Trei zile de distracţie şi cântece la Năvodari Nicolae Matei - „Oraşul se află pe mâini bune şi ştim ce avem de făcut” (galerie foto)

Antonia, Nicoleta Luciu, Life Antract, Gheorghe Gheorghiu, Săndel şi Aurora, Axinte, Marco şi mulţi alţi interpreţi îndrăgiţi şi renumiţi au încins atmosfera, trei zile la rând, la Năvodari, în cadrul Zilelor oraşului, organizate de Primăria Năvodari şi Consiliul Local.
 
Sâmbătă seara, pe scena improvizată pe stadionul Flacăra a urcat şi Antonia, despre care edilul Nicolae Matei are numai cuvinte de admiraţie. „Antonia este simpatia mea, păcat că a venit la o oră cam nepotrivită şi foarte multe persoane încă sunt la plajă, dar este un motiv în plus să o mai aducem încă o dată. Mi-a plăcut concertul Antoniei. Năvodărenii, la fel ca mine, îi fredonează melodiile, sunt frumoase. Antonia este o femeie frumoasă, cântă bine, şi sunt fericit că am reuşit să o avem la Năvodari”, a declarat primarul Nicolae Matei. Năvodari a dovedit încă o dată că este o familie mare şi unită. Oraşul se află pe mâini bune şi ştim ce avem de făcut. Avem proiecte culturale, distracţie, aşa cum se întâmplă astăzi , dar şi proiecte privind infrastructura. Astăzi, vorbim despre zilele oraşului Năvodari. Cu un efort minim am reuşit şi anul acesta să organizăm zilele oraşului, cu artişti de vază, precum Antonia. Este aşa cum mi-am închipuit-o: frumoasă, deşteaptă şi cântă excelent. Am adus-o pentru năvodăreni şi pentru turişti, dar şi alţi solişti de valoare. În deschidere, vineri seara a fost multă lume la zilele oraşului Năvodari”, a declarat primarul Nicolae Matei.
 
Tot mai mulţi turişti, atraşi de oraş
 
Oficialul le-a mai spus participanţilor că intenţionează să introducă oraşul Năvodari în circuitul turistic al litoralului. „Încercăm şi anul acesta să introducem oraşul Năvodari în circuitul turistic al litoralului şi de ce nu al României. Noi încercăm să organizăm săptămânal evenimente culturale, dar şi sportive, astfel încât turiştii şi năvodărenii să aibă cu ce să se delecteze. Mă uitam pe o statistică a poliţiei şi am observat că din ce în ce mai mulţi turişti vin şi îşi petrec concediul la Năvodari. Administraţia publică locală organizează evenimente sportive, că este Săgeata Năvodari, că sunt zilele oraşului, că este „Delfinul de aur”, pentru localnici şi turişti. Repet, Năvodariul este pe mâini bune. Avem proiecte importante de investiţii, multe fonduri europene, de aproximativ 60 milioane de euro. La Năvodari, pentru cine nu ştie, întreţinerea la căldură, taxe şi impozite, este la jumătate faţă de alte oraşe. Năvodariul este curat, la propriu şi la figurat. Năvodariul este cu adevărat oraş european şi vă spun fără teama de a greşi. Am în spate o echipă puternică de consilieri locali, oameni care muncesc foarte mult pentru comunitatea locală şi năvodărenii au mare încredere în Consiliul Local şi în primarul lor.”, a punctat primarul Matei. Reamintim că Primăria Năvodari, Consiliul Local şi Casa de Cultură Pontus Euxinus a organizat weekendul trecut zilele oraşului. Pe scena improvizată pe stadionul Flacăra au urcat interpreţi îndrăgiţi de toată lumea. Astfel, vineri seara au cântat Petrică Mâţu Stoian, Sorin Copilul de Aur, Matteo, Like Chocolate, Nicu Albu şi Mariana Stan. Sâmbătă atmosfera a fost întreţinută de Antonia, Nicoleta Luciu, Life Antract, Gheorghe Gheorghiu, Săndel şi Aurora, Axinte şi Marco. Duminică, pe scenă au evoluat Alex Velea Nicu Paleru, Compact, Ştefania Rareş, Uni-k, Dan, Liliana şi Violeta Geapana. Seara s-a încheiat cu un spectaculos fac de artificii. De asemenea, în Parcul Central, în fiecare seară a evenimentului, trupa Amicii condusă de Gabi Soare a prezentat spectacole pentru copii, respectiv teatru de păpuşi, mascote, baloane şi multe surprize.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări Directe Primăria Cuza Vodă, județul Constanța cumpără pachete pentru sărbători. Ce produse vor conține (DOCUMENT)

18 Apr 2024 177

Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon cumpără stație de autobuz (DOCUMENT)

18 Apr 2024 214

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 218

Firma, obligată de Municipalitate să elaboreze un PUZ Karelly Wash SRL vrea să construiască două blocuri în municipiul Constanța

18 Apr 2024 274

Licitații Constanța Arlechin Total Distribution SRL din București furnizează echipamente IT pentru școlile din comuna Nicolae Bălcescu (DOCUMENT)

18 Apr 2024 278

Cumpărări directe Constanța Lucris Servcom SRL se ocupă de instalarea luminițelor de Paște în Năvodari (DOCUMENT)

18 Apr 2024 230

ZIUA LIVE. Iulia Iurea, viceprimar Valu lui Traian „28 de hectare de teren sunt destinate strict amenajării de parcuri în localitate" (VIDEO)

18 Apr 2024 571

Licitații publice Primăria Constanța achiziționează lucrări de reabilitare enegetică pentru două blocuri din zona Badea Cârţan

18 Apr 2024 295

Licitații Constanța Structurile Școlii Gimnaziale „Nicolae Maraloi“ din comuna Saraiu vor fi dotate cu mobilier și echipamente digitale (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 274

Primăria Constanța Bucuria, în dar pentru seniorii din Căminul pentru Persoane Vârstnice (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 305

Imobiliare Constanța Cine vrea să ridice un imobil de două etaje pe strada Baba Novac?

18 Apr 2024 361

Imobiliare Constanța Mation SRL a obținut un certificat de urbanism de la municipalitate

18 Apr 2024 294

Afaceri Constanța Două terenuri din comuna Lipnița sunt scoase la vânzare. Când are loc licitația

18 Apr 2024 297

Cumpărări directe Constanța Un imobil de pe strada Mihai Viteazu din Mangalia va fi demolat de Altion Serv SRL (DOCUMENT)

18 Apr 2024 291

ZIUA LIVE Comuna Ghindărești, în viziunea candidatului USR la primărie - Mihai Vîlcu

18 Apr 2024 386