ACS Extreme Ronin Fight Constanţa participă cu şase luptători la Campionatul Euro-Asiatic Voievod Moldova, de la Chişinău

Antrenorul constănţean Şenol Amamut participă cu sportivii săi şi în 2018 la Campionatul Euro-Asiatic Voievod Moldova, de la Chişinău, întrecere de arte marţiale ajunsă la a cincea ediţie. În acest an, competiţia programată în intervalul 28 - 30 aprilie face parte din seria de manifestări care marchează anul „Ştefan cel Mare şi Sfânt“.
 
De la ACS Extreme Ronin Fight Constanţa vor evolua Alin Florin Ifrim, Sarchis Trofin Arachelian, Gabriel Daniel Lepădatu, Amalia Maria Niţă, Mateo Simionescu şi Alexandru Borş, iar antrenorul Şenol Amamut speră la evoluţii reuşite. „Este al treilea an la rând la care participăm şi mereu am obţinut medalii de aur. Sper ca şi la această ediţie să facem aceeaşi figură frumoasă şi toţi să urce pe prima treaptă a podiumului. Vor concura la două probe, Low-Kick şi K1“, a spus Şenol Amamut.
 
La Chişinău, nu va evolua în schimb Marius Daniel Buriu, aflat în refacere după o accidentare. Luptătorul va fi apt însă la Campionatul Mondial Unificat din Italia, care se va desfăşura în luna octombrie a acestui an. În 2017, la aceeaşi competiţie, de la Marina di Carrara (Italia), Marius Buriu a avut evoluţii foarte bune (la categoria +57 kg), astfel că a urcat de două ori pe podium, obţinând medalia de aur la K-1 şi bronzul la Kick-Light, secţiune la care au concurat 11 luptători. Constănţeanul a reprezentat atunci România în calitate de component al lotului deplasat de Federaţia Română de Freestyle Kickboxing.
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi:
 
Luptător la Extreme Ronin Fight Constanţa Marius Daniel Buriu, aur şi bronz la Campionatul Mondial Unificat din Italia (galerie foto)

Luptător şi antrenor de kickboxing Şenol Amamut a fost testat pentru a intra în garda personală a lui Ion Iliescu (galerie foto)

La gala Urban Legend, de la Mamaia, se anunţă un spectacol deosebit
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Luptătorii de la Extreme Ronin Fight Constanţa, medalii la Cupa României FRFK. Ei urcaseră pe podium şi la Cupa New K1 Generation

02 Nov 2021 2778

Antrenorul Șenol Amamut, din nou bunic „O dulceață mică, părinți fericiți și tataie în al nouălea cer. Să vă trăiască minunea!“

15 Oct 2019 3351

Luptătorul Beadin Amet, de la CS Extreme Ronin Fight, a câştigat centura la Campionatul Mondial ICO

07 Nov 2018 4573

„Se măreşte familia de campioni!“ Fostul luptător Elvis Amamut a devenit tătic. Şenol Amamut, un bunic în culmea fericirii

16 May 2018 4907

Decizie a Judecătoriei Constanţa în cazul Asociaţiei Club Sportiv Extreme Ronin Fight

10 May 2018 2566

ACS Extreme Ronin Fight Constanţa, pe podium la Campionatul Euro-Asiatic Voievod Moldova (galerie foto)

01 May 2018 4653

Luptător la Extreme Ronin Fight Constanţa Marius Daniel Buriu, aur şi bronz la Campionatul Mondial Unificat din Italia (galerie foto)

31 Oct 2017 6485