Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa ar putea ridica măsurile de carantină

Accesul vizitatorilor în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a fost interzis începând cu luna februarie, după ce conducerea unităţii sanitare a luat decizia de a institui măsura carantinei, în urma recomandărilor făcute de Ministerul Sănătăţii.
 

„Având în vedere Adresa Ministerului Sănătăţii nr. 9186 din 11.02.2016, transmisă de Direcţia de Sănătate Publică, prin care suntem informaţi despre creşterea numărului de infecţii acute respiratorii şi de gripă şi se recomandă să luăm urgent toate măsurile necesare în vederea limitării contagiozităţii, începând cu data de 12.02.2016 se instituie carantina la nivelul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa“, se preciza într-un comunicat de presă semnat de managerul unităţii sanitare. În urma acestei recomandări, pentru a proteja pacienţii internaţi, conducerea unităţii sanitare a luat decizia de a interzice accesul vizitatorilor în spital pe toată perioada carantinei.
 
Însă, în această săptămână, carantina din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa va fi ridicată. Informaţia ne-a fost confirmată de către directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Mihnea Avram. Tot el ne-a spus că, până acum, aparţinătorii pacienţilor au putut intra în unitatea sanitară doar cu echipament medical, timp de două ore pe zi, în intervalul orar 15.00 - 17.00.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.