Zeci de acte doveditoare Care sunt noile condiţii de acordare a ajutoarelor pentru încălzire

Pe pagina de Internet a Primăriei Constanţa au fost publicate noile condiţii de acordare a ajutoarelor pentru încălzire. De altfel, formularele de cerere pot fi descărcate de pe site sau ridicate, începând cu data 28.10.2013, în funcţie de modalitatea de încălzire, de la sediul Primăriei de pe strada Ecaterina Varga nr. 25-27 (pentru cei care se încălzesc cu energie termică furnizată în sistem centralizat - RADET), City Park Mall - Sky Level (pentru cei care se încălzesc cu gaze naturale - CONGAZ, butelii GPL sau energie electrică – ENEL), sau de la sediul de pe strada Amzacea nr. 13 (pentru cei care se încălzesc cu lemne de foc). Spre deosebire de sezonul rece trecut, pentru a putea beneficia de ajutorul pentru încălzire în iarna 2013 - 2014, conform noilor acte normative emise de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice (ministru Mariana Câmpeanu), constănţenii trebuie să depună, pe lângă formularul de cerere, o serie de acte doveditoare.

Acte doveditoare privind locuinţa pentru care se solicită ajutorul pentru încălzire
 

Dovada privind modalitatea în care solicitanţii de ajutor de încălzire locuiesc la adresa menţionată în formularul de cerere se face, după caz, cu unul dintre următoarele documente doveditoare (în copie): contract de vânzare-cumpărare sau contract de vânzare-cumpărare cu clauză de întreţinere sau cu drept de habitaţie, contract de închiriere, certificat de moştenitor, contract de comodat, contract de concesiune, împuternicirea notarială dată de proprietarul locuinţei pentru membrii săi de familie care locuiesc în locuinţa sa.
 
Acte doveditoare privind componenţa familiei

Pentru fiecare dintre membrii familiei se vor depune următoarele documente (în copie): buletin de identitate sau carte de identitate sau carte de identitate provizorie pentru persoanele cu vârsta peste 14 ani, certificate de naştere pentru persoanele cu vârsta sub 14 ani.

Acte doveditoare privind veniturile realizate

Se vor ataşa actele doveditoare pentru toate persoanele care realizează venituri: adeverinţe eliberate de angajator, copie după mandat poştal/extras de cont/decizie, adeverinţe eliberate de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa (sediul de pe strada Tulcei nr. 4, program de primit cereri - de luni până vineri, între orele 8.30 şi 15.30). Toate actele doveditoare, împreună cu formularul de cerere, se vor introduce într-un dosar cu şină. Se completează obligatoriu pe ultima pagina din formularul de cerere ce acte au fost depuse la dosar.
 
Alte detalii pot fi găsite AICI
 

http://primaria-constanta.ro/Machete/Macheta1.aspx?machetaID=1&paginaID=298&detaliuID=950&lang=ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 197

Afaceri Constanța Primăria Crucea plătește peste 24.000 de euro pentru elaborarea studiului de fezabilitate privind modernizarea unui drum (DOCUMENTE)

24 Apr 2024 233

Cu acordul Primăriei Constanța, Alessia Pro Trans Spedition SRL va construi hale pentru depozitare pe strada Interioară 3

24 Apr 2024 343

LIVE VIDEO-TEXT Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primăria Municipiului Constanța- „Comunitatea tătaro-turco-musulmană este una puternică, cu o istorie care ne apropie“ (FOTO)

24 Apr 2024 454

Garda de Mediu Constanța a amendat Primăria Comunei Bărăganu. Ce nereguli au fost sesizate (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 239

Licitații publice Primăria cumpără lucrări pentru reabilitarea, grădiniței cu program prelungit Steluțele Mării din Constanța

24 Apr 2024 296

Primăria Constanța Campania „Salvează un cățel” Continuă (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 254

„Salvați Copiii” Conferință la Constanța Evaluarea situației copiilor ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 285

Primăria Constanța Atenție, călători! Iată când își reia activitatea linia 100M

24 Apr 2024 356

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 516

Decizii CNSC Primăria Negru Vodă, obligată să remedieze clauzele restrictive în cazul licitației de servicii de catering pentru preșcolari și elevi!

23 Apr 2024 273

Oficial! Pot începe lucrările de primă urgență pentru reabilitarea generală a Templului Israelit din Constanța

23 Apr 2024 796

Imobiliare Constanța DDN Global SRL vrea să investească într-un imobil de pe bulevardul Tomis

23 Apr 2024 505

Exercițiu de pregătire în caz de cutremur cu participarea elevilor de la Școala Gimnazială „Bogdan Petriceicu Hașdeu” Constanța (Galerie FOTO)

23 Apr 2024 346

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 550