A lansat programul „Weight-loss Challenge“ Campioana Codruţa Mincu, din Constanţa, manager al unui club de fitness din Oman (galerie foto)

Laureată în numeroase concursuri de gimnastică aerobică, fosta sportivă de înaltă performanţă din Constanţa Codruţa Mincu (28 de ani) are succes şi în afara arenei competiţionale, din care s-a retras de mai mulţi ani. 
 
Printre altele, tânăra este multiplă campioană naţională şi deţine două titluri la Campionatele Europene şi o medalie de aur la Campionatele Mondiale la categoria de vârstă 15-17 ani. Fosta componentă a lotului naţional al României s-a retras din sportul de performanţă pentru a se dedica industriei wellness, iar după ce a activat în acest domeniu la Constanţa, de aproape şase luni se află la Muscat (capitala statului Oman), unde este manager de club la Horizon Fitness Oman.

Se implică şi în pregătire

„Compania-mamă are 26 de locaţii, dar eu manageriez Jasmine, un concept nou. Sala este exclusiv pentru femei. O locaţie de lux, pentru familiile regale şi VIP-uri. În acelaşi timp, mă implic şi în pregătire. Am patru clase pe săptămână şi am lansat un program de slăbit numit «Weight-loss Challenge». Sunt patru săptămâni de pregătire plus dietă, gândite şi implementate de mine“, a spus Codruţa Mincu.

Populaţia dovedeşte deschidere către fitness

Aceasta s-a declarat impresionată de interesul arătat de cei din Muscat în direcţia fitness-ului. „Încerc să educ populaţia din acest punct de vedere. Sunt neaşteptat de deschişi“, a declarat Codruţa, care se află în căutarea de colaboratori profesionişti (atât antrenori, cât şi experţi în vânzări), exclusiv fete.

A prezentat „Zeromax”

Născută pe 25 mai 1988, Codruţa Mincu are competenţe în numeroase discipline, fiind instructor internaţional Kangoo Jumps, specializată în Zumba Fitness şi Zumba Step, atestat Master Muzical de grup, Rebound, Pilates. A prezentat „Zeromax“ (echipament fitness) în cadrul Convenţiei „Fitshow“ (de la Brescia, din 2012) şi, respectiv, la Rimini, în 2012, eveniment de mare anvergură din lumea fitness-ului, cunoscut pe plan internaţional.

Sursa foto: Facebook (Codruţa Mincu) 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.