Sport

Adrian Roşca şi Cristi Stoica, în luptă pentru centura WMF Cinci constănţeni urcă astăzi în ring în gala de la Chiajna (galerie foto)

Cinci luptători constănţeni participă la gala WMF Supreme Fights, care se desfăşoară în această seară la Chiajna. Doi dintre ei, Adrian Roşca şi Cristi Stoica, vor evolua în piramida de patru, al cărei câştigător va intra în posesia centurii WMF. Gala poate fi urmărită în direct la TVR HD, de la ora 20.00. 
 
Adrian Roşca, de la CS Bogdan Ciubotariu Constanţa (antrenor, Samir Regep), şi Cristi „The Legend“ Stoica, de la CS Tai-Chi-Do-Ryu (antrenor, Marcel Ilaşcu), doi sportivi care au meciuri şi în promoţia Superkombat, sunt optimişti că pot câştiga piramida, din care mai fac parte Vali Traistă şi Mădălin Mogoş
 
„Cristi a plecat încrezător. Vrem să câştigăm centura. E foarte bine pregătit, mult mai bine ca la galele Superkombat, când venise după trei ani de pauză. A lăsat o frumoasă impresie de când s-a reîntors în ring şi vrem să continuăm pe aceeaşi linie. Cel mai bun să câştige!“, a declarat Marcel Ilaşcu. Cristi Stoica are o victorie la Vali Traistă, în gala Superkombat de la Mamaia, în vara anului trecut, atunci când constănţeanul a debutat în promoţia condusă de Eduard Irimia

Cântarul oficial a avut loc aseară, când s-au stabilit și primele meciuri din piramidă: Roșca - Mogoș și Stoica - Traistă. Câștigătorii se vor confrunta apoi în finala piramidei. 

A suferit mult la antrenamente 

„Sperăm să reuşim să aducem centura la Constanţa. Adrian Roşca a suferit prea mult la antrenamente pentru a nu reuşi. Este bine pregătit, am avut câte două antrenamente pe zi. Ne-am pregătit alături de cei de la CS Pontica din Constanţa“, a spus Samir Regep. 

„Am ridicat nivelul pregătirii“ 

În partidele din afara piramidei vor evolua alţi trei constănţeni, toţi de la CS Keru Kento (antrenor, Lucian Stoicoci). E vorba de Mădălin Crăciunică, Cosmin Mărcuţă (şi ei cu partide la Superkombat) şi Ismail Tarkan. Crăciunică va lupta cu Alin Cimpan, Mărcuţă îl va întâlni pe David Crăciun, iar Tarkan îl va avea ca adversar pe Costin Dinu.

„Eu zic că Mădălin Crăciunică şi Cosmin Mărcuţă sunt favoriţi. Sperăm să facă treabă bună şi Tarkan, întrucât e antrenat bine şi el. Am ridicat puţin nivelul pregătirii, facem de trei ori pe săptămână sparring-partner, alături de Alex Filip, Cătălin Căşaru, Daniel Asaftei sau Ionuţ Gheorghe, şi suntem la un nivel mult mai bun acum“, a declarat Lucian Stoicoci. Prieteni din lupte de-ai celor care vor evolua la Chiajna, precum Alex Filip sau Cătălin Căşaru, vor fi şi ei la gală, pentru a-i ajuta şi sfătui.

Participare numeroasă la Cupa Keru Kento K-1 

Duminică, 2 aprilie, în localitatea constănţeană Lazu se va desfăşura o nouă ediţie a Cupei Keru Kento K-1, întrecere rezervată copiilor, juniorilor şi seniorilor. După cum a anunţat Lucian Stoicoci, vor participa 170 de sportivi, de la 26 de cluburi din municipiul şi judeţul Constanţa şi din ţară. La ora 9.30 este deschiderea oficială, iar la ora 10.00 întrecerea va începe.
 
Sursa foto: Facebook  

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

La gala „Legendele Mării Negre“, de la Mamaia, a cucerit titlul european AFSO Adrian Roşca - „Vreau să câştig centura mondială“ (galerie foto)

17 Jul 2017 1826

Adrian Roșca a câștigat centura europeană AFSO la gala „Legendele Mării Negre“, de la Mamaia

14 Jul 2017 1793

Circuitul „Colosseum Tournament“ Luptători români şi străini se înfruntă astăzi, la Mamaia, în gala „Legendele Mării Negre“ (galerie foto)

14 Jul 2017 2844

Vineri, „Legendele Mării Negre“, gală „Colosseum Tournament“ la Mamaia Adrian Roşca e sigur că va obţine centura europeană (galerie foto)

13 Jul 2017 5319

Gală „Colosseum Tournament“, la Mamaia Întâlnire România - Germania şi alte meciuri tari, vineri, la „Legendele Mării Negre“

12 Jul 2017 2432

Gală incendiară la Mamaia Gladiatorii luptă în Colosseum Tournament. 11 dintre ei sunt constănţeni (galerie foto)

07 Jul 2017 8231

Samir Regep, centură neagră 4 Dan în Kempo şi diplomă de onoare, la stagiul de la Venus (galerie foto)

01 Jul 2017 3670

Colosseum Tournament, la Mamaia, cu şapte meciuri România - Germania Adrian Roşca luptă cu Dung Quang pentru centura europeană! (galerie foto)

22 Jun 2017 7669

La gala de la Ploieşti, „Colosseum Tournament“, va lupta şi Cristian „The Legend“ Stoica

14 Jun 2017 3964

În galele Colosseum de la Ploieşti şi de la Mamaia vor evolua şi luptători constănţeni

03 Feb 2017 5295

Luptătorul Adrian Roşca, din Constanţa, a pierdut meciul cu Alexandru Irimia, de la gala Colosseum

28 Nov 2016 1886

Gladiatorii Adrian Roşca, din Constanţa, şi Alexandru Irimia se luptă la „Colosseum“ „Lupul“ feroce atacă „Pompierul” (galerie foto + video)

22 Nov 2016 3150

Luptătorul Adrian Roşca a plâns în vestiar Samir Regep - „M-am simţit ca un cerşetor! Mi-am amanetat telefonul mobil!“

02 Aug 2016 30013

Adrian Roşca - „Lupt să fiu cel mai bun!” Plecat din comuna brăileană Romanu, a ajuns „Lupul“ feroce din Constanţa (galerie foto)

20 Jul 2016 9048

Cătălin Moroşanu, cap de afiş la Mamaia Adrian Roşca s-a pregătit cu Ionuţ Iftimoaie la Academia Superkombat (galerie foto)

08 Jul 2016 5370