A fost internat în spital Portarul Laurenţiu Marin, de la Farul, ratează startul Ligii a II-a

Fotbalistul de 27 de ani se află de câteva zile la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Constanţa, astăzi urmând a afla dacă are sau nu hepatită. Sâmbătă, „marinarii“ au încheiat seria meciurilor de verificare din această vară, întâlnind în deplasare Delta Dobrogea Tulcea, formaţie nou-promovată în Liga a III-a
 
Confruntarea disputată la Tulcea s-a încheiat la egalitate, 0-0, dar constănţenii s-au declarat mulţumiţi de jocul echipei, Farul ratând mai multe ocazii mari. „Marinarii“ debutează în Liga a II-a sâmbătă, 30 august, de la ora 11.00, cu o partidă la Constanţa contra lui Rapid CFR Suceava. În această săptămână, este posibil ca, la antrenamentul de miercuri, antrenorul Marian Pană să programeze un meci „în familie“ sau cu juniorii.
 
În amicalul de la Tulcea, Farul a avut următoarea formulă de start: Vl. Neagu - Băjan, Miulescu, Straton, Dumitru - Ochia, Cârstoiu - Bardu, Plămadă, V. Ion - Igiroşanu. În minutul 20, Valentin Ion s-a accidentat uşor şi a fost înlocuit cu Păslaru, antrenorii constănţeni nedorind să rişte agravarea problemei medicale. Restul schimbărilor au fost operate în partea secundă, majoritatea celor care au început partida jucând 65 - 70 de minute. Au mai evoluat R. Neagoe, D. Ciobanu, Arotăriţei, Szalkai, Cl. Popa, Scărlătescu, D. Stan şi Moroşanu.
 
„A fost un meci bun al nostru, cu multe ocazii şi faze. Printre altele, am trimis de două ori balonul în bară, prin Igiroşanu şi Bardu, iar Scărlătescu a ratat singur cu portarul. Rămânem cu plusuri în urma acestei partide. Suntem pe un drum bun. Echipa a început să joace cam ce vrem noi“, a declarat Ion Barbu, antrenorul secund al Farului.
 
La echipa constănţeană nu au jucat Ghenciu (accidentat), Caciandone Dincă şi portarul Laurenţiu Marin, internat, de joi seară, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Constanţa. Caciandone a trebuit să repete unele analize la inimă, care nu-i ieşiseră bine prima dată. „Nu am participat la două antrenamente, astfel că nu am evoluat la Tulcea. Am repetat EKG-ul, dar nu au fost probleme. Totul e în regulă, iar de mâine (n.r. astăzi) revin la pregătire“, a declarat tânărul mijlocaş.

Laurenţiu Marin ia cel puţin o lună pauză

În ce-l priveşte pe Laurenţiu Marin, acestuia i s-a descoperit virusul hepatic B, iar astăzi va afla rezultatele finale ale analizelor. „La vizita medicală pe care am efectuat-o după cantonamentul montan, mi-au fost descoperite valori mărite ale transaminazelor. Am repetat analizele şi s-a relevat prezenţa virusului hepatic B. Am fost internat în spital, iar mâine (n.r. astăzi) aflu dacă e vorba de hepatită. Poţi fi purtător sau poate fi boală, caz în care e necesară o pauză mai îndelungată. E bine că virusul a fost descoperit în fază incipientă. Oricum, în orice situaţie, cel puţin o lună tot va trebui să iau pauză, urmată de patru - cinci luni de regim alimentar“, a declarat Laurenţiu Marin.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

fara nume

25 Aug, 2014 10:20

Sănătate multă varule

unu mic

25 Aug, 2014 01:18

Multa sanatate

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.