Voluntarii Asociației „Suflete deschise” au împărțit hrană și apă oamenilor străzii


 
  • În aceste zile caniculare, voluntarii Asociației „Suflete deschise”, au urmat îndemnul Domnului Hristos și au avut grija de cei sărmani. Mulți dintre cei nevoiași, aflați în dificultate, oameni ai străzii au primit hrană și apă rece.

Voluntarii au împărțit câte 2 litri de apă plată, rece, tuturor pacienților internați în Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei”, Spitalul Eforie Sud, Spitalul Agigea, Spitalul Dermato-Venerice, Spitalul de Psihiatrie Palazu, Secția Paleativă Casa Soarelui, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Spitalul Universitar CFR, Centrul permanent al persoanelor fara adapost Sf. Filofteia, acțiune care se va desfășura în toate zilele caniculare.
 
                                  RUGĂCIUNE, IERTARE ŞI FAPTE BUNE!

„La începutul Postulului Sfintei Marii, Asociația „Suflete deschise” , îndeamnă la rugăciune, iertare şi fapte bune!

Postul Sfintei Marii se ţine încă din secolul V d.H. Acest Post pregăteşte creştinii pentru cele două mari sărbători: Schimbarea la Faţă (6 august) şi Adormirea Maicii Domnului (15 august). Postul Sfintei Marii este un post al bucuriei, al evlaviei noastre faţă de Maica Domnului.

Cu acest prilej, îndemnăm pe toți credincioșii  să aibă în vedere, cu precădere, hrana duhovnicească: „Să hrănim sufletele şi inimile cu smerita iertare şi cu lumina faptelor bune”!

Căci, Postul Sfintei Marii are însemnătate doar dacă este însoţit de postul duhovnicesc, împlinit prin postirea de păcate şi săvârşirea binelui.

Rugăciunile, milostenia, grija de copii şi de bătrâni ne vor da puterea să postim şi să facem binele.    

Numai așa, în Postul Adormirii Maicii Domnului, împreună cu Domnul Hristos şi cu Maica Sa, vom călători unii spre alţii cu mult folos.
 

„Cu aceasta ocazie invitam toti crestinii, sa se intalneasca cu Icoana Maicii Domnului, care este fereastra noastră spre Cer. Maica Domnului este lumina sufletului nostru, este nădejdea, acoperământul, mângâierea şi bucuria noastră. Maica Domnului este mijlocitoarea noastră în faţa lui Dumnezeu şi pururea ea se roagă Mântuitorului Hristos pentru noi toţi. Când sufletul nostru este întunecat de gânduri rele sau de păcate amare, atunci îi cerem să se roage Fiului ei pentru noi. Întâlnirea cu Maica Domnului, cu icoana ei, este ca o întâlnire cu cineva drag, pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme. O întâlnire care îţi face inima să tresară, care te emoţionează profund şi care îţi provoacă o bucurie intensă, şi anume bucuria lacrimilor“, a declarat Petre Preda, fondatorul Asociatiei ,,Suflete deschise”.


„Fiti buni! Inmultiti binele!

 
Dacă aveţi hăinuţe pe care nu le mai purtaţi, încălţăminte, jucării sau alte bunuri ce vă prisosesc, donaţi-le celor sărmani, aflaţi în nevoinţă mare! Cei care doresc să vină în sprijinul acestora sunt rugaţi să aducă darurile la biserica de care aparţin sau, dacă nu se pot deplasa, să sune la numerele de telefon 0241.660.580, 0722.567.873, 0725.540.515 sau să trimită un mail pe adresa sufletedeschise@yahoo.ro, în intervalul 8.00 - 18.00. Donaţiile vor fi preluate de o echipă de voluntari.
 
In numele tuturor celor nevoiasi, multumim tuturor binefactorilor,  buni samariteni, persoane fizice sau juridice (SC GECAM SRL, SC ZBORNICUL SRL, EURO VIAL CONSUMER SRL, DELACO DISTRIBUTION SRL, SELGROS cash&carry SRL.) care au donat alimente, imbracaminte, incaltaminte, jucarii si multe alte bunuri”, au transmis reprezentanții asociației.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Arimex Comexim 2000 SRL Constanța - „Fii milos și fii smerit!”

17 Apr 2024 418

Asociația „Suflete Deschise” din Constanța, cu ocazia 8 Martie - „Primăvara începe cu un mărţişor, aşa cum spune și tradiţia veche de aproape 8000 de ani”

08 Mar 2024 855

Asociația „Suflete Deschise” din Constanța, mesaj de 8 martie. „Mama...Cel mai iubit cuvânt! Cea mai înaltă stare!”

05 Mar 2024 855

Îndemn al Asociației „Suflete deschise” la început de primăvară - „Să fiţi buni, oricum!”

01 Mar 2024 727

De Dragobete, Asociaţia „Suflete deschise” lansează un nou îndemn - Iubește pe toată lumea!

25 Feb 2024 649

Asociatia Suflete Deschise, din Constanța, în sprijinul aproapelui Ajutoare pentru familiile care locuiau în ferma care a ars în Murfatlar

23 Feb 2024 961

Asociația „Suflete Deschise” Scrisoare de mulţumire Naşterea Domnului - Bucuria vieţii!

24 Dec 2023 1365

Asociaţia „Suflete deschise” colindă sufletele creştinilor, transmiţând mai departe vestea minunată adusa de îngerul Domnului. Hristos se naşte, Domnul coboară!

14 Dec 2023 1050

Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația „Suflete Deschise“„Arată că îţi pasă! Fii bun! Fii Miracolul! Fii și tu un Moş Crăciun! Primește și dăruiește!”

10 Dec 2023 1269

Asociația Suflete Deschise, apel pentru toți creștinii. „Fii milos, precum Hristos!”

11 Sep 2023 1450

Voluntarii de la Asociația „Suflete Deschise” au urmat îndemnul Domnului Hristos în pragul sărbătorii Sf. Maria

14 Aug 2023 1139

Ziua Copilului Constanța Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația ,,Suflete Deschise” au adus bucurie micuților din spitale (FOTO)

02 Jun 2023 1322

Asociația ,,Suflete Deschise” și SC Arimex Comexim 2000 SRL, prin parteneriatul social misionar ,,Mai aproape de cel sărman – mai aproape de Dumnezeu“, au vestit Învierea Domnului! (FOTO)

16 Apr 2023 1618

Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația Suflete Deschise lansează un nou apel către creștinii din Constanța

09 Apr 2023 3465

Asociația „Suflete Deschise”, mesaj transmis doamnelor și domnișoarelor de 8 Martie

08 Mar 2023 1297