Social

Vizita oficială a delegaţiei Camerei de Comerţ Eskisehir, din Turcia, la CCINA Constanta (galerie foto)

Conducerea Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, reprezentată de Ion Dănuţ Jugănaru – Director General al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, a primit astăzi, 19 septembrie 2019, la sediul CCINA vizita oficială a delegaţiei Camerei de Comerţ Eskisehir, din Turcia.
 
Delegaţia din Turcia a fost condusă de Preşedintele Camerei de Comerţ Eskisehir, Metin Güler şi a fost formată din vicepreşedinţii Camerei şi din membrii bordului de conducere.
 
De asemenea, delegaţia a fost însoţită, în vizita sa la CCINA,  de  E.S. Sulhi Turan, Consul General al Republicii Turcia la Constanţa şi de Kadir Yazihan, Ataşatul Comercial al Consulatului General al Turciei, la Constanţa.
 
Directorul general Ion Dănuţ Jugănaru a urat bun-venit delegaţiei din Turcia şi a dorit să sublinieze implicarea Camerei de Comerţ Constanţa în sprijinirea mediului de afaceri constănţean, în efortul de atragere a investițiilor străine în județul Constanța, în special în sectoarele productive și ale prestărilor de servicii, dar și  în sprijinirea firmelor constănțene pentru participarea la târguri specializate în Turcia, precum şi la întâlniri B2B, în vederea internaţionalizării, găsirii de parteneri străini şi îmbunătăţirea relaţiilor de afaceri, între companii româneşti şi cele din Turcia.
 
Preşedintele Metin Güler a făcut o scurtă prezentare a Camerei de Comerţ din Eskisehir şi a spus că sunt interesaţi să afle care sunt posibilităţile de dezvoltare a  investiţiilor în Constanţa, modalităţile de colaborare între firmele turceşti şi cele constănţene, precum şi modul în care CCINA Constanţa şi Camera de Comerţ din Eskisehir ar putea colabora în vedrea sprijinirii companiilor celor două tări.
 
Între Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa şi Camera de Comerţ din Eskisehir este semnat un protocol de colaborare, încă din 2011 care, practic, cu ocazia acestei vizite, a fost reînnoit.

În cadrul întrevederii de astăzi, dl Jugănaru a prezentat potenţialul economic al judeţului Constanţa, relaţiile economice dintre România şi Turcia precum şi serviciile oferite de CCINA Constanța, iar ambele părți au convenit să colaboreze pe viitor în organizarea, la Constanţa a unui târg cu produse specifice zonei Eskisehir.
 
Camera de Comerţ Constanţa sprijină mediul de afaceri constănţean să - şi internaţionalizeze afacerile şi încurajează investiţiile în companii mixte (joint – ventures).
De asemenea, Jugănaru a adresat invitaţia, ca firme din Eskisehir, din domeniul agricol, beneficiind de unele facilităţi, să expună în cadrul târgului ExpoAgroUtil Constanţa, de anul viitor.
 
În încheierea vizitei, Directorul general Jugănaru a mulţumit delegaţiei Camerei de Comerţ din Eskisehir pentru vizită şi a asigurat conducerea acestei de tot sprijinul său pentru buna derulare a relaţiilor de afaceri între companiile din Eskisehir şi cele constănţene.
 
Sursă foto: CCINA Constanța
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CCINA premiază excelenţa în afaceri Topul judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa, pe 2018, la cea de-a XXVI-a ediţie

15 Oct 2019 705

Tombolă cu premii şi multe surprize Evenimentul Home Deco, organizat de CCINA Constanţa, la o nouă ediţie

11 Oct 2019 878

BIFE-SIM, târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii, la cea de-a 28 a ediție

02 Oct 2019 358

Cursul „Auditor intern al sistemului de management al calităţii“, organizat de CCINA Constanţa şi Centrul Enterprise Europe Network

19 Sep 2019 702

Tulcea Yacht-Fish-Delta, târg destinat pasionaților de ambarcaţiuni

16 Sep 2019 1277

Târg destinat pasionaţilor de maşini, organizat de CCINA Constanţa (galerie foto)

14 Sep 2019 710

Colecţii noi şi diversificate la Târgul Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX, organizat de CCINA Constanţa

10 Sep 2019 1320

CCINA vă invită la Târgul naţional de îmbrăcăminte şi încălţăminte Tinimtex

06 Sep 2019 1512

139 de ani de la înființarea Camerei de Comerț și Industrie din Constanța. Instituția a pus bazele primelor școli comerciale de după război

09 Aug 2019 887

Camera de Comerț și Industrie a României s-a retras din Coaliția Națională pentru Modernizarea României

29 Jul 2019 598

Curs de calificare, organizat de CCINA Constanţa

04 Jul 2019 909

Eveniment ajuns la cea de-a V-a ediție Eleganţă, culoare și premii, la Balul Oamenilor de Afaceri, organizat de CCINA Constanţa (galerie foto)

21 Jun 2019 1365

Protocol de colaborare între CCINA Constanţa şi ANFPSDR, în sprijinul promovării învăţământului dual în mediul de afaceri (galerie foto)

20 Jun 2019 1678

Constănţenii, ajutaţi de CCINA să-şi aleagă o locuinţă

28 May 2019 933

Orașul Năvodari, acord de colaborare cu o localitate din Rusia

22 May 2019 832