Acțiune a Programului național „Campionii României în școală, liceu și universitate“, derulată la Cumpăna (galerie foto)

Ieri s-a derulat o nouă acțiune în cadrul Programului național „Campionii României în școală, liceu și universitate”, componenții echipei Baschet Club Athletic Constanța (președinte, Andrei Talpeș), alături de reprezentanți ai DJST Constanța (director, Mariana Solomon), mergând în comuna constănțeană Cumpăna, în sala de sport a liceului „Nicolae Dumitrescu“. 
 
„Având în vedere deschiderea și sprijinul declarat al doamnei primar Mariana Gâju către sport, Baschet Club Athletic Constanta va găsi mereu la Cumpăna un partener de nădejde, ce-și propune permanent încurajarea tinerilor în vederea practicării sportului“, a fost mesajul administrației locale din Cumpăna.
 
Obiectivul principal al programului „Campionii României în școală, liceu și universitate” este creșterea gradului de participare activă și sistematică a copiilor din școli, licee și universități la activitățile sportive, promovarea valorilor sportului ca mijloc de îmbunătățire a stării de sănătate, a condiției fizice și psihice, contribuind la îmbunătățirea calității vieții.
 
Asociația Baschet Club Athletic Constanța a fost fondată în luna martie a anului 2007, ca un program destinat copiilor cu vârsta între 6 și 19 ani, băieți și fete, dornici de a practica jocul de baschet într-un cadru organizat. Clubul are în componență atât grupe speciale pentru performanță, cât și programe de recreere prin intermediul baschetului destinate copiilor dornici de a practica jocul de baschet și de a face mișcare.
 
Sursa foto: Facebook (Știri Cumpăna)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rugbyştii de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa, campionii României la categoria Under-15! (video)

14 May 2018 3686