Sunteţi în căutarea vacanţei perfecte? Târgul de Turism „Vacanţa“ 2017, organizat de CCINA Constanţa, la cea de-a X-a ediţie (galerie foto)

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism invită constănţenii la cea de-a X-a ediţie a Târgului de Turism „Vacanţa“ 2017.
 
În cadrul acestui eveniment, constănţenii pot să-şi aleagă destinaţia preferată de vacanţă, profitând de ofertele speciale oferite de tur-operatori din România şi Bulgaria: pachete turistice pentru vacanţa de vară 2017, city break-uri, circuite turistice, vacanţe de relaxare, prezentări de oferte şi destinaţii turistice, programe de dezvoltare şi promovare turistică. La târg sunt prezenţi 25 de expozanţi, printre care şi doi din Bulgaria. În cadrul celei de-a X-a ediţii a Târgului de Turism „Vacanţa“ 2017, constănţenii vor avea parte de oferte speciale, disponibile doar pe parcursul derulării evenimentului, oferte de tip early booking pentru vacanţa de Paşti şi vara acestui an.
 
La eveniment au participat Dănuţ Jugănaru, directorul CCINA Constanţa, Costin Răsăuţeanu, viceprimarul municipiului Constanţa, Cristian Bărhălescu, preşedintele ANAT Sud-Est, omul de afaceri Nicolae Bucovală, George Luchici, vicepreşedintele CJ Tulcea, şi Mihăiţă Dumitraşcu, de la Alpin Straja.
 
„La acest târg, constănţenii pot achiziţiona vacanţe. Totodată, Constanţa va fi în legătură aeriană cu patru oraşe mari din ţară, lucru care ne bucură. Tombola are multe premii: bilete de avion sau sejururi. Este un motiv în plus pentru constănţeni să viziteze târgul“, a declarat directorul CCINA Constanţa, Dănuţ Jugănaru.
 
Viceprimarul Costin Răsăuţeanu a felicitat conducerea CCINA pentru organizarea acestui eveniment: Pentru administrația locală turismul este o prioritate. Împreună cu actori relevanți implicați  în acest domeniu și  printr-un dialog consecvent, ne mobilizăm să dezvoltăm și să adaptăm permanent oferta și agenda turistică pentru anul 2017. Alături de turismul estival, proiectele și programele noastre vizează și potențialul cultural -istoric al orașului nostru. Ne propunem, astfel, să atragem cât mai mulți turiști români și străini care să se bucure de atmosfera și facilitatile moderne ale stațiunii Mamaia și să descopere, în același timp, unicitatea și frumusețea vechii cetăți Tomis.
 
Nicolae Bucovală, de la Asociaţia Patronală Mamaia, a declarat că hotelierii continuă investiţiile, în ciuda faptului că tarifele au rămas la fel. „Sper să colaborăm bine cu Primăria, unde vrem să găsim sprijin, iar Mamaia să fie gata de noul sezon“. La rândul său, Cristian Bărhălescu, de la ANAT Sud-Est, a declarat că, prin acest târg, CCINA ajută constănţenii şi agenţiile de turism să se apropie.
 
În cadrul evenimentului, Marin Bălan, meşter de artă populară şi fost cercetător ştiinţific, şi-a expus una dintre lucrări. Acesta s-a arătat afectat de faptul că în staţiunile de pe litoral nu se mai comercializează obiecte de artă populară, având în vedere că în toate ţările sunt pieţe unde se vând produse specifice ţărilor respective, ceea ce la noi nu se regăseşte. Marin Bălan a rugat Primăria Constanţa să-i sprijine pe meşterii populari în acest demers.

Tombolă cu premii 

Duminică, ora 19.00, va avea loc tombola evenimentului, la care vor putea participa toţi vizitatorii târgului de turism. Iată premiile puse la bătaie: Blue Air oferă un bilet de avion dus-întors către una dintre destinaţiile Bruxelles, Milano, Paris sau Roma, operate de Blue Air din Constanţa; Expolitoral Turism oferă două nopţi de cazare şi transport cu autocarul în perioada 22 - 24.09.2017 în Veliko Tarnovo, Bulgaria, prin programul „Rapsodie de toamnă“; Asociaţia Descoperă Straja, Pensiunea Daiana, oferă două nopţi de cazare, cameră dublă, cu mic dejun inclus; Asociaţia Descoperă Straja, Vila Alpin, oferă două nopţi de cazare, cameră dublă, cu mic dejun inclus; Asociaţia Descoperă Straja - Cabana Edelweiss oferă două nopţi de cazare, cameră dublă, mic dejun inclus; Sunny Castle **** Bulgaria oferă în luna mai 2017 două nopţi de cazare all inclusive cu acces la SPA pentru două persoane; Complex Izvora *** Bulgaria oferă în luna mai 2017 două nopţi de cazare pentru două persoane; Icar Tours oferă transfer la şi de la aeroportul Otopeni, cu Direct Aeroport, valabil în 2017, pentru două persoane; CFR Călători Constanţa oferă un set cadou personalizat cu sigla CFR Călători.
 
Târgul va avea următoarea structură: şapte unităţi de cazare, cinci agenţii de turism, opt asociaţii de dezvoltare şi promovare a turismului/centre de promovare, patru companii de transport, două participări internaţionale.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.