„A excelat prin inactivitate” FC Farul s-a mai despărţit de doi fotbalişti

Pe lângă fundaşul Iulian Răvoiu, căruia Farul i-a reziliat contractul după meciul cu Gloria Buzău, clubul constănţean s-a mai despărţit de doi jucători, tinerii mijlocaşi Berti Nicola şi Ferdi Ghenciu. „Berti nu a dorit să-şi prelungească contractul scadent la anul. Noi nu ţinem jucători care nu-şi doresc. Nu vrem să-i creştem pentru alte echipe. În privinţa lui Ghenciu, acesta s-a eliminat singur. Îl trimisesem o perioadă la juniori, însă am avut reclamaţii că a avut o atitudine necorespunzătoare şi acolo, nu se ducea la antrenamente”, a explicat preşedintele Farului, Neculai Tănasă, care a spus şi de ce gruparea constănţeană a rupt înţelegerea cu Răvoiu: „Nu ne-am legat doar de ultimul meci, în care a avut o evoluţie foarte slabă. Problema este că el, la Farul, a excelat prin inactivitate.

Toată lumea trebuia să-l înţeleagă pe el, dar el era mereu accidentat şi se arăta nemulţumit”. Neculai Tănasă îşi doreşte ca absolut toţi jucătorii să pună osul pentru îndeplinirea obiectivului. „Trebuie să conştientizeze în primul rând ei că trebuie să-şi schimbe atitudinea. Degeaba noi, conducătorii, sau antrenorii ne arătăm optimişti, dacă, pe teren, fotbaliştii ne înşeală aşteptările. Cea mai mare parte din lot îşi doreşte clasarea în play-off (obiectiv care încă nu e ratat), dar sunt şi unii care nu trag la căruţă. Fiecare meci trebuie tratat la victorie. Nu are ce miză să le influenţeze evoluţia. Unde e presiunea la acest nivel? Cu 200 de spectatori în tribună? Ar trebui să joace din plăcere. Nu să le tremure picioarele. Asta dacă vor să ajungă fotbalişti, nu să se complacă în mediocritate”, a mai spus preşedintele Farului. Aflaţi pe locul şapte în clasament, primul sub play-off, cu 15 puncte, „marinarii” susţin următorul meci de campionat poimâine, de la ora 11.00, pe terenul formaţiei de pe poziţia a noua, cu nouă puncte, Unirea Tărlungeni. La Farul revin după suspendări stoperul Constantin Bumbac şi atacantul Cristian Silvăşan, dar va lipsi mijlocaşul Ionuţ Florea, şi el suspendat.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tribunalul Constanța menține o clasare primită de Cristian Radu, primarul din Mangalia, de la DNA!

16 Dec 2023 1024

Farul Constanța, campioana României Denis Alibec, ales cel mai bun fotbalist al „marinarilor“ în sezonul 2022/2023

22 Jun 2023 1612

Fotbalistul Denis Alibec, de la Farul Constanța, a fost declarat cetățean de onoare al municipiului Mangalia

18 May 2023 1880

Cadouri de Moș Nicolae pentru copiii clubului Farul și ai Academiei Hagi (GALERIE FOTO)

07 Dec 2022 2561

Vicepreședinte la Academia Hagi Neculai Tănasă, două goluri în Liga 1, ambele marcate lui Ștefan Preda, actualul antrenor de portari al Farului (GALERIE FOTO)

28 Apr 2022 7190

Cadouri de Moș Nicolae pentru jucătorii Academiei Hagi. Micii fotbaliști au intrat în vacanță

05 Dec 2020 3248

„Îi ajutăm să-și împlinească visul“ Festivitatea de final de an la Academia Hagi. Cadouri, distincții și premii speciale (galerie foto)

13 Dec 2019 3072

Astăzi e ziua de naştere a lui Neculai Tănasă, vicepreşedinte la Academia Hagi

03 Oct 2015 4645

Vicepreședintele Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, noul lider al PSD Mangalia

14 Jun 2015 2972

Academia „Hagi“ a oferit daruri de Moş Nicolae

08 Dec 2014 2485