunele constănţene, că este un partener de încredere pentru comunităţile locale. Acţiunea „Magia Poveştilor by Rompetrol” a fost sprijinită şi de angajaţii rafinăriei Petromidia, care au contribuit cu rechizite, cărţi şi jucării, împărţite celor mici.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

40 de ani de activitate Alexandru Nicolcioiu şi pensionara Gica Micu, despre pornirea instalaţiilor Rompetrol Rafinare

26 Aug 2019 1521

La ceas aniversar Voie bună şi revedere! Angajaţii şi pensionarii de la Rompetrol Rafinare, medaliaţi de conducerea grupului (galerie foto)

24 Aug 2019 809

Rompetrol Rafinare, volum record de țiței procesat în primul semestru al lui 2019

14 Aug 2019 513

Investiţie de trei milioane de dolari Instalaţii modernizate şi procese digitalizate, la Rompetrol Rafinare

10 Aug 2019 494

Peste 80 de tineri, la cea de-a XIX-a ediţie a Programului de internship „Pregătit pentru carieră“ 2019, lansat de KMG International (galerie foto)

02 Aug 2019 1067

Investiție importantă la rafinăria Vega Ploiești, anunțată de Rompetrol Rafinare, companie membră a KMG International

29 Jul 2019 491

Proiect important pentru mediul înconjurător Rompetrol Rafinare, o nouă etapă în ecologizarea batalelor istorice din rafinăria Vega Ploiești

16 Jul 2019 646

Rezultate operaţionale de excepţie Rompetrol Rafinare, contribuţie importantă la creşterea brandului Rompetrol

21 Jun 2019 1145

Delegație din Kazahstan la rafinăria Petromidia Yedil Utekov, director general al Rompetrol Rafinare – „Această vizită este un bun prilej pentru toți factorii implicați “(galerie foto)

04 Jun 2019 855

Petromidia, la 40 de ani Rodica Brăiescu, manager operaţional Sector Trading - „Industria de rafinare este volatilă, sensibilă la factori economici, geopolitici, sociali“

16 May 2019 2333

Rezultate operaționale foarte bune pentru rafinăriile Petromidia și Vega, în primul trimestru din 2019

14 May 2019 538

Soluții de ultimă generație pentru transporturile Rompetrol Rafinare. Ce măsuri vor fi aplicate

06 May 2019 511

Programul de internship „Pregătit pentru carieră“, la o nouă ediţie Studenţii de la Universitatea „Ovidius“ din Constanţa, de vorbă cu specialiştii Rompetrol Rafinare (galerie foto)

19 Apr 2019 948

Rompetrol Rafinare, un pionier, pe plan local prin initirea unui amplu program de transformare digitală a rafinarei Petromidia Năvodari

09 Apr 2019 891

Rompetrol Rafinare anunță investiții de peste 50 de milioane de dolari în rafinăria Petromidia

08 Apr 2019 979