Academia de Volei Tomis Constanța Speranțele, cantonament la Cheile Grădiștei, iar apoi pe podium la Cupa Prieteniei (galerie foto)

 

 
  • Sportivele constănțene au încheiat prima parte a pregătirii pentru sezonul 2021/2022.
 
Sub îndrumarea Biancăi Cojocaru și a Vanesei Deșliu, sportivele de la categoria speranțe ale Academiei de Volei Tomis Constanța au efectuat un cantonament la Cheile Grădiștei, iar apoi au participat la un turneu la Craiova, Cupa Prieteniei, încheind o primă parte a pregătirii sezonului 2021/2022.
 
La Craiova, voleibalistele constănțene s-au clasat pe locul trei, rezultat cu atât mai valoros cu cât turneul a fost rezervat sportivelor mai mari ca vârstă, cadete, majoritatea echipelor participante având în componența lor cadete. Academia Tomis s-a clasat pe podium după meciuri jucate cu CNNT Craiova, CSS ,Bega Timișoara și ASC Juvenil Brașov. De asemenea, în Bănie, gruparea de pe litoral a obținut și două premii speciale, prin Sara Buricea (desemnată cea mai bună extremă a turneului) și Alexia Ruci (cel mai bun principal).
 
Academia de Volei Tomis Constanța a evoluat la acest turneu cu: Alessia Moceanu, Rebecca Berescu, Alexandra Radu, Eda Cadâr, Brianna Popescu, Alexia Toma, Andreea Iftimiciuc, Sara Buricea, Amira Mostoc, Alexia Ruci și Ana Ciocan. Sara Buricea și Alexia Tomis sunt fiicele foștilor mari handbaliști ai Constanței George Buricea, respectiv Laurențiu Toma. 
 
„O parte dintre fete vor avea un sezon mai mult decât provocator, dar și interesant, fâcând parte atât din lotul echipei de speranțe, cât și din lotul echipei mari, ce va debuta în Divizia A2 în această toamnă“, este mesajul Academiei de Volei Tomis Constanța.
 
„Ne-am readunat într-o formulă mult întinerită față de anul trecut, ceea ce ne-am și dorit, să le dăm șansa celor tinere să crească în valoare, să vadă un volei de alt nivel. Ne bazăm atât pe jucătoare de pe plan local, cât și pe câteva jucătoare din județ. Ne dorim să creștem aceste fete tinere și să readucem sportul constănțean acolo unde a fost!“, a spus și Radu Began, antrenor la Academia de Volei Tomis Constanța.
 
Academia de Volei Tomis a participat în premieră la toate turneele finale feminine ale sezonului trecut la toate categoriile de vârstă la care clubul a avut echipe înscrise în campionatele naționale.
 
„Academia de Volei Tomis își propune, an de an, să ofere o șansă generațiilor viitoare, ne propunem să creștem acești copii minunați ai Constanței, să le oferim an de an noi provocări și noi obiective pe care ei să le îndeplinească, astfel încât, peste câțiva ani, să ne bucurăm împreună de performanțele lor!“, a precizat Florin Voinea, președintele Academiei de Volei Tomis Constanța.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Academia de Volei Tomis Constanța)

 
Citește și:
 
Au preluat ștafeta sportivă
Fetele lui George Buricea și Laurențiu Toma sunt voleibaliste la Academia Tomis Constanța

  
Deşi nu au acces la turneul de promovare, echipele Academiei de Volei Tomis Constanţa au avut un sezon apreciabil

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Originar din Constanța Scriitorul Ion Coja împlinește 81 de ani

21 Oct 2023 1132

70 de ani de la nașterea lui Marian Moise, economist și scriitor constănțean

12 Apr 2023 1472

Tânăr depistat cu petarde asupra lui la meciul dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova! Incredibil unde a ascuns obiectele pirotehnice

07 Feb 2023 1287

Așa tați, așa fiice! George Buricea și Laurențiu Toma, bronz în Cupa României. Fetele lor, voleibaliste, aceeași medalie cu Academia Tomis (GALERIE FOTO)

17 May 2022 3555

Interviu online cu voleibalistul constănțean Paul Cămui „Promovarea în Divizia A1 cu Academia Tomis e foarte importantă pentru mine“

30 Apr 2022 7482

„Moment important“ Academia de Volei Tomis Constanța a promovat în premieră în Divizia A1 (GALERIE FOTO)

18 Apr 2022 2706

În Divizia A2, Academia de Volei Tomis Constanța a dat șansă junioarelor să crească și să ia pulsul meciurilor tari (GALERIE FOTO)

25 Mar 2022 2417

Speranțele Academiei de Volei Tomis Constanța, calificate la turneul final fără nicio înfrângere (GALERIE FOTO)

24 Mar 2022 2769

Voleibalistele de la Academia Tomis Constanța susțin ultima partidă din sezonul regular al Diviziei A2

04 Mar 2022 1853

Voleibaliștii de la Academia Tomis Constanța, lideri detașați după sezonul regular. Urmează turneul de promovare în Divizia A1

24 Feb 2022 2275

Voleibalistele de la Academia Tomis Constanța, revenire spectaculoasă cu Sport Plus Brăila. Meci de cinci seturi (GALERIE FOTO)

22 Feb 2022 2140

Academia de Volei Tomis Constanța, succes important pe terenul CS Bravol Brașov. A treia victorie consecutivă!

01 Feb 2022 2144

În Seria Est a Diviziei A2, voleibaliștii de la Academia Tomis Constanța rămân singurii neînvinși

26 Jan 2022 2141

Divizia A2 Voleibalistele de la Academia Tomis Constanţa, succes în deplasare, după un meci nebun

24 Jan 2022 2193

Academia de Volei Tomis Constanța Răzvan Parpală, unul dintre cei doi antrenori ai lotului masculin de speranțe al României

30 Dec 2021 3617