ACS Rugby Team Constanţa şi proiectul „Rugby, valori pentru viaţă“ 200 de copii au participat la o nouă etapă a Cupei Toamnei (galerie foto)ACS Rugby Team Constanţa a organizat, pe stadionul „Mihai Naca“, etapa a patra a „Cupei Toamnei“ la mini-rugby, în cadrul proiectului „Rugby, valori pentru viaţă“, care e finanţat de Consiliul Judeţean Constanţa.

La această rundă, care s-a desfăşurat timp de o oră şi jumătate, au participat circa 200 de copii, cu vârste cuprinse între nouă şi 14 ani, din Constanţa, Mangalia, Medgidia, Castelu, Săcele, Corbu, Năvodari, Ghindăreşti şi Murfatlar. Din corpul de antrenori ai ACS Rugby Team Constanţa au fost prezenţi Sorin Trancă (cel care e coordonatorul de proiect), Dumitru Barbu (antrenor selecţionată U-10), Cosmin Glodeanu (antrenor selecţionată U-12), Cătălin Buruiană (antrenor zona Năvodari), Ştefan Tucă (antrenor zona Săcele şi Corbu), Adrian Ţacu (antrenor zona Ghindăreşti), Laurenţiu Diaconu (antrenor zona Mangalia), Florentin Otcuparu (antrenor zona Medgidia), iar din partea LPS „Nicolae Rotaru“ a venit Adrian Pllotschi, pentru descoperirea de copii talentaţi şi viitori elevi ai unităţii de învăţământ.

Au primit rucsacuri şi mingi de rugby

În cadrul proiectului „Rugby, valori pentru viaţă“, Florian Constantin (preşedintele ACS Rugby Team Constanţa) a oferit rucsacuri şi mingi de rugby tuturor micilor rugbyşti din zonele de dezvoltare. La final, toţi copiii au primit diplome de participare, răcoritoare şi dulciuri.

Cine a ocupat podiumul

La categoria de vârstă U-10, competiţia a fost câştigată de echipa din Ghindăreşti, scor 25-15 în finală cu selecţionata Năvodari - Săcele - Corbu. În clasament a urmat selecţionata copiilor din Medgidia şi Castelu. La U-12, întrecerea i-a revenit selecţionatei Castelu - Medgidia, care a trecut cu 20-15 în finală de Murfatlar. Pe locul trei s-a clasat selecţionata Săcele - Năvodari - Corbu, iar pe patru a venit echipa din Mangalia. Învingătoarea de la U-14 a fost selecţionata Năvodari - Săcele - Corbu, scor 30-20 în finala cu selecţionata Medgidia - Castelu. Echipa din Mangalia a ocupat ultima treaptă a podiumului.

Echipa U-14 a jucat la Pantelimon

Antrenată de Nicolae Mocanu, echipa Under-14 de la ACS Rugby Team Constanţa a participat la etape ale competiţiei naţionale, care s-au disputat pe terenul de rugby din Pantelimon (judeţul Ilfov), în organizarea Asociaţiei Municipale de Rugby Bucureşti. În prima rundă, formaţia constănţeană a remizat cu CSM Bucureşti (0-0), iar în cea de-a doua a învins cu 15-5 RC Antobio jr.

Set complet de echipament pentru 40 de rugbyşti

În prezenţa lui Florian Constantin, dar şi a lui Sorin Trancă, Nicolae Mocanu, Claudiu Trandafir şi Cosmin Glodeanu, ACS Rugby Team Constanţa a oferit setul complet de echipament de joc la 40 de rugbyşti din zona Constanţa, antrenaţi de profesorii Monica Podoreanu, Adriana Constantin, Cristina Trancă şi Eduard Ploţchi. Acţiunea s-a întins pe parcursul a patru zile.

Cupa Toamnei, etapă în program

În cadrul proiectului „Rugby, valori pentru viaţă“, care se desfăşoară în perioada mai - decembrie, ACS Rugby Team Constanţa are ca scop omogenizarea selecţionatelor U-10, U-12 şi U-14, „Cupa Toamnei“ reprezentând o etapă în acest program.
 
„În judeţul Constanţa, avem constituite şapte zone în care selecţia şi pregătirea copiilor sunt conduse de antrenori coordonatori, câte unul pentru fiecare regiune“, a declarat Florian Constantin, fost internaţional al României.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

La Constanţa, o nouă etapă a „Cupei Toamnei“ Selecţionata ACS Rugby Team Constanţa, victorie importantă la Bucureşti (galerie foto)

22 Nov 2016 2052

Acţiunile ACS Rugby Team Constanţa Peste 250 de copii s-au întrecut la etapa a cincea a „Cupei Toamnei” (galerie foto)

14 Nov 2016 1799

ACS Rugby Team Constanţa şi programul „Rugby, valori pentru viaţă” „Cupa Toamnei“ şi-a derulat o nouă etapă (galerie foto)

17 Oct 2016 1872

O nouă acţiune a ACS Rugby Team Constanţa în proiectul „Rugby, valori pentru viaţă” (galerie foto)

16 Oct 2016 1392

ACS Rugby Team Constanţa şi proiectul „Rugby, valori pentru viaţă” Micii rugbyşti, plini de avânt la „Cupa Toamnei“ (galerie foto)

27 Sep 2016 1688

Proiectul „Rugby, valori pentru viaţă” ACS Rugby Team Constanţa a organizat „Cupa Toamnei“ (galerie foto)

19 Sep 2016 1601

„Rugby, valori pentru viaţă“ Şi rugbyştii din Mangalia au primit echipament sportiv de la ACS Rugby Team Constanţa (Galerie Foto)

06 Sep 2016 1699

ACS Rugby Team Constanţa le-a oferit echipament sportiv şi rugbyștilor de la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“ din Cumpăna (galerie foto)

02 Sep 2016 2177

Micii rugbyşti din Mihail Kogălniceanu au primit de la ACS Rugby Team Constanţa noul echipament de joc (galerie foto)

29 Aug 2016 2131

„Rugby, valori pentru viaţă” ACS Rugby Team Constanţa le-a oferit echipament sportiv copiilor din Medgidia şi Castelu (galerie foto)

17 Aug 2016 3139

Proiectul „Rugby, valori pentru viaţă“ ACS Rugby Team Constanţa le-a oferit echipament sportiv şi copiilor din Murfatlar (galerie foto)

08 Aug 2016 2270

O nouă acţiune în proiectul „Rugby, valori pentru viaţă” ACS Rugby Team Constanţa, antrenament pentru turneul de la Săcele (galerie foto)

01 Aug 2016 2184

ACS Rugby Team Constanţa şi programul “Rugby, valori pentru viaţă” Se definitivează selecţionata U-14 care va juca la Săcele

29 Jul 2016 2513

Proiectul „Rugby, valori pentru viaţă“ ACS Rugby Team Constanţa cutreieră întreg judeţul cu Turneul Litoral

28 Jul 2016 1961

A început „Turneul Litoral“ ACS Rugby Team Constanţa oferă echipament sportiv în proiectul „Rugby, valori pentru viaţă“ (galerie foto)

11 Jul 2016 2029