Social

Spectacole, veselie şi dulciuri Surprize de neuitat, oferite de Rompetrol Rafinare copiilor din mediul rural

Copii din Corbu, Vadu, Săcele, Istria şi Nuntaşi au avut parte de surprize de neuitat, oferite de Rompetrol Rafinare, în cadrul acţiunii „Magia Poveştilor by Rompetrol”.
 
Angajaţii Rompetrol Rafinare, companie membră a KMG International, au oferit clipe de neuitat copiilor din Corbu, Vadu, Săcele, Istria şi Nuntaşi. Cei mici s-au bucurat de spectacole tematice puse în scenă de trupa „Amicii”, au participat la ateliere de face-painting şi au primit din partea Rompetrol Rafinare pachete cu dulciuri. Acţiunea, denumită „Magia Poveştilor by Rompetrol”, a pornit de la ideea că Rompetrol Rafinare este un partener social important pentru comunităţile din zonă. Astfel, au fost alese cinci şcoli din mediul rural, unde atmosfera de Ziua Copilului a fost adusă în rândul copiilor care nu se bucură mereu de astfel de evenimente, unii dintre ei fiind pentru prima dată în viaţa lor părtaşi la o astfel de manifestare.
 
Peste 800 de elevi de şcoală generală au asistat, pe parcursul celor trei zile de distracţie, la spectacole cu piese de teatru, s-au mişcat în stil zumba şi au avut parte de multă veselie, totul pus în scenă de animatorii uneia dintre cele mai îndrăgite trupe din Constanţa. Pe lângă scenetele cu Alice în Ţara Minunilor, cei mici s-au bucurat de atelierele de face-painting, prin care au devenit, preţ de câteva ore, adevărate personaje de poveste. Iar după toată distracţia, s-au simţit ca la un carnaval, presărat cu vată de zahăr şi popcorn.
 
„Rompetrol Rafinare este o companie care pune accent pe dezvoltarea socială a copiilor din zonă, iar cum ne este cunoscut, nu toţi copiii din mediul rural au posibilitatea să vadă o piesă de teatru sau să intre în atmosfera de poveste, aşa cum alţi micuţi au posibilitatea. Şi ei sunt copiii noştri, iar noi ne dorim să avem grijă de ei. Ne-am propus să le aducem zâmbetele pe faţă, iar după cele trei zile pline, putem spune că ne-am îndeplinit misiunea. Am văzut peste 800 de copii a căror bucurie a fost debordantă şi molipsitoare. Vom continua astfel de acţiuni, care îi bucură pe cei mici şi ne încântă pe noi deopotrivă, având certitudinea că merită efortul”, a declarat Felicia Andrei, director QHSE al Rompetrol Rafinare.
 
Rompetrol Rafinare a dovedit, încă o dată, prin activităţile din comunele constănţene, că este un partener de încredere pentru comunităţile locale. Acţiunea „Magia Poveştilor by Rompetrol” a fost sprijinită şi de angajaţii rafinăriei Petromidia, care au contribuit cu rechizite, cărţi şi jucării, împărţite celor mici.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rezultate operaționale record pentru Rompetrol Rafinare, în 2019

27 Feb 2020 240

Sistem de recuperare GPL de ultimă generaţie, implementat de Rompetrol Rafinare la nivelul rafinăriei Petromidia

25 Feb 2020 608

Carburant premium de iarnă, produs în premieră la rafinăria Petromidia ​

13 Jan 2020 683

Felix Crudu Tesloveanu, noul director general al Rompetrol Rafinare

19 Dec 2019 653

Activitatea operaţională a Rompetrol Rafinare SA, motorul creşterii vânzărilor de carburanţi

16 Nov 2019 1431

ZIUA de Constanţa #sărbătoreşteDobrogea141, sub semnul lui Dionisie Exiguul Gheorghe Hagi, lt.-col. Daniel Mihai Ferencz şi Yedil Utekov, director general Rompetrol Rafinare, mesaje de Ziua Dobrogei

15 Nov 2019 2925

Rompetrol Rafinare, rezultate operaționale record în primele nouă luni din 2019

14 Nov 2019 598

Investiții Sistem automatizat modern de recuperare a vaporilor, implementat la rafinăria Vega

12 Nov 2019 462

Topul firmelor din județul Constanța 2018 Rompetrol Rafinare, două premii speciale pentru cea mai mare cifră de afaceri și cel mai mare profit brut (galerie foto)

02 Nov 2019 2321

Petromidia, la 40 de ani! Interviu cu directorul general Yedil Utekov - „Suntem convinşi că Rompetrol Rafinare va creşte în continuare cu sprijinul investitorului şi cu cel al oamenilor“

18 Oct 2019 4066

Rompetrol Rafinare, pe locul 5 într-un top al companiilor din Europa de Sud-Est

10 Oct 2019 726

Instruiţi în meseria de petrolist A XIX-a ediţie a programului de internship „Pregătit pentru carieră“ 2019, lansat de KMG International, la final (galerie foto)

01 Oct 2019 1003

40 de ani de activitate Alexandru Nicolcioiu şi pensionara Gica Micu, despre pornirea instalaţiilor Rompetrol Rafinare

26 Aug 2019 1899

La ceas aniversar Voie bună şi revedere! Angajaţii şi pensionarii de la Rompetrol Rafinare, medaliaţi de conducerea grupului (galerie foto)

24 Aug 2019 1142

Rompetrol Rafinare, volum record de țiței procesat în primul semestru al lui 2019

14 Aug 2019 720