Social

Vizita oficială a delegaţiei Camerei de Comerţ Eskisehir, din Turcia, la CCINA Constanta (galerie foto)

Conducerea Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, reprezentată de Ion Dănuţ Jugănaru – Director General al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, a primit astăzi, 19 septembrie 2019, la sediul CCINA vizita oficială a delegaţiei Camerei de Comerţ Eskisehir, din Turcia.
 
Delegaţia din Turcia a fost condusă de Preşedintele Camerei de Comerţ Eskisehir, Metin Güler şi a fost formată din vicepreşedinţii Camerei şi din membrii bordului de conducere.
 
De asemenea, delegaţia a fost însoţită, în vizita sa la CCINA,  de  E.S. Sulhi Turan, Consul General al Republicii Turcia la Constanţa şi de Kadir Yazihan, Ataşatul Comercial al Consulatului General al Turciei, la Constanţa.
 
Directorul general Ion Dănuţ Jugănaru a urat bun-venit delegaţiei din Turcia şi a dorit să sublinieze implicarea Camerei de Comerţ Constanţa în sprijinirea mediului de afaceri constănţean, în efortul de atragere a investițiilor străine în județul Constanța, în special în sectoarele productive și ale prestărilor de servicii, dar și  în sprijinirea firmelor constănțene pentru participarea la târguri specializate în Turcia, precum şi la întâlniri B2B, în vederea internaţionalizării, găsirii de parteneri străini şi îmbunătăţirea relaţiilor de afaceri, între companii româneşti şi cele din Turcia.
 
Preşedintele Metin Güler a făcut o scurtă prezentare a Camerei de Comerţ din Eskisehir şi a spus că sunt interesaţi să afle care sunt posibilităţile de dezvoltare a  investiţiilor în Constanţa, modalităţile de colaborare între firmele turceşti şi cele constănţene, precum şi modul în care CCINA Constanţa şi Camera de Comerţ din Eskisehir ar putea colabora în vedrea sprijinirii companiilor celor două tări.
 
Între Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa şi Camera de Comerţ din Eskisehir este semnat un protocol de colaborare, încă din 2011 care, practic, cu ocazia acestei vizite, a fost reînnoit.

În cadrul întrevederii de astăzi, dl Jugănaru a prezentat potenţialul economic al judeţului Constanţa, relaţiile economice dintre România şi Turcia precum şi serviciile oferite de CCINA Constanța, iar ambele părți au convenit să colaboreze pe viitor în organizarea, la Constanţa a unui târg cu produse specifice zonei Eskisehir.
 
Camera de Comerţ Constanţa sprijină mediul de afaceri constănţean să - şi internaţionalizeze afacerile şi încurajează investiţiile în companii mixte (joint – ventures).
De asemenea, Jugănaru a adresat invitaţia, ca firme din Eskisehir, din domeniul agricol, beneficiind de unele facilităţi, să expună în cadrul târgului ExpoAgroUtil Constanţa, de anul viitor.
 
În încheierea vizitei, Directorul general Jugănaru a mulţumit delegaţiei Camerei de Comerţ din Eskisehir pentru vizită şi a asigurat conducerea acestei de tot sprijinul său pentru buna derulare a relaţiilor de afaceri între companiile din Eskisehir şi cele constănţene.
 
Sursă foto: CCINA Constanța
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CCINA Constanţa deschide sezonul cumpărăturilor din această primăvară. Târgul Naţional TINIMTEX, la o nouă ediţie

18 Feb 2020 1474

CCINA Constanţa anunţă consultarea mediului de afaceri din judeţ

22 Jan 2020 1770

Ziua Porţilor Deschise, la Centul Enterprise Europe Network Dănuţ Jugănaru, directorul CCINA Constanţa - „Nu avem destule firme deschise către inovaţie, care să-şi internaţionalizeze afacerile“

11 Dec 2019 721

Ziua Porților Deschise, la Centrul Enterprise Europe Network din cadrul CCINA Constanța

05 Dec 2019 584

Premiere Sterk Plast SRL, câştigătoarea Trofeului Creativităţii, oferit de CCINA şi OSIM Bucureşti (galerie foto)

28 Nov 2019 2193

Festivitatea „Trofeul creativităţii”, organizată de CCINA şi Centrul Enterprise Europe Network, la o nouă ediţie

27 Nov 2019 1634

Nunta perfectă începe cu o organizare perfectă CCINA Constanța anunță deschiderea Târgului „Nunta de vis“

08 Nov 2019 1036

Topul firmelor din județul Constanța 2018 Rompetrol Rafinare, două premii speciale pentru cea mai mare cifră de afaceri și cel mai mare profit brut (galerie foto)

02 Nov 2019 2249

Seară specială pentru oamenii de afaceri, program artistic și tombolă „Topul firmelor din județul Constanța 2018“, organizat de CCINA, o nouă ediție memorabilă (galerie foto)

02 Nov 2019 2312

Organizat de CCINA, în această seară „Topul firmelor din judeţul Constanţa 2018”, eveniment exclusivist, dedicat oamenilor de afaceri (galerie foto)

31 Oct 2019 2362

Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia găzduiește o nouă ediție a Târgului TINIMTEX, organizat de CCINA Constanța

22 Oct 2019 1288

CCINA premiază excelenţa în afaceri Topul judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa, pe 2018, la cea de-a XXVI-a ediţie

15 Oct 2019 1213

Tombolă cu premii şi multe surprize Evenimentul Home Deco, organizat de CCINA Constanţa, la o nouă ediţie

11 Oct 2019 1230

BIFE-SIM, târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii, la cea de-a 28 a ediție

02 Oct 2019 1714

Cursul „Auditor intern al sistemului de management al calităţii“, organizat de CCINA Constanţa şi Centrul Enterprise Europe Network

19 Sep 2019 1204