Vizita oficială a delegaţiei Camerei de Comerţ Eskisehir, din Turcia, la CCINA Constanta (galerie foto)

Conducerea Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, reprezentată de Ion Dănuţ Jugănaru – Director General al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, a primit astăzi, 19 septembrie 2019, la sediul CCINA vizita oficială a delegaţiei Camerei de Comerţ Eskisehir, din Turcia.
 
Delegaţia din Turcia a fost condusă de Preşedintele Camerei de Comerţ Eskisehir, Metin Güler şi a fost formată din vicepreşedinţii Camerei şi din membrii bordului de conducere.
 
De asemenea, delegaţia a fost însoţită, în vizita sa la CCINA,  de  E.S. Sulhi Turan, Consul General al Republicii Turcia la Constanţa şi de Kadir Yazihan, Ataşatul Comercial al Consulatului General al Turciei, la Constanţa.
 
Directorul general Ion Dănuţ Jugănaru a urat bun-venit delegaţiei din Turcia şi a dorit să sublinieze implicarea Camerei de Comerţ Constanţa în sprijinirea mediului de afaceri constănţean, în efortul de atragere a investițiilor străine în județul Constanța, în special în sectoarele productive și ale prestărilor de servicii, dar și  în sprijinirea firmelor constănțene pentru participarea la târguri specializate în Turcia, precum şi la întâlniri B2B, în vederea internaţionalizării, găsirii de parteneri străini şi îmbunătăţirea relaţiilor de afaceri, între companii româneşti şi cele din Turcia.
 
Preşedintele Metin Güler a făcut o scurtă prezentare a Camerei de Comerţ din Eskisehir şi a spus că sunt interesaţi să afle care sunt posibilităţile de dezvoltare a  investiţiilor în Constanţa, modalităţile de colaborare între firmele turceşti şi cele constănţene, precum şi modul în care CCINA Constanţa şi Camera de Comerţ din Eskisehir ar putea colabora în vedrea sprijinirii companiilor celor două tări.
 
Între Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa şi Camera de Comerţ din Eskisehir este semnat un protocol de colaborare, încă din 2011 care, practic, cu ocazia acestei vizite, a fost reînnoit.

În cadrul întrevederii de astăzi, dl Jugănaru a prezentat potenţialul economic al judeţului Constanţa, relaţiile economice dintre România şi Turcia precum şi serviciile oferite de CCINA Constanța, iar ambele părți au convenit să colaboreze pe viitor în organizarea, la Constanţa a unui târg cu produse specifice zonei Eskisehir.
 
Camera de Comerţ Constanţa sprijină mediul de afaceri constănţean să - şi internaţionalizeze afacerile şi încurajează investiţiile în companii mixte (joint – ventures).
De asemenea, Jugănaru a adresat invitaţia, ca firme din Eskisehir, din domeniul agricol, beneficiind de unele facilităţi, să expună în cadrul târgului ExpoAgroUtil Constanţa, de anul viitor.

 
În încheierea vizitei, Directorul general Jugănaru a mulţumit delegaţiei Camerei de Comerţ din Eskisehir pentru vizită şi a asigurat conducerea acestei de tot sprijinul său pentru buna derulare a relaţiilor de afaceri între companiile din Eskisehir şi cele constănţene.
 
Sursă foto: CCINA Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Inspectoratul Școlar Județean Constanța promovează învățământul dual alături de CCINA Constanța

22 Feb 2024 768

Instanța s-a retras pentru deliberări în procesul deschis de fostul procuror constănțean Adina Florea Inspecției Judiciare

15 Jan 2024 1010

Fostul magistrat Adina Florea, noul director executiv al Departamentului Juridic din Camera de Comerț și Industrie a României

31 Oct 2023 1369

Solid House și Mesta Marmură și Travertin, conduse de Ramazan Gur, au ocupat primul loc în Topul județean al firmelor!

20 Oct 2023 2741

“Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești”, eveniment dedicat tradițiilor gastrnomice și culturale locale din Dobrogea

02 Jun 2023 2340

“Gala Excelenţei şi Profesionalismului Feminin” organizată la Constanța. Lista celor premiate (GALERIE FOTO)

13 Mar 2023 1666

CCINA organizează Ziua Porților Deschise la Centrul Enterprise Europe Network

12 Dec 2022 1003

Forumul Oamenilor de Afaceri, găzduit de Universitatea Ovidius din Constanța (GALERIE FOTO)

09 Dec 2022 1647

#Dobrogea144 Ruxandra Serescu, Director General Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

16 Nov 2022 2054

Președintele CCIR, Mihai Daraban „În primele nouă luni ale acestui an au fost înregistrate 4.767 de insolvenţe la societăţi şi PFA-uri“

03 Nov 2022 987

Camera de Comerţ, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a premiat excelența în afaceri la Topul Județean al firmelor din Județul Constanța (FOTO)

28 Oct 2022 1456

Solid House și Mesta Marmură și Travertin au ocupat primul loc în Topul județean al firmelor!

28 Oct 2022 4875

Revine! Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte Tinimtex

21 Sep 2022 1555

Mihai Daraban, Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României , despre cum trecem iarna și un nou CET la Constanța

19 Aug 2022 1527

CCINA Constanța și Zip Escort, parteneriat dedicat mediului de afaceri constănțean

10 Jun 2022 2385