„A fost o muncă titanică“ SSC Farul va debuta în Liga a 2-a cu un lot de jucători alcătuit în numai zece zile

Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa, nou promovată în Liga a 2-a, va începe campionatul cu un lot de peste 20 de jucători. Formaţia de pe litoral va debuta în competiţie sâmbătă, 4 august, de la ora 13.00, contra ACS Poli Timişoara, meciul jucându-se pe terenul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu.
 
„A fost o muncă titanică. Am alcătuit acest lot în numai zece zile. Nu ne oprim însă aici, vom continua să aducem fotbalişti, pentru a creşte nivelul valoric al grupului (n.r. prioritară fiind achiziţionarea a două vârfuri şi a încă unui mijlocaş)“, a declarat Marcel Lică, preşedintele executiv al SSC Farul.

Georgian Păun a activat şi la ŢSKA Sofia 

Printre nou sosiţii la echipa înfiinţată de suporteri acum doi ani, se numără şi cunoscutul mijlocaş ofensiv Georgian Păun. Venit de la Petrolul Ploieşti, acesta va împlini 33 de ani pe 24 octombrie a.c. şi este un produs al şcolii de fotbal Astra Ploieşti. De-a lungul carierei sale de până acum, a mai îmbrăcat tricoul unor formaţii precum Dinamo Bucureşti, Poli Iaşi, ŢSKA Sofia sau FC Braşov. „Îi dorim ca perioada petrecută la SSC Farul să constituie apogeul carierei sale!”, este mesajul clubului.

Dombrovoschi vine de la o echipă din Italia 

Ciprian Florin Dombrovoschi are 24 de ani, fiind născut pe 19 octombrie 1993, la Lugoj. A făcut junioratul în Italia, la Grosseto, unde a şi debutat la echipa de seniori, în Serie B. A mai jucat patru ani pentru Messina (în Liga a 4-a şi în C2) şi la ASD Ilvamaddalena 1903, formaţie de la care s-a transferat la SSC Farul. Dombrovoschi poate evolua pe posturile de fundaş dreapta şi mijlocaş central. „Mult succes, Ciprian!”, i-a urat SSC Farul.
 
Rafael Licu este unul dintre tinerii promiţători în lot. Are doar 20 de ani (e născut pe 19 noiembrie 1997) şi poate evolua ca mijlocaş. A mai jucat pentru ACS FC Dănuţ Coman Piteşti, Anorthosis (Cipru), Dunărea Călăraşi, ASA Tg. Mureş şi Chindia Târgovişte, de la care a venit la SSC Farul. „Bun venit la echipa suporterilor farişti, Rafael Licu!”, l-au primit bine fanii.
 
Vincent Dorel este un portar francez de 26 de ani. Este născut pe 21 martie 1992. A debutat în fotbal la Stade Rennais FC. Ultima oară a evoluat pentru formaţia engleză Torquai United FC, la care a bifat 20 de meciuri.

Lamine, Kwadwo şi Momodou s-au întors 

În lotul „marinarilor“ au revenit şi cei trei jucători de culoare care jucaseră şi în sezonul trecut, stoperii Lamine Diakite şi Kwadwo Twumasi şi vârful Momodou Lamin Jallow. Alţi jucători din grupul sezonului trecut sunt A. Iani, Alex Grigoraş, Tudorică, Şicu sau Cocârlă, iar la capitolul noutăţi se înscriu fotbalişti precum Vincent Dorel, Stavrev, Raclău (portari), T. Ţăranu, Roumadi, Frîncu, C. Matei, Dombrovoschi, G. Păun, Petrescu, Doumbia, An. Neagoe şi R. Licu (jucători de câmp). De asemenea, se va semna un contract şi cu Dumitraşcu, fost la ACS Performer Constanţa.

„Am suportat deja destul!“ 

Pe pagina de Facebook a SSC Farul a fost publicată şi o scrisoare a clubului către suporterii săi. „Stimate suporter! Am urmărit cu deosebit interes reacţiile tale pline de pasiune şi afecţiune la adresa mea. Sunt conştient de frământările prin care treci, în această mare de incertitudine. Sunt sigur că te simţi bulversat, insuficient informat şi, poate, chiar neglijat. Vreau să te asigur că sunt deplin conştient de dragostea ce mi-o porţi, pentru că o simt mereu. Ştiu sacrificiile pe care le faci pentru mine în viaţa ta de familie sau în cea profesională pentru a mă urma peste tot. Pentru ca vocea ta să fie auzită, iar spiritul farist să continue şi să fie cunoscut în întreaga ţară. Tu dai oricărui stadion o rezonanţă aparte. Fără tine, totul ar fi mult mai trist. Vreau să ştii că şi eu te iubesc, la fel de mult cât mă iubeşti şi tu pe mine şi că te voi iubi mereu. Eu sunt cu tine, niciodată n-aş avea cum să fiu împotriva ta! De aceea, te rog să înţelegi că, din cauza precipitării lucrurilor, te-am neglijat. Voi face mereu tot ce-mi stă în putinţă pentru a te apăra, la fel cum şi tu ai apărat culorile noastre! La Băneasa, la Râmnicu Sărat, la Olteniţa şi oriunde. Dar, te rog să nu uiţi, că înainte de toate, eu sunt un club sportiv şi trebuie să mă supun unor reguli şi rigori, chiar dacă, de multe ori, la fel ca şi tine, nu sunt de acord cu ele. Voi face tot ce-mi stă în putere să nu mai suferi umilinţa de a numi «acasă» un teren străin! Voi face tot ce-mi stă în putere, pentru a nu permite ca identitatea ta şi a mea să fie terfelite sau târâte în noroi. Am suportat deja destul! Voi lupta, cât mă vor ţine puterile, împotriva tuturor celor care ne vor răul! Eu mă mândresc cu tine! Te preţuiesc, la fel cum şi tu mă preţuieşti pe mine şi ştiu bine că uneori mă pui pe primul plan, înainte de orice. Sufletele noastre sunt legate de un liant invizibil. Un fir împletit din pasiune, devotament, respect reciproc şi multă muncă. Uşa mea îţi va fi mereu deschisă! Voi lupta pentru tine şi alături de tine! Voi fi mereu echipa cea mai combativă, cea mai competitivă. O echipă care te respectă, care îţi seamănă şi de care vei putea fi mereu mândru! Crede în mine! Nimic nu este imposibil când suntem împreună! Cu drag, Suporter Spirit Club Sportiv Farul Constanţa“, este textul scrisorii.
 
Sursa foto: Facebook (SSC Farul) 
 
Citeşte şi:
 
Mobilizare a fanilor constănţeni pentru meciul SSC Farul - ACS Poli Timişoara „Haideţi să le arătăm că nu murim când vor ei!“

Suporterii au venit ieri la şedinţa de Consiliu Local Municipal Constanţa „SSC Farul a fost în pericol real de desfiinţare“ (galerie foto)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Sergiu

03 Aug, 2018 08:39

Multa rusine CONSILIULUI JUDETEAN CONSTANTA !!!!! Ne-a confirmat si Mariana Solomon ieri ca nu ne lasa sa jucam pe STADIONUL FARUL, pt ca a primit clar ordine de la DECEBAL FAGADAU SI TUTUIANU ca me v-or deafiintati !!!!! Rusine psd ne vedem la alegeri !!!!!!!

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 506

Superliga 2023/2024 Începe etapa a doua din play-off / play-out. Ce meciuri sunt programate vineri, 29 martie 2024

28 Mar 2024 577

CS Farul Constanța Înotătorii, pe podium la etapa regională a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 809

Constanța Adrian Mazilu, gol marcă înregistrată, iar România bate Germania! „Va fi un nume important în fotbalul românesc“

24 Mar 2024 900

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Mar 2024 821

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1443

Gimnastică aerobică Leonard Manta, de la CS Farul Constanța, concurează la etapa de Cupă Mondială din Portugalia

22 Mar 2024 616

Fotbalistele de la Farul Constanța, meci acasă contra liderului clasamentului. „Așteptăm fanii să ne susțină în număr cât mai mare“

22 Mar 2024 898

Farul Constanța, victorie în amicalul cu Unirea Slobozia (GALERIE FOTO + VIDEO)

22 Mar 2024 1130

Farul Constanța. Fundașul Kevin Boli, în echipa etapei „Am demonstrat că suntem o echipă bună și sperăm să învingem și FCSB“ (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 670

Fotbalistele de la Farul Constanța, înfrângere la debutul în grupele Cupei României

21 Mar 2024 802

Fost căpitan la Farul Constanța, un tătic mândru! Fiica lui Florin Pătrașcu, premiantă la Concursul Național de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 2079

Farul Constanța. Gheorghe Hagi, după meciul cu Dunărea Călărași „Un antrenament foarte bun. Învățăm din toate“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 1288

Trei fotbaliști de la Farul Constanța în echipa etapei. Gheorghe Hagi, antrenorul rundei

19 Mar 2024 831

Farul Constanța Ionuț Cojocaru, borne de neuitat în Giulești. Acolo a debutat la seniori și tot acolo a fost, apoi, în premieră titular. Cu victorii! (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 719