Tratamente miraculoase, picioare salvate de la amputareOn Clinic Medical Advanced Institute s-a mutat în casă nouă (Galerie foto)

onclinic.jpg„De curând am deschis, în colaborare cu cei de la Synevo, un punct de recoltare analize medicale"

Hemoroizii, fisurile anale, varicele sau disfuncţiile sexuale masculine sunt probleme care ne pot afecta vieţile în mod drastic. Pentru rezolvarea acestor boli, dar şi pentru alte afecţiuni, cum ar fi rănile diabetice sau psoriazisul, putem apela la On Clinic Medical Advanced Institute. Mai ales că centrul medical are un sediu nou, în apropierea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, cu care se poate mândri.

On Clinic Medical Advanced Institute este pe piaţă de 26 de ani, în România de 14, iar în Constanţa de opt ani. „On Clinic s-a deschis în Constanţa în 2003, pe strada Ion Raţiu, în 2007 s-a mutat pe strada Ciprian Porumbescu nr. 81, iar din 19 septembrie a.c. noul sediu se află pe bulevardul Tomis 142 A, etajele 2 şi 3. Am făcut această mutare datorită faptului că ne-am extins activitatea, iar spaţiul anterior nu ne mai era de ajuns", explică Aura Manole, manager On Clinic Constanţa-Tulcea.

Ca şi domenii de activitate, la On Clinic Medical Advanced Institute găsim tratarea hemoroizilor, fisurilor anale, alternativă la operaţia clasică fără internare, fără durere, fără prea mare disconfort - Proctoline, tratarea varicelor, prin metoda scleroterapiei, a ulcerului de gambă, se tratează rănile diabetice ce apar la persoane mai în vârstă din cauza diabetului. „Rezultatele sunt foarte bune. Am văzut picior salvat de la amputare. Este un pansament care poate face minuni. Suntem lideri pe piaţă în tratarea disfuncţiilor sexuale masculine. Este unul dintre atuurile noastre. Tratăm psoriazisul, o boală urâtă, dificilă... Rezultatele sunt bune, fapt demonstrat de pacienţii care revin după tratament şi sunt foarte mulţumiţi. De curând am deschis, în colaborare cu cei de la Synevo, un punct de recoltare analize medicale şi, mai nou, un cabinet de neurologie. Analizele sunt recoltate aici, la acelaşi preţ ca la Synevo", a mai precizat Aura Manole, manager On Clinic Constanţa-Tulcea.

La On Clinic Medical Advanced Institute activează următoarele cadre medicale: coordonator al centrului - prof. dr. Iusuf Timurlenc, proctologie - dr. Cristian Andrei Ionescu, dr. Rafik Niamani şi dr Cristina Cristache, dermatologie-psoriazis - dr. Irena Smadea, Varicoline, varice şi ulcere de gambă - dr. Raluca Pasăre, urologie şi disfuncţii sexuale masculine - dr. Laurenţiu Babu, dr. Olgun Azis şi dr. Victor Pavel. „Putem spune că avem medici care au rămas de când s-a deschis clinica. Pe parcurs s-au mai adăugat, dar nu au plecat, ceea ce este un lucru bun. Din câte am observat, suntem cotaţi ca o clinica bună, dar scumpă. Este adevărat, costurile sunt ridicate, dar încercăm să oferim pacienţilor condiţii cât mai bune, să fim la anumite standarde. Dorim ca şi serviciile şi produsele să fie de calitate, vrem să aducem servicii noi", a subliniat Aura Manole, manager On Clinic Constanţa-Tulcea.

Adresa: bd. Tomis 142A

Program: de luni până vineri de la 8.00 la 20.00, sâmbăta de la 8.00 la 13.00.

Telefon: 0241/54.84.63


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

roxana

12 Nov, 2013 12:25

vrem sa ne spuneti ce scrie in rezultatul se poate va rog

Articole asemanatoare

On Clinic Advanced Medical Institute se numeşte acum Medical ON Group (galerie foto)

13 Nov 2015 4717