Târg caritabil de Crăciun la un centru comercial din Constanța

  • Târgul se dechide luni, 21 decembrie, ora 10.00, la centrul comercial VIVO!

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța anunță deschiderea expoziției cu vânzare a obiectelor decorative cu tematica sărbătorilor de iarnă.

Expoziția este parte a campaniei inițiată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța „MOŞ CRĂCIUN FACE SCHIMB DE CADOURI! PUNE FAPTELE BUNE ÎN LUMINA SĂRBĂTORILOR! AJUTĂ-I SĂ CREADĂ ÎN MINUNI!“

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța anunță deschiderea expoziției cu vânzare a obiectelor decorative cu tematica sărbătorilor de iarnă!

În jur de 400 de obiecte decorative au fost realizate de copiii și adulții din centrele rezidențiale ale DGASPC Constanța, prețurile de vânzare pornind de la 5 lei.

Mai bine de un sfert din toate aceste decorațiuni sunt unicat și sunt realizate, în  mare parte, din materiale reciclabile precum linguri, furculițe, pahare și cuțite din plastic și carton, hârtie și obiecte de plastic care ar fi fost în mod obișnuit aruncate la coșul de gunoi. Toate acestea au primit viață, formă și culoare cu ajutorul priceperii ingeniozității beneficiarilor noștri care au transormat centrele în adevărate fabrici ale lui Moș Crăciun.

Banii strânși în urma vânzării lor vor fi folosiți în beneficiul copiilor și adulților din centrele rezidențiale, cu ajutorul lor cumpărându-se, printre altele, materie primă pentru următoarele expoziții din 2021 - cele de Paște și Crăciun.

Persoanele care au dorit să le ofere daruri copiilor și adulților din centrele rezidențiale aparținând DGASPC Constanța pot veni la standul nostru să lase cadourile și își vor putea alege orice obiect decorativ își doresc! Pentru că nu vom lăsa nicio faptă bună nerăsplătită!

Expoziția va fi deschisă până joi, 24 decembrie 2020!

Vă așteptăm la cumpărături pentru un Crăciun cu imaginație, transmite DGASPC Constanța.


Sursă foto: DGASPC Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Tulcea Ce firmă va livra carne la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului?

28 Mar 2024 148

Fost director în Primăria Constanța, Emil Mereuță candidează pentru funcția de director executiv la DGASPC (DOCUMENT)

25 Mar 2024 1695

Decizie de ultimă oră în dosarul dintre Carmen Răducu și ITM Constanța. Iată ce au decis magistrații constănțeni

22 Mar 2024 776

Consiliul Județean Constanța organizează concurs pentru conducerea executivă a DGASPC. Până când se pot depune dosarele?

10 Mar 2024 3786

Licitații Constanța GPL de peste 1,2 milioane de euro cumpărat de DGASPC Constanța de la firma mamei lui Cristi Borcea (DOCUMENT)

04 Mar 2024 710

DGASPC Constanța cheamă în judecată AJPIS Constanța. Care este motivul?

01 Mar 2024 764

DGASPC cheampă AJPIS Constanța în instanță! Este vizat anularea procesului verbal de la Centrul de Recupeare „Artemia” Techirghiol

25 Feb 2024 738

Ședință CJ Constanța Iată ce instituții vor forma Echipa Intersectorială Locală în domeniul prevenirii și combaterii expolatării copiilor prin muncă (DOCUMENT)

18 Feb 2024 691

Ședință ordinară a CJ Constanța. Stabilirea costurilor medii anuale, pentru anul 2024 pentru finanțarea serviciilor DGASPC Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

16 Feb 2024 660

Protecția Copilului Prahova, proces pe 11.000 de euro cu Protecția Copilului Constanța și Consiliul Județean! Instanța s-a retras pentru deliberări

14 Feb 2024 577

Procesul a ajuns la Curtea de Apel Constanța AJPIS a făcut recurs în dosarul unde DGASPC cere suspendarea procesului verbal emis în legătură cu Centrul „Artemia”

12 Feb 2024 989

Au semnat cu DGASPC Constanța Patru firme vor dota cele două case de tip familial și Centrul de Zi de Recuperare din Lumina (DOCUMENT)

06 Feb 2024 799

Aprobarea bugetului DGASPC Constanța, pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a CJC (DOCUMENT)

05 Feb 2024 1124

Ședință CJ Constanța DGASPC Constanța are nevoie de un teren la Băneasa pentru amplasarea unei butelii GPL pentru noile locuințe protejate ce se vor edifica

29 Jan 2024 621

Centrul de Recuperare „Artemia” Techirghiol Consiliul de Monitorizare a găsit resturi de fecale în pat, lenjerii improvizate și beneficiari violenți. Măsuri aplicate (DOCUMENT)

26 Jan 2024 2334