A avut coechipieri din Mangalia, Constanţa şi Eforie Un „preot“ a alergat în echipa „Rază de speranţă“ la cursa „Fugi!“ de la Galaţi (galerie foto)

Organizată de Asociaţia „Şi noi suntem copiii voştri“, cursa la care au participat 11 echipe a fost dedicată proiectelor pentru autism ale asociaţiei, dar s-a înscris şi în seria manifestărilor de celebrare a 100 de ani de la Marea Unire. Fiecare formaţie a trebuit să parcurgă 100 de kilometri şi a fost alcătuită din zece alergători. Pe primul loc s-a clasat echipa „Rază de speranţă“, al cărei căpitan a fost Carmina Căpitanu, din Mangalia. Alături de aceasta, au mai alergat în formaţia câştigătoare Sunai Ablachim, Marian Gavrilescu, Mihai Vârlan (şi ei din Mangalia), Vasile Apetroaie (din Eforie Nord), George Marian Ciucă (din Constanţa), Vali Munteanu (din Tulcea), Ionuţ Petcu (constănţean, dar care s-a mutat la Bucureşti), Costel Mărgărit (din Brăila) şi Adrian Preda (din Galaţi).

A fost costumat aşa şi la cursa de la Cozia

Vali Munteanu a avut o apariţie insolită, purtând o costumaţie care aducea cu cea a unui „preot“. „În unele curse, port un costum în funcţie de dispoziţia pe care o am şi de ce costumaţie găsesc. Însă, dacă vreau să mă duc pe viteză, pentru podium şi rezultat, alerg normal, fără costumaţie. Referitor la ce am purtat acum, la Galaţi, a fost show, nu implică nimic referitor la biserică. E costum făcut de carnaval, nu are nicio treabă cu însemnele bisericii. Din start se vede pe el că e făcut la croitorie, nu se atacă biserica. Am mai fost costumat astfel şi la cursa de la Cozia, de anul trecut. Prima dată acolo am fost costumat aşa, într-un alt costum însă. Apoi am fost la croitorie, ca altă dată să nu mai fiu nevoit să închiriez“, a explicat Vali Munteanu.

„Fred Flintstone“ a alergat la Mamaia

Alergătorul din Tulcea a concurat la curse şi în alte costume. În 2017, la Maratonul Nisipului, de la Mamaia, a fost „Fred Flintstone“, îndrăgitul personaj de desene animate, făcând senzaţie! „Era prea multă seriozitate în această probă şi am vrut să aduc puţin divertisment şi un strop de culoare“, a declarat atunci Vali Munteanu. La ediţia din acest an a cursei, a avut costum de… „moarte“, cu securea aferentă, ocupând locul 7 la categoria de vârstă 40-49 de ani a maratonului, locul 21 la masculin şi 24 la general (4:03:24).

Un „deţinut“ iute de picior

Totodată, la o cursă din Bucureşti a purtat o perucă colorată şi o pălărie de cow-boy. O apariţie inedită a avut şi la semimaratonul din 2017 de la Galaţi. „Erau «Divele» în alergare, femei, toate îmbrăcate în roz, însă una dintre ele a plecat în Maroc şi mi-a dat mie înscrierea. Iar eu m-am îmbrăcat ca ele şi am purtat o floricică la mână“, râde Vali Munteanu, care, la ultramaratonul de 24 de ore de la Mamaia, de anul trecut, a fost costumat în deţinut.
 
Sursa foto: Facebook (Carmina Căpitanu) 
 
Citeşte şi:
 
Militarul Laurenţiu Cobzaru, ambasador al evenimentului „Fugi!“. Echipa „Rază de speranţă“, pe primul loc (galerie foto)

Carmina Căpitanu a făcut senzaţie La Maratonul Nisipului a alergat şi o „diavoliţă“. A avut numărul de concurs 666! (galerie foto)

Marii câştigători - Liviu Croitoru şi Nicoleta Ciortan Fred Flintstone, Fugarii şi un ministru, concurenţi la Maratonul Nisipului (galerie foto+video)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O nouă cursă „Preotul“ Vali Munteanu, din Tulcea, a alergat şi la „Maratonul Nisipului“, de la Mamaia (galerie foto)

02 Apr 2019 5113

Yabba Dabba Doo! Fred Flintstone a încheiat cu bine Maratonul Nisipului de la Mamaia (galerie foto)

26 Mar 2017 2997

Incident în vestiar. Ce spun jucătorul, Auraş Braşoveanu şi Ilie Stan Adrian Pătulea, dat afară de la FC Farul

18 Apr 2016 5347

Concert de Marimba şi Folk Alexandru Munteanu şi doi folkişti de renume de la malul mării, în club Doors

01 Oct 2014 2603