Adrian Tănase a marcat golul meciului Ce l-a nemulţumit pe Grigoraş la partida SSC Farul - Farul Tuzla (galerie foto + video)

Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa, clasată pe locul doi în seria secundă a Ligii a 3-a, a câştigat cu 3-1 (1-1) meciul amical jucat sâmbătă pe stadionul Farul din Constanţa cu Farul Tuzla (locul 14 în Liga 4-a a judeţului Constanţa).
 

A fost a patra partidă de verificare susţinută de SSC Farul în această iarnă, bilanţul fiind de trei victorii şi o înfrângere. Golurile au fost marcate de Iani (9), I. Florea (59 - din penalty), Vl. Suciu (82), respectiv Tănase (34), care a punctat dintr-o lovitură liberă de la distanţă: mingea a lovit bara, a căzut în teren şi din portarul Neagu a intrat în plasă! La 2-1, şi SSC Farul a trimis de două ori balonul în bară, prin Şicu (70) şi i. Florea (75), cele două ocazii precedând ultimul gol al meciului.

Marius Cocârlă, în probe 

SSC Farul (antrenori, Petre Grigoraş, Marian Dinu, Ion Barbu şi Gică Mina) a evoluat în prima repriză cu: Vl. Neagu - Juncănaru, Lamine, Kwadwo, Caragea - Iani, Tudorică - Zamfir, R. Stănescu, Cl. Dragu - Pătulea. După pauză, au jucat: Cebotari - Androne, Vl. Suciu, Kwadwo, Ştefancu - Iani, R. Farcaş - Cocârlă, I. Florea, V. Şicu - Cl. Dragu. Nu au fost folosiţi, menajaţi după accidentări sau fiind răciţi, Botea, Al. Grigoraş, Gurău, Cârstocea, Robu si Vântu.
 
În vârstă de 21 de ani, Marius Cocârlă este un fotbalist sosit în probe la SSC Farul. A mai activat la echipe precum Chiajna II, Gloria Buzău, CS Otopeni, Academica Clinceni şi Pandurii Tg. Jiu. Farul Tuzla (antrenor, Iulian Nasture) a început meciul cu: Uglea - C. Mircea, Tănase, Agrigoroaie, Caragicu - Dumitru, Roman - Ceacu, Monea, E. Asan - C. Constantin. Au mai evoluat Tudoran, Arnăutu, V. Ilie, Madu (un nigerian, student la Universitatea Maritimă Constanţa) şi Prisecariu.

„Vedeţi şi dumneavoastră că e o tarla“ 

La finalul partidei, Petre Grigoraş şi-a exprimat câteva motive de nemulţumire, legate atât de terenul de joc, cât şi de atitudinea elevilor săi. „Cele mai multe motive de nemulţumire sunt legate de faptul că nu avem un teren cât de cât acceptabil pe care să ne antrenăm şi să jucăm. Vedeţi şi dumneavoastră că e o tarla (n.r. suprafaţa de joc a stadionului Farul). E greu de practicat fotbalul aici. Bine, şi atitudinea jucătorilor noştri astăzi (n.r. sâmbătă) a fost una destul de slabă. Suntem însă în perioadă de pregătire şi nu-mi fac prea multe griji. Mă conving în aceste meciuri dacă anumiţi jucători mai merită sau nu să-i păstrez la echipă. Avem un obiectiv important şi e nevoie de atitudine, responsabilitate şi implicare totală, indiferent de starea gazonului. Astăzi (n.r. sâmbătă), au fost şi câţiva jucători care n-au putut evolua. Unii sunt răciţi, se pare că a fost un virus care a cuprins aproape întreaga echipă“, a arătat Grigoraş.

„Le-am arătat jucătorilor litoralul românesc“

Principalul SSC Farul speră ca echipa să poată efectua şi o perioadă de pregătire, fie undeva în ţară, fie în străinătate, Antalya fiind una dintre variante. „Să sperăm că vom reuşi să plecăm într-un stagiu centralizat, unde să ne antrenăm şi să jucăm pe terenuri bune partide care să ne solicite mult din toate punctele de vedere. În Antalya, e altă climă, iar terenurile sunt impecabile. Ne putem antrena la un nivel corespunzător şi din punct de vedere tehnico-tactic. Până acum, am lucrat mai mult fizic. Vreo două săptămâni, le-am arătat jucătorilor litoralul românesc, Mamaia (n.r. pregătire pe plajă) şi am făcut sală de forţă destul de mult. E clar că nu putem fi în plenitudinea forţelor din punct de vedere tehnico-tactic. Suntem mult în urmă din acest punct de vedere, dar o luăm pas cu pas. Până la începerea campionatului mai e o lună, în care putem lucra şi la aceste aspecte. Normal că acum nu sunt mulţumit, dar deocamdată nu-mi fac griji, n-am intrat în panică“, a punctat Petre Grigoraş.

Fără greşeli contra Unirii Slobozia 

În prima etapă din retur, SSC Farul va întâlni în deplasare Unirea Slobozia, echipa de pe locul patru. „Începem campionatul cu o contracandidată la promovare, Unirea Slobozia, formaţie extrem de puternică, omogenă şi valoroasă. Am avut mari probleme cu ea şi în tur. Până la ora meciului, va trebui să îndreptăm toate greşelile pe care le facem în joc“, a arătat principalul SSC Farul.
Sursa foto: ZIUA de Constanţa


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă a învins liderul din play-out, Recolta Gheorghe Doja. Gloria Băneasa, victorie după un meci nebun!

14 Apr 2024 1509

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă, a doua victorie în play-out

07 Apr 2024 771

Farul Constanța Amintirile de aur ale lui Mihai Guriță. Finala Cupei, meciurile cu Auxerre și eurogolul său. Un atacant care lovea ca fulgerul! (GALERIE FOTO)

27 Feb 2024 1234

Liga a 3-a În inferioritate numerică, Axiopolis Cernavodă a învins echipa de pe locul trei și a urcat în clasament

15 Oct 2023 2700

Fotbal Axiopolis Cernavodă a făcut scor cu Recolta Gheorghe Doja

01 Oct 2023 2189

Fotbal Axiopolis Cernavodă, a doua victorie la rând în Liga a 3-a

17 Sep 2023 1270

Farul Constanța Golgeterul Gabriel Zahiu, „vânat“ de echipe de frunte. „Ăia te fac locotenent de armată, noi te facem de miliție“ (GALERIE FOTO)

17 Sep 2023 4366

Fotbal Axiopolis Cernavodă, prima victorie în Liga a 3-a

10 Sep 2023 1641

UPDATE. Cupa României 2023/2024 Axiopolis Cernavodă și Gloria Băneasa au acces în turul doi național

03 Aug 2023 1805

Agricola Borcea, următorul adversar în Cupa României al echipei Axiopolis Cernavodă

26 Jul 2023 1236

Axiopolis Cernavodă, campioană regională în Cupa României și în ediția 2023/2024 (GALERIE FOTO)

22 Jul 2023 1940

Cupa României 2023/2024 Axiopolis Cernavodă - Hamangia Baia, în finala regiunii 7 a competiției

20 Jul 2023 1885

Cupa României 2023/2024 Axiopolis Cernavodă s-a calificat în finala Regiunii a 7-a

16 Jul 2023 1307

Axiopolis Cernavodă, debut cu dreptul în faza regională a Cupei României

13 Jul 2023 1660

Axiopolis Cernavodă joacă în faza regională a Cupei României

08 Jul 2023 1527