Adversar de top pentru Alex Filip în ultimul meci din cariera sa. La gala OSS Fighters, de la Mamaia! (video)

Celebrul luptător constănțean Alex Filip își va încheia cariera în această vară. În vârstă de 35 de ani, pe care i-a împlinit sâmbătă, 25 aprilie, Alex este și promotor în promoția OSS Fighters Constanța și în cadrul acesteia, în gala din luna august, de la Mamaia, va urca pentru ultima dată în ring.

Alex Filip a avut un parcurs deosebit în kickboxing, din 2014, de când a debutat la Superkombat, la Constanța, cu acel KO extraordinar (printre cele mai frumoase ale anului), cu care l-a învins pe Roman Palamar (un ucrainean stabilit în Germania). Ulterior, Filip, polițist de profesie, a întâlnit mulți adversari redutabili, atât în gale în țară, cât și în străinătate, iar victoriile sale (multe dintre ele încheiate înainte de limită) au fost frumoase. 

Printre cei pe care i-a mai învins Alex se numără Alex Irimia (România), Atakan Arslan (Turcia), Bryan Daye (Puerto Rico), Levan Guruli (Grecia), Igor Scoda (Republica Moldova), Gennaro Coriolano (Italia) - în Superkombat; Khaled Alkakoni - în Kickboxing Bellicum; Janu Da Cruz „Hannibal“ (Polonia) sau Mădălin Mogoș (România) - în OSS Fighters. Alți adversari ai săi, în fața cărora nu a avut succes în ring (unele înfrângeri venind însă în urma accidentărilor sale), au fost Fotis Gionis (Grecia), David Garulo (Spania), Daniel Stefanovski (Elveția), Chen Yawei (China), Eduard Aleksanian (Bulgaria), Bogdan Năstase sau Costin Mincu, pe ultimul, constănțean și el, întâlnindu-l, în gala Dynamite Fighting Show, într-o confruntare „David contra Goliat“, Mincu fiind mai înalt și mai greu decât Filip 
„În luna august, ne vedem la gala OSS Fighters Mamaia, pentru ultimul meci din cariera mea! Indiferent că am câștigat sau am pierdut, am luptat doar cu adversari de nivel înalt. La fel voi încheia și cariera mea, cu un adversar de top!“, a declarat Alex Filip, care, în activitatea sa din sportul de contact, a practicat, cu rezultate însemnate, și Karate Kyokushin, având centura neagră.  

În 2017, Alex Filip, Daniel Asaftei şi Cătălin Căşaru, cu ajutorul a doi sponsori, au înfiinţat Clubul Sportiv Sharks Gym Constanţa, unde se face sport de contact (la toate vârstele) şi care a urcat rapid pe scara performanţei. În cariera sa, Alex s-a pregătit şi în mai multe stagii în Olanda, alături de cei mai buni luptători şi antrenori. În 2018, s-a implicat, alături de clubul Sharks Gym, în aducerea la Constanţa, pentru un seminar, a campionului mondial Loren Javier Jorge, bun prieten de-al său.  
Alex Filip este o persoană cunoscută atât în ring, cât şi în afara acestuia. A participat la multe emisiuni televizate, dar şi la show-uri TV, cum a fost „Ultimul trib“, de la Antena 1, desfăşurat în Madagascar. De asemenea, Alex şi Cătălin Căşaru apar în videoclipul oficial al melodiei „Nu am somn“, interpretată de Balkan în colaborare cu Glorya, doi artişti constănţeni. Nu în ultimul rând, anul trecut, Alex a filmat la Mamaia, alături de alţi luptători celebri (precum Ionuţ Iftimoaie și Sandu Lungu), cu ocazia unei gale OSS Fighters, pentru filmul „Back2Back“, în care l-a avut adversar pe Gago Drago, legendă K1.  

Imaginea a fost preluată de pe contul de Facebook al lui Alex Filip; sursa foto: VideoStars.ro

Video:


 




Citește și:

Constanţa Alex Filip îşi încheie cariera de luptător. Meciul de retragere va fi la gala OSS Fighters

Constanța. Lupta împotriva COVID-19 Luptătorul Alex Filip - „Rămâneți pozitivi și respectați întocmai sfaturile autorităților!“
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Ștefan Orza, neobosit! Campion național de Kempo K1, merge la Mondiale, apoi urcă în ringul Colosseum Tournament (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 886

Sharks Gym Constanța Luptătorul Alex Filip revine în ring, în gala K1 Fighting Network Romania. „Este o ocazie unică“ (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 1041

Constanța Antrenorul de kickboxing Alex Filip, concurent la „Insula de 1 Milion“, în Republica Dominicană. Reality de aventură! (VIDEO)

08 Mar 2024 4457

Box George Edmond Maradin, campion de ziua sa de naștere! CS Farul Constanța, aur și bronz la Naționalele de tineret (GALERIE FOTO)

05 Dec 2023 1598

Sharks Gym Constanța Luptătorul Mădălin Pîrvulescu, victorie-fulger la Viena, în gala „Vendetta“

10 Oct 2023 1687

Constanța Ștefan Orza, în semifinale la Dynamite Fighting Show. „Sunt pompier, de scânteile de pe afiș nu îmi este frică!“ (GALERIE FOTO)

08 Jul 2023 2531

Luptătorul Eduardo Maradin, de la Sharks Gym, victorie în Republica Moldova. „A reprezentat România și Constanța cu mândrie!“ (GALERIE FOTO)

29 Mar 2023 2638

Pompier la ISU „Dobrogea“ Ștefan Orza, primul luptător constănțean care va evolua în promoția Glory. „Din Moșneni, Constanța, România - în toată lumea!“

07 Feb 2023 9888

Sharks Gym Constanța Luptătorul Alex Filip, câștigătorul secțiunii „Revenirea anului“ la premiile Dynamite Fighting Show

13 Jan 2023 3015

Sharks Gym Constanța Ștefan Orza și Alex Filip, nominalizați pentru superlativele sezonului 2022 în promoția Dynamite Fighting Show

03 Jan 2023 1848

Ștefan Orza, Mădălin Pîrvulescu și Alex Filip Luptătorii Sharks Gym Constanța, șapte victorii în opt meciuri în 2022, în galele profesioniste

30 Dec 2022 3524

Mamaia Meciuri spectaculoase la gala Urban Legend Next Star (GALERIE FOTO)

12 Nov 2022 2110

Ionuț Lăuneanu, de la Viitorul Fântânele, și Eduardo Maradin, de la Sharks Gym Constanța, meciuri deosebite la gala MFS Kids (GALERIE FOTO)

23 Jun 2022 2442

„Pensie lungă, moşu nostru!“ Ştefan Orza, luptător şi pompier. A fost coleg la salvatori cu tatăl său, care i-a predat ştafeta (galerie foto)

02 Nov 2021 12182

Ultimul meci al constănțeanului! Gala OSS Fighters 6. În main event, Alex Filip se va duela cu georgianul Levan Guruli

08 Jul 2021 4642