„A lăsat în urmă valori şi a format caractere” Celebrul antrenor de volei Iulian Rădulescu a plecat să scoată campioană şi echipa îngerilor (galerie foto)

Înmormântarea celui ce a fost Iulian Rădulescu, fost voleibalist şi un reputat tehnician al sportului la fileu, a avut loc ieri. Tehnicianul care a cucerit 18 titluri naţionale cu echipele sale îşi doarme somnul de veci în Cimitirul Anadalchioi din Constanţa, stingându-se din viaţă la 61 de ani, răpus fulgerător de o boală incurabilă. Iulian Rădulescu a fost petrecut pe ultimul drum de numeroşi prieteni, apropiaţi din lumea sportului şi elevi de-ai săi. „O mare pierdere pentru sportul constănţean şi cel românesc. Cu Iulian Rădulescu am pornit la drum când am pus bazele sectorului juvenil al CVM Tomis, iar astăzi ne mândrim cu aceste grupe. A plecat prea repede dintre noi. Îi vom păstra o amintire veşnică”, a declarat Serhan Cadâr, directorul executiv al CVM Tomis Constanţa. „S-a stins o mare personalitate a lumii sportive. A lăsat în urmă valori şi a format caractere. A ars pe rugul performanţei, punând pe primul loc sportul, căruia i-a fost dedicat trup şi suflet. Colegii de la CSS1 deplâng dispariţia sa prematură”, a spus şi Cristiana Costara, directoarea CSS1.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Primăria Murfatlar, contract de peste 720.000 de euro cu Sade Global SRL pentru Școala Gimnazială „Adrian V. Rădulescu“, din oraș (DOCUMENT)

21 Mar 2024 507

Iulian Rădulescu, director adjunct în DRDP Constanța, are două apartamente și o casă în Constanța și un teren agricol, la Crucea (DOCUMENTE)

16 Apr 2022 1928

Modificări în firma controlată de fostul șef APAPS Sud-Est, Constantin Rădulescu

30 Mar 2022 1459

Împăratul Iulian al II-lea al romilor a vorbit, la încoronare, despre educaţia copiilor

14 Jan 2017 2526

Împăratul romilor de pretutindeni, Iulian Rădulescu, a decedat! Anunțul Regelui Cioabă

12 Jan 2017 4335