23-0, cu cât au învins fotbalistele de la Farul Constanța, e scorul campionatului „Un meci foarte frumos, s-a văzut că suntem o echipă unită“ (GALERIE FOTO)

  • Cea mai mare diferență pe care echipa constănțeană o realizase anterior în serie fusese 14-0, în chiar etapa inaugurală.
 

Startul returului în seria întâi a Ligii a 2-a i-a adus echipei feminine de fotbal a Farului Constanța o victorie cu 23-0 (15-0), ceea ce reprezintă scorul de până acum al campionatului.

Jucătoarele antrenate de Ionuț Florea au dispus pe teren propriu la această diferență uriașă de ACS Vasas Femina FC 2, în etapa a 11-a, doborând recordul anterior, un 20-0 cu care ACS Liceenii Topolog câștigase în runda a șasea, în propriul fief, tot de ACS Vasas Femina FC 2! Cel mai mare scor pe care echipa constănțeană îl realizase anterior în serie fusese un 14-0 acasă cu CS Nicu Gane Fălticeni, în chiar etapa inaugurală.
 
Farul are un parcurs perfect în campionat, câștigând toate cele nouă meciuri jucate până acum, golaveraj 77-7. Cu 27 de puncte, fetele de pe litoral sunt primele în ierarhie, având trei puncte în plus, dar și un meci în minus, față de a doua clasată, Liceenii Topolog. Atacul Farului e al doilea din campionat, iar apărarea - prima. În plus, echipa constănțeană e angrenată și în Cupa României, avansând în sferturi după o victorie pe terenul contracandidatei la promovarea în Liga 1, ACS Liceenii Topolog. 
 
„Mă bucură foarte mult jocul prestat cu Vasas Femina 2. Acțiunile ofensive și presiunea au fost la un nivel înalt. A fost un meci reușit. Scorul nu este foarte important, dar jocul echipei și seriozitatea ei chiar m-au bucurat. Cu toate că adversarul nu a creat probleme, așa trebuia să jucăm de la început până la sfârșit și să ne respectăm ca echipă. Un meci bun, trei puncte, suntem pe drumul cel bun către promovare, care e obiectivul nostru principal. În Cupă, am avansat în sferturi, în urma unui meci bun pe care l-am făcut la Topolog, adversara noastră de serie, contracandidata la promovare. Trebuie să tratăm la victorie fiecare meci. În campionat mai avem opt finale. Fetele simt că sunt puternice, iar noi trebuie să le ținem cu picioarele pe pământ. Muncesc să fie cele mai bune. De aceea lucrăm, de aceea ne-am chinuit opt săptămâni. Meciul este cel mai prielnic mod de a arăta ce am pregătit“, a declarat antrenorul Ionuț Florea, la Farul TV.
 
Debutantă la Farul în acest meci, Iulia Iordache a avut parte de un meci deosebit. „A fost o partidă foarte frumoasă, în care s-a văzut că suntem o echipă unită. Am muncit foarte mult la antrenamente și am arătat aceasta pe teren. Sper să avem un campionat foarte bun, cu meciuri reușite și cu spectacol, care să se încheie cu promovarea noastră. M-am simțit foarte bine pe teren alături de noile mele colege, care m-au primit foarte bine. Staff-ul și fetele m-au încurajat și vom avea un parcurs frumos împreună“, a menționat Iulia Iordache, potrivit sursei citate.    
 
„Toate fetele au jucat foarte bine, a fost un meci bun. Obiectivul nostru e de a promova în prima ligă și de a merge mai departe în Cupa României“, a spus și Felicia Guțu.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursa foto: Farul Constanța
 


Citește și:
 
Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie cu 23-0 contra ACS Vasas Femina FC 2 (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Anglia Fost fotbalist de la Farul Constanța joacă la Draco FC 2022, prima formație românească din orasul Chelmsford. Duminică, meci mare! (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 1577

Farul Constanța Gheorghe Hagi, la conferința de presă - „M-ai prins în ofsaid!“ (VIDEO)

18 Apr 2024 998

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - CFR Cluj Hagi - „Întâlnim un adversar foarte puternic, dar unicul nostru obiectiv e victoria“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 1451

Box George Edmond Maradin, pe locul cinci la Campionatul European. „Mândru să reprezint România și orașul Constanța!“ (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 895

Doi fotbaliști de la Farul Constanța, în echipa etapei a patra din play-off / play-out. „Este surpriza plăcută“

16 Apr 2024 627

Farul Constanța și-a mărit flota de autocare moderne. Campioana României se alătură cluburilor de fotbal importante (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 1096

Trei echipe de juniori de la Farul Constanța, calificate în semifinalele campionatelor

15 Apr 2024 553

Farul Constanța Fotbalistele, eșec surprinzător acasă cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Oaspetele conduceau cu 3-0 în minutul 21! (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 771

Farul Constanța Hagi - „Victorie mare la Craiova, care ne crește încrederea. Sperăm să învingem și CFR Cluj“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 710

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 842

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1042

Farul Constanța Ionuț Cojocaru - două goluri, iar „marinarii“ câștigă la Craiova și urcă în clasament

12 Apr 2024 1343

Superliga 2023/2024. Duminică, 14 aprilie 2024 Liderul FCSB vrea să scape și de CFR Cluj din bătălia pentru titlu

12 Apr 2024 767

Superliga 2023/2024 Cine va da lovitura simbolică de start la meciul Universitatea Craiova - Farul Constanța. Duel pentru Europa

11 Apr 2024 1623

Gheorghe Hagi - „În România s-a pierdut noțiunea de profesor, de antrenor, de manager“

10 Apr 2024 681