A şasea Cupă a României la Taekwondo WTF „Avem echipă, avem valoare, Kogălniceanu e cel mai tare!“

Clubul Sportiv Comunal Mihail Kogălniceanu şi-a confirmat supremaţia internă şi la Cupa României la Taekwondo WTF, întrecere care s-a desfăşurat la Braşov.
 
Gruparea din localitatea constănţeană s-a impus clar, obţinând locul întâi atât pe echipe (la copii, cadeţi şi juniori), cât şi în clasamentul general. CSC Mihail Kogălniceanu şi-a adăugat în palmares cu acest prilej a şasea Cupă a României, după ce a mai triumfat în anii 2005, 2006, 2010, 2012 şi 2013. „Sportivii noştri s-au descurcat excelent, au fost bine pregătiţi“, a declarat antrenorul Laurenţiu Palangă, care a subliniat sprijinul pe care clubul sportiv îl primeşte din partea Primăriei Mihail Kogălniceanu (primar, Ancuţa Belu) şi a Consiliului Local. Palangă apreciază şi ajutorul venit de la Primăria Nicolae Bălcescu (primar, Viorel Bălan).

La Braşov, reprezentanţii CSC au fost însoţiţi şi îndrumaţi de instructorii Marian Olteanu şi Cristina Trifan. Bucuria succesului a fost maximă în rândul copiilor. După ce Marian Olteanu a urcat pe prima treaptă a podiumului şi a primit trofeul cuvenit celor mai buni, sportivii au izbucnit: „Avem echipă, avem valoare, Kogălniceanu e cel mai tare!“, un refren des auzit la întrecerile din România şi pe care îl ştiu bine şi adversarii celor de la CSC.

La fiecare categorie de vârstă a Cupei României, titlul de cel mai bun luptător i-a revenit clubului din Mihail Kogălniceanu, prin Răzvan Anghelide (la copii), Teodora Grădinariu (la cadeţi) şi George Vlădăreanu (la juniori). Pe lângă aceştia, s-au mai clasat pe locul întâi în concurs Cosmin Alexandru (la copii), Alexandra Coteţ, Eduard Popa (la cadeţi), Elena Pavel, Andreea Chriac şi Bogdan Buzică (la juniori). Succesul din finală al lui Cosmin Alexandru a fost de poveste, sportivul revenind spectaculos şi impunându-se după ce a fost condus cu scorul de 8-1.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.