​A murit Voicu Săbău, fost vicepreşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa

Voicu Săbău, cel care, în perioada 1990 - 2009, a îndeplinit funcţiile de vicepreşedinte şi secretar al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa, s-a stins din viaţă, la vârsta de 85 de ani.

Peste puţine zile, pe 31 mai, fostul arbitru divizionar de fotbal ar fi împlinit 86 de ani.

Colectivul AJF Constanţa şi cei din fotbalul judeţean au primit cu durere vestea morţii lui Voicu Săbău, sunt alături de familia îndoliată şi transmit sincere condoleanţe.

Înmormântarea are loc mâine, la ora 13.00, la Cimitirul Central din Constanţa.

„Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa şi Comisia Judeţeană de Arbitri anunţă cu regret încetarea din viaţă a dl. Voicu Săbău, fost arbitru în cadrul Lotului Naţional în anii 1970 - 1980. După încetarea activităţii de arbitru, a continuat activitatea în cadrul AJF Constanţa ca observator de arbitri şi vicepreşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Cei care l-au cunoscut îi pot aduce un ultim omagiu miercuri 24 mai 2017, ora 13.00, când va avea loc înmormântarea la Cimitirul Central din Constanţa. Sincere condoleanţe familiei!“, se arată pe site-ul oficial al AJF Constanţa.  

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cântăreţul de muzică populară, Nicolae Sabău, s-a stins din viață

30 Dec 2020 3465

Voicu Săbău, fost vicepreşedinte al AJF, a fost înmormântat ieri „A făcut lucruri extraordinare pentru fotbalul constănţean“ (galerie foto)

25 May 2017 3402

Voicu Săbău, fost vicepreşedinte al AJF Constanţa, a fost condus pe ultimul drum (galerie foto)

24 May 2017 2721