Adrian Ion, internațional al României „Tarzan“ de la Tomitanii Constanța a făcut pregătire spartană și în izolare


• Adrian Ion este căpitanul de echipă de la Tomitanii Constanța
• „Tarzan“ a efectuat antrenamente istovitoare acasă
• Jucătorul Naționalei României arde de nerăbdare să joace pe noul stadion Arcul de Triumf
 
Pandemia de coronavirus și implicit izolarea în care au intrat și sportivii nu l-a împiedicat pe rugbystul Adrian Ion, căpitan al echipei de SuperLigă Tomitanii Constanța, dar și internațional al României, să continue pregătirea, individual.

Chiar dacă, acasă, rugbystul de 33 de ani nu a avut condițiile de pregătire fizică și specifice pentru rugby de care beneficiază în mod normal, organizat, la echipă, cel căruia i se spune „Tarzan“ (precum tatălui său, Gheorghe Ion, fost rugbyst) a găsit soluții pentru a-și menține condiția fizică la un nivel cât mai ridicat. Un filmuleț al antrenamentului său din izolare îl surprinde pe rugbyst lovind cu barosul un cauciuc uriaș, ceea ce solicită un efort deosebit, căruia numai oamenii puternici, bine antrenați, îi pot rezista. Iar Adrian Ion este unul dintre ei.

Abia așteaptă să reia antrenamentele normale


Lovirea cauciucului cu barosul a fost însă numai o parte din antrenamentul individual al rugbystului de la Tomitanii, care a efectuat și alte exerciții fizice, dar și alergări scurte, cu tempo ridicat, alergări pe scări, a sărit coada, precum un boxer, și a lucrat la aparatele de forță. Antrenamentul a mers bine, dar Adrian abia așteaptă să reia pregătirea alături de echipă și arde de nerăbdare ca, în viitorul apropiat, să joace cu echipa națională pe noua arenă Arcul de Triumf din București.  

Mesaj în criza coronavirusului


În luna martie, la debutul măsurilor de siguranță care s-au luat în România, ăn contextul crizei coronavirusului, Adrian Ion s-a alăturat rugbyștilor care au tramsmis mesaje îndeamnând la respectarea indicațiilor autorităților și la măsuri suplimentare de igienă. „Salut, sunt Adrian Ion și mă alătur campaniei de protejare și prevenire a răspândirii coronavirusului. Trecem prin moment grele și cel mai indicat e să ținem cont de sfaturile autorităților. Sunt de evitat locurile aglometare, trebuie să ne spălăm cât mai des pe mâini, să spălăm foarte des fructele și legumele înainte de a le consuma. Putem petrece mai mult timp cu familia și cu cei dragi și, chiar dacă stăm în casă, putem să facem și sport. Multă sănătate!“, a spus „Tarzan“, jucător de linia a III-a.

La ce echipe a mai jucat


Jucător experimentat, Adrian Ion (1,88 m - 102 kg) a venit la Tomitanii în vara anului trecut, de la CSM Bucureşti (deţinătoarea Cupei Romaniei şi a Cupei Regelui şi ocupantă a locului trei în ediţia trecută a SuperLigii), formaţie care nu s-a înscris însă în competiţie în noua stagiune. În cariera sa de până acum, Adrian Ion a jucat şi la Dinamo, dar şi la Farul Constanţa. „Tarzan“ era căpitan și la CSM Bucureşti, iar la echipa naţională a purtat în premieră banderola pe 9 martie 2019, la meciul cu Rusia, din etapa a patra a Rugby Europe International Championship (REIC) 2019. 

Sursa foto: Facebook (Adrian Ion)   

Citește și:

Criza coronavirusului Returul SuperLigii și cel al Diviziei Naționale de rugby, amânate. Adrian Ion și Ionel Melinte, mesaje (galerie foto)

UPDATE Rugbyştii Adrian Ion şi Kamil Sobota, de la Tomitanii Constanţa, în lotul României pentru meciul cu Belgia


Transfer important I se spune „Tarzan“. Adrian Ion, noul căpitan al echipei de rugby Tomitanii Constanţa
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Decizii noi, adoptate de Util-Adsic Fântânele

21 Mar 2024 343

Angajări Constanța Post vacant la Școala Gimnazială „Adrian V. Rădulescu“ din Murfatlar

13 Mar 2024 864

Programul spectacolelor Teatrului „Căluțul de Mare” Constanța în prima săptămână de primăvară

01 Mar 2024 605

România – Turcia Radiografia celui de-al doilea volum despre relațiile diplomatice dintre cele două state, în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial

20 Feb 2024 802

DNA intră tare în sectorul energetic! Afaceriști reținuți. Ecobescu Adrian Dorin, șeful Termoelectrica Bucuresti Sud și Chircă Iosif, șeful Electrocentrale Rovinari, sub control judiciar

09 Feb 2024 841

#citeșteDobrogea Populația Dobrogei și veniturile obținute în 1879

23 Jan 2024 6977

Administrația Porturilor Maritime, contract cu Inaco Legal SRL, din Galați (DOCUMENT)

23 Jan 2024 721

Școala Gimnazială Adrian V. Rădulescu, Murfatlar, județul Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

18 Dec 2023 1488

Imobiliare Constanța Certificat de urbanism obținut de firma cumnatei lui Adrian Bâlbă pentru alipirea unor terenuri

24 Nov 2023 925

#citeșteDobrogea Congresul de pace de la Berlin (1878) - consfințirea independenței de stat a României

22 Nov 2023 2409

Școala Gimnazială Adrian V. Rădulescu din Murfatlar, județul Constanța, angajează fochist

16 Nov 2023 1399

Angajări Constanța Post vacant la Școala Gimnazială „Adrian V. Rădulescu“, din Murfatlar

03 Nov 2023 2118

Participări constănțene și de la Chișinău la Sesiunea de Comunicări Științifice „Buzăul – oraș deschis tradițiilor, cercetării istorice și salvării patrimoniului”

01 Nov 2023 889

Nordis Management, sechestru judiciar la Tribunalul Constanța! (MINUTĂ)

29 Oct 2023 1942

Ziua Armatei României la Vivo Mall Constanța! Vizitatorii au fost informați despre pașii de urmat în alegerea carierei militare (GALERIE FOTO)

28 Oct 2023 806